3.5 mm Šilko Tiulio 15 metrų Plonas Šilko Marlės Audinio, mulberry šilkas Off White spalvos, 35" plotis-15 metrų mažos didmeninės

€69.40

-29%

€98.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šilko audinys spausdinti, šilko šifono audinys spausdinti, Audinys, Pigūs šilko audinys spausdinti, Aukštos Kokybės šilko šifono audinys spausdinti, Kinija audinio Tiekėjų.

Medžiaga: Plonas Šilko Marlės Audinio, 100% mulberry šilkas

Spalva: Natūralus šilkas balta spalva ne dažytos, nebalinti.

Storas: 3.5 mm 15 gsm

Platus: 90 cm 35" plotis. ir 114 cm plotis

Ši kaina yra 15 metrų ilgio.

Tik gamta off white spalvos ne dažyti Audinio.

Šilkas yra žinomas kaip "Pluošto " Queen", "Sveikatos pluoštas", "Sveika pluošto". Minkšta, lygi, storas, apkūnus, puikus elastingumas. įvairaus amžiaus žmonės su savo žavesio per amžius. Šilkas yra baltymų pluošto. Į sericin iš fibroin, įskaitant du dalykai yra glaudžiai susiję. Sericin prarasti struktūrą, jaučiasi grubus, todėl unglued, struktūra šilko fibroin arti, minkšti, blizgantys, ryškiai trąšų, su perlo-kaip ir blizgesį. Fibroin yra 18 rūšių amino rūgščių, naudingų žmogaus organizme, gali padėti palaikyti odos paviršiaus membranos lipidų apykaitą, turi gerą drėgmės absorbcija, oro pralaidumas, jis gali išlaikyti odos hidratuotas, sklandžiai, Tai tikrai rūšies sveikas patogus audinys.

Šilko trauktis: Čia tiesiog supažindinti jus su susitraukimas: paprastas būdas jūs galite įdėti audiniai yra skirstomi į dvi klases: plonas ir storas. Plonas, pavyzdžiui, tikro šilko georgette, šilko palei policininkas Džo, pusiau permatomus kokį nekilnojamąjį šilko audinių, pavyzdžiui, šilko šifono, susitraukimas gali būti maždaug 10% iki 13%. Storas kaip šilko krepo de chine, nekilnojamojo šilko krepo satino ir šilko blockbuster, susitraukimas gali būti apytiksliai 5%. Šilko Storio: Šilko storio naudoti momme arba mm, 1 mm =4.329 gramų,taigi, jei 8 mm šilko, tai reiškia, 34 gramų maždaug už kvadratinį metrą, mažesnių mm, reiškia daugiau, plonas, 16 mm šilko audinys yra viduryje tipo, 16 mm, - tai ploni, net kaip tull šilko audinio, po 19 mm-tai sunkiųjų šilko. taigi, kai jūs pasirenkate šilko audinio, jums geriau žinoti šios informacijos. Šilko priežiūra: visų Pirma gryno šilko audiniai factory pagrindiniai yra ne trauktis apdorojimo , todėl po pirkti audinio pirmas dalykas, kurį reikia padaryti, tai mažėja. Trauktis iš tiesų yra labai paprasta, kaip ilgai, kaip audinys visiškai mirkyti kambario temperatūros šalto vandens, o tada tiesiai į pakabinti juos vėsioje vietoje, ne jėga, nusausinti, kiek įmanoma, nes, kaip lengva mezgimo, šilko pluoštas. Džiovinama pavėsyje, Džiovinimas be saulės insolates, Ne Išgręžkite ar baliklio. Antra, biologinių šilko auga takeliai ( šilkaverpių) bijo stiprių šarminių ploviklių, taip būtų geriau naudoti vonioje, rasos, šampūnas, kremas arba patrinti šilko ploviklis šalto vandens, kai skalbimo, taip pat nenaudokite pridėti išvalytą vandenį pamerkti ilgai, geriausia plauti rankomis momentiniai vandens. Nors šilkas yra rūšies išlaikymo problemų, šiek tiek sunku tarnauti. Iš tikrųjų, dėvėti šilko-tai būsena, jausmas subtilybes uždaryti, visi gali jaustis iš šilko ir jausmas, oda, yra nesuderinta, kiti audiniai. Kada šilko drabužių patirti gyvenimą, tuo pačiu metu, patirtis rūšies požiūrį. šilkas yra tarsi gyvenimo požiūris, yra savotiškas stilius, savotišką skonį.....Ir šilko visada buvo vienas iš mano mėgstamiausių.kai ateityje aukšti kulniukai mesti patys į šilko antklodė...... jausmai yra nuostabus...... Sveiki visi: Nes mulberry šilko medžiagos " kaina pakyla daug šiais metais, todėl visi šilko produkto kainą padidinti kai, linkiu jums galėtų suprasti, ačiū : )

spalva Gamtos off white
Naudojimas POP, šalikas, vestuvių suknelė, galvos apdangalą, šalikas, suknelė, marškiniai, sijonas
G svoris 15 g / ㎡
Neaustinių Technics Kita
Funkcija Kvėpuojantis
Storas Plonas, 3.5 mm, skaidrus
Modelis Nebalintas
Stilius Paprastas
Produkto Tipas Ekologiškų Audinių
Technics Audiniai
Medžiaga 100% mulberry šilkas-audinys, marlė
Megztas Modelis Kita
Tipas Tiulio Audinys
Dydis 114 ccm width, 90 cm width
Prekės Pavadinimas RosySL
Suede Audinio Tipas 3.5 mm
Plotis 90 cm, 35''
Pardavimo vienetas 15 metrų / pak
Įrenginio Tipas daug (15 Metrų/lot)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 15cm (7.87in x 7.87in x 5.91in)

Panašūs produktai