Šiuolaikinės Kristalų Liustra Apšvietimo Šviestuvas LED Šviestuvais, Namų Patalpų Apšvietimas Foyer Hotel Club Kavinės, Restoranas Lašas Šviesos

€594.90

-4%

€626.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kristalų liustra apšvietimo, šiuolaikinės kristalų liustra apšvietimo, šviestuvo šviesos šviestuvas, Pigūs kristalų liustra apšvietimo, Aukštos Kokybės modernių kristalų liustra apšvietimo, Kinija šviestuvo šviesos rungtynių Tiekėjų.

Originalus lempa 220V. Jūs galite pakeisti lempas patys, jei reikia.

Ji gali būti atliekami į kitas dydis. Sveiki atvykę į susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos.

Mielas drauge,kviečiame UMSANNA Apšvietimas, prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti šią įvadas atidžiai. Jei į bet kurį klausimą, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis per trademanager arba e-mail, jei mes ne internetu, prašome palikti mums laiškus, mes tarnyba jūsų kuo greičiau, ačiū. Mokėjimas 1. Sąlyginio deponavimo (mažmeninės): sąlyginio Deponavimo yra NEMOKAMA, saugi mokėjimo paslauga, kuri automatiškai prieinami visiems sandoriams. Ši paslauga užtikrina, kad išmokos bus išleista tiekėjas tik po to, kai jūs patvirtinate, patenkinamas gavimo jūsų užsakymą. 2. T/T " (didmeninė): 30% indėlių ir likutis 70% T/T iki išsiuntimo. Pristatymas 1. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 1-2 dienas po apmokėjimo išleistas. 2. Be to, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas. Mes tik sekti savo adresu, nurodytu užsakyme. Jei norite pakeisti pristatymo adresą, prašome susisiekti su mumis prieš siunta, tai galima padaryti per Trademanager. 3. Internete kaina nėra jokių papildomų mokesčių ar muitinės formalumų mokestis klientų šalį, mes stengiamės padėti jums gauti prekes. Aftersale tarnyba 1. Mes teikiame vienerių metų garantija. Jei prekė yra su trūkumais(ji niekada atsitiko, nes mes parduodami šviestuvai), prašome mums apie tai pranešti per 3 dienas, kai gausite prekes. 2. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę ir pakavimo, siekiant gauti prekių mainus. 3. Straipsniai grįžo po 7 dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto. 4. Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas. Atsiliepimai 1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti 5 žvaigždžių Teigiamos mums, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, ačiū! 2. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes stengiamės išspręsti šią problemą ir pagerinti save.

Prekės Pavadinimas UMSANNA
sertifikavimo CE BMK
Savybės Prabanga spindintis
Įtampa 110-240V
Elemento Tipas Šviestuvai
Modelio Numeris UMSANNAJZ
Lempos šaltinis LED lempos, E14
Liustra Apšvietimas
Pagrindo Tipas E14
Apdaila Poliruotas Chromo
Maitinimo Šaltinis AC
Diegimo Tipas Semiflush Mount
Jungiklio Tipas Palieskite Įjungimo/Išjungimo Jungiklis
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Dydis D50cm*H120cm,D60cm*H150cm,D70cm*H180cm,D80cm*H220cm,D90cm*H250cm
led kristalų Liustra Apšvietimo Šviestuvas
Lempų Gaubtų Spalvos D50cm H120cm, D60cm H150cm, D70cm H180cm, D80cm H220cm, D90cm H250cm
Modernus Liustra
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Medžiaga krištolo ir metalo
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Crystal Šviestuvai
Namuose Apšvietimas
Korpuso Medžiaga Crystal
Patalpų lempa
LED šviesa
Stilius Modernus
Atspalvis Tipas Shadeless
Yra pritemdomi No
Garantija 2 metai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 30.0kg (66.14lb.)
Pakuotės Dydis 68cm x 68cm x 50cm (26.77in x 26.77in x 19.69in)

Panašūs produktai