AA130 Burbulas Milžinišką pripučiamą Boulingo Pin ir Kamuolys,Pripučiami Žmogaus Boulingo suaugusiems ir vaikams,Sandariai pripučiami Boulingo Kamuolys

€80.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pripučiamos Bouncers, Pigūs Pripučiamos Bouncers, AA130 Burbulas Milžinišką pripučiamą Boulingo Pin ir Kamuolys, Pripučiami Žmogaus Boulingo ir suaugusiems, ir vaikams, Sandariai pripučiami Boulingo Kamuolys.

Pagaminimo laikas 7-10 darbo dienų.

Prašome Pratęsti 5 dienų pristatymas laikas po to, kai jums pateikti užsakymą !!!

Laivybos laikas Express 3-6 dienas (Paprastai)

Paprastai mes laivas produktų su " Fedex/UPS/ DHL/ Aramex/DPEX

Nuo Vasario 2-osios , kad sutiko, bet mes galime pasirūpinti jūsų, kad po Vasaris 25th, nes Kinų Naujųjų Metų! Linkiu jums geriausias.

Ačiū ^_^

Produkto Aprašymas Reklama oro siūlo daugybę naudingų privalumų.Šios karikatūros yra spalvinga.Ir jie dirba. Atkreipti eismo ir padidinti pardavimus. Dirbame visą parą už "ekonomiškas" reklama. Sukurti įspūdžių ir atkreipti dėmesį į savo verslą. Sukurti produktų pripažinimo ir prekės ženklo žinomumą. Reklamos Oro, yra lengvai naudojamas ir nešiojamas, lengvai judėti. Jį galima naudoti bet kada ir bet kur, Produkto Informaciją Medžiaga: 0.3-0.6 mm PVC, kuri yra specialios UV apsaugos, kad daro jį daugiau patvarus po saule. Ši medžiaga turi gerą nepaprastas atsparumas rezultatus. Praėjo SGS, EN71-1,EN71-2,EN71-3, Švino Nemokamai, Liepsną Savo mėgstamą dydis,stilius, vaizdas,spalva,emblemos,antraščių ar spaudiniai---yra galimos Spalvos Nesutapimas Skirtumų, spalvos gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t. Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra kitokios spalvos. susisiekite su mumis, norėdami pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma. Muito ir Mokesčių Pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. "Laivybos neįtraukti mokėjimas už gavimo gaminio"

Custom modelio, raudonos ir baltos spalvos Pusės Rodyti

Naudojimas sportas,Veikla ar įvykiai
Sertifikatas SGS EN71-1 -2 -3
Dydis 2.5m tall or Customized
spalva Pritaikyti arba kaip vaizdas
Medžiaga PVC
Priedai Remonto Rinkiniai
Garantija 1~3years
Modelio Numeris Z775
Pakavimas kartoninėje dėžutėje
dizainas Didelė Lauko Pripučiami Poilsis
kaina Gamyklos kaina
Amžius Suaugusieji
Prekės Pavadinimas BENAO
Tipas Pripučiami
Pakuotės Dydis 56cm x 49cm x 50cm (22.05in x 19.29in x 19.69in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 20.0kg (44.09lb.)

Panašūs produktai