Cloudray Aukštos Įtampos Flyback Transformatorius CO2 80W Lazerių Maitinimo

€49.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: flyback transformatorius, tiekimo transformatorius, aukštos įtampos transformatorius, Pigūs flyback transformatorius, Aukštos Kokybės maitinimo transformatorius, Kinija aukštos įtampos transformatoriaus Tiekėjų.

1.Su flyback transformatorius naudojamas DY13 Co2 lazerio maitinimo / lazeriu graviruoti mašinos

2.Su flyback transformatorius tinka tik DY13 Co2 lazerio maitinimo šaltinis

3.Į DY13 Lazerio Energijos šaltinis yra 2 gabalas / viena pora flyback transformatorius. todėl jūs privalote pasirinkti 2 gabalas/(viena pora ) jūsų lazerio galia .

4.Prašome patikrinti, ar įdiegti schema.

5.Varžtas yra įdiegti fiksuotą lazerio galia langelį.

6.Jei lazeriu graviruoti mašinos nr. lazerio spindulį išeiti . Tada jums reikia pakeisti naują flyback transformatorius už lazerio galia.

7.Jei Co2 lazeriu graviruoti mašinos, lazerio galia yra silpnas , ir tai negaliu prapjauti bet kokios medžiagos . Tada galite nustatyti lazerio galia iki maksimalios reikšmės. tuo pačiu metu . galite patikrinti mašina amperas.Jei Esu rodiklis yra dar mažesnis nei 8 val. Tada jums reikia pakeisti naują flyback transformatorių, skirtą lazerių maitinimo.

Muitai: Visų produktų pristatymas iš Kinijos gali sukelti tarifus. Prašome gerai žino apie savo šalies importo įstatymų. Visi produktai Cloudray pardavimo numatytasis FOB prekybos sąlygas, pirkėjams bus imtis savo atsakomybę dėl visų rūšių mokesčių savo šalyje. Jei turite ypatingų pageidavimų dėl deklaracija, prašome palikti pranešimus į mus, kai jums padaryti užsakymą. Pristatymas nuo vietos šalyje (Vokietija/JAV/Rusija) neturi jokių importo muitų, reikalaujama. Visi paketai su Brazilija, reikia CPF skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS. Visi paketai į Argentiną reikia CUIT skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS. Visi paketai, Čilė reikia VĖŽIOSE skaičius DHL/UPS/Fedex/EMS. Visi paketai, kad Rusija turi Visas Pavadinimas ( vardas) + Vidurio vardas + pavardė ).

1. Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių mums.

2. Jei yra problemų su savo pirkiniu, prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes, kad mūsų pastangos padės jums išspręsti problemą.

Prekės Pavadinimas Cloudray
Įtampa 110V/220V
galia 80W
Pavadinimas flyback transformatorius
Prašymas co2 lazerio maitinimo šaltinis
Modelio Numeris Flyback-80
lazerio tipas co2 lazeriu
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 10cm x 6cm (7.87in x 3.94in x 2.36in)

Panašūs produktai