1Pcs Kelio Įtvaras Paramos Rankovės Artritas, ACL, Bėgimo, Krepšinio, Menisko Plyšimo, Sportas, Sporto, Atvira Girnelė Raštas

€6.34

-38%

€10.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Pigūs Petnešos & Palaiko, 1Pcs Kelio Įtvaras Paramos Rankovės Artritas, ACL, veikia, krepšinis, Menisko Plyšimo, Sportas, Atletiškas, Atvira Girnelė Raštas.

1. ATVIRA GIRNELĖ PROJEKTO mažina spaudimą ir mažina stresą dėl kelio sąnarius per intensyvių treniruočių ir sunkiųjų naudojimo; veiksmingai malšina ūmių & lėtinis kelio sąnario skausmas nuo artrito, atmainų, patempimų, ir nuovargis; idealiai tinka po operacijos atkūrimo, ar išvengti sporto traumų

2. SUSTIPRINTAS STABILIZATORIUS ŽIEDAS užtikrina kelio riba išlieka savo tinkamą poziciją ir platina streso visoje ACL, PCL, LCL, ir MCL raiščiai, sumažėja rizika pakartotinio sužalojimo pagrindiniai skritulis į tinkamą pasiūlymą

3. VISIŠKAI PRITAIKOMA Velco diržai gali būti pritvirtinti prie beveik bet šildomi taško, išvengti nukrypimų, ir apimantis platų paslaugų gavėjų poreikiai skirtingi

4. EKSTRA STORIO NEOPRENO rankovės suteikia papildomą apsaugą ir pagerinti kraujo apytaką, raumenų ir sausgyslių net kaip vidaus perforacijos atkreipti toli prakaito perteklių nuo odos patogiau patirtis

Kelių Apsaugos

Judėjimas per kelio sąnarį, yra labai svarbu daug kasdieninę veiklą, įskaitant vaikščioti, bėgioti, sėdint ir stovint. Mūsų keliai kartais pervargimas, ypač fiziškai aktyvūs žmonės. Į Sabalas Kelio Petnešos SA-PS039 yra čia, kad pasiūlyti šiek tiek papildomos paramos, turintis stora savo kelio, per treniruotę. Jie taip pat padeda sumažinti kelio sąnario skausmo ir žalos išieškojimo.

Tinka ir Komforto Įmonė

Tai yra nusivylimas patirti perkeliant kelio apsiaustas, o naudojasi ir dar ji gali būti dar labiau erzina, jeigu petnešos yra labai kieta, kad jos trukdo judėjimą. Į Sabalas Paramos Apsiaustas buvo skirta kovoti su šiais klausimais. Jie yra pagaminti iš elastingos medžiagos, siūlo lankstumą, lenkimo, tuo pat metu remiant pakankamai.

Ergonomiška Konstrukcija

Yra atvira girnelė, kad daro savo kelio patogiai pratęstas dėvėti. Dvigubas skersinis stabilizatorius padeda išlaikyti maksimalų stabilumą, tačiau vis dar gali gauti 90 laipsnių judesio, nes atgal nėra funkcija dirželis ant kelio vingyje. Jie tvirtai bet amplitudę, galite naudoti.

Kokybiškos Medžiagos

Sabalas nežino, kaip viskas gali gauti šildomos greitas žaidimas staigiai judėjimą, įskaitant antkelius. Štai kodėl audinio s orui yra labai svarbus. Į Sabalas Kelio Apsaugų yra pagamintas iš orui tekstilės išlieti šilumos. Kas kelia cherry on top yra tvirtas Velcro ir silikono linijos viduje, siekiant sumažinti kelio trinkelėmis nuo slydimo.

Geriausias Būkite Parama - Crossfit, Krepšinis, Tenisas, Tinklinis, Bėgimas, Pėsčiomis, Žygiai, Imtynių, Slidinėjimas, Futbolas, sporto Salė, Treniruotės, Golfo ir Kitų Sporto šakų. Arba tiesiog visą dieną komforto, be kelio skausmas, nesvarbu, kokios veiklos.

Kas yra dėžėje:

1Pcs x Kelio Įtvaras

Apie Mūsų Paslaugas

1.Mes siekiame, kad mūsų klientai'satisfaction. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai. Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas(pašalinti švenčių dienomis). Jei jokio atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2.Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus. Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokio ryšio su mumis. Mūsų tikslas yra užtikrinti GERĄ Klientų Aptarnavimą. Taigi, mes visada stengiamės išspręsti bet kokią problemą turite.

3.Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs ne gauti elementą 30 dienų. Nes mes jau minėta laivybos laikas pakartotinai.

4. Pirkėjai yra atsakingos už bet kokius mokesčius ar pareigą sumokėti savo šalies

Apie Mokėjimą

1.Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Apie Siuntos

1.Prekės bus išsiųstos per 1~3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo. (Dėmesio: neįtraukia savaitgaliais ir švenčių dienomis)

2.Mes tik laivas patvirtino, Kapt.lt adresai. Jūsų Kapt.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3.Mes paprastai laivas visame pasaulyje per Oro Pašto, Pašto Siuntimo Metodą. šis tarptautinis užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti, Paprastai siuntą visame pasaulyje naudojama imtis 10 iki 30 darbo dienų, išskirti, Šeštadienis & Saulės.

4.Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos

1. Mes siūlome 14 dienų grąžinimo politikos. Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo tos dienos, kai jūs gaunate savo užsakymą, jei norite grįžti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs TURITE užduoti mums atgalinį adresą iš anksto, teikti konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir savo VARTOTOJO ID.

3. Mes grąžinsime Mokėjimo Sumą, kokius item, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti. ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas yra atsakingas už laivybos kaina grąžinamas prekes.

Prekės Pavadinimas Tcare
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Poveikis Kaulų Priežiūra
Modelio Numeris A0725
Elemento Tipas Petnešos & Palaiko
Pakuotės Svoris 0.135kg (0.30lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai