50mm Keturių 4 Žandikaulio savęs centravimas Chuck Shank 2~15mm /20~46mm MT3 Tvirtinimo Mini Tekinimo staklės su Dviem Užrakto Strypų Sriegiu Atgal

€65.93

-4%

€69.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 4 žandikaulį, centravimo tvirtinimo, savęs centravimas tvirtinimo, Pigūs 4 žandikaulį, Aukštos Kokybės centravimo tvirtinimo, Kinija savęs centravimas chuck Tiekėjų.

50mm Keturių 4 Žandikaulio savęs centravimas Chuck Shank 2~15mm /20~46mm MT3 Tvirtinimo Mini Tekinimo staklės su Dviem Užrakto Strypų Sriegiu Atgal

Savybės:

Tai yra Mohs siaurėjantys chuck kuri gali būti naudojama siekiant pratęsti mašinos funkcijas, tokias kaip suklio galas frezavimo mašina, kuri gali būti naudojama konvertuoti frezavimo mašina į paprastą staklės. Taip pat gali būti naudojama kitomis progomis.

įtraukta:

1.1 kompiuteris * chuckas

2.1 pc * siaurėjantys karka

3.1 kompiuterį. * Chuckas raktas

parametras:

Gaminio Medžiaga: Legiruotojo Plieno

Tvirtinimo skersmuo: 50mm

Siaurėjantys Modelis: MT3

Skaičius nagai: 4

Vidaus Žandikaulių: 2-15mm(Įtempimo Diapazonas), 20-46mm(Jammping Diapazonas)

Išorės Žandikaulių: 20-47 (Įtempimo Zona)

Laivybos Politika

1. Prekės bus išsiųstos per 2-5 darbo dienas DHL, "FedEx", UPS, EMS ir kitų laivybos metodą pasirinkti artimiausiu metu. Mes pasirinkti geriausią ir tinkamiausią laivybos kompanija. Paprastai ji trunka 7-12 dienų atvykti daugumai šalių. Jums bus pranešta sekimo numerį, kai užsakymo išvežti.

2. Tarptautinės pirkėjai yra atsakinga dėl jokių muitų mokesčių ir muitų mokesčius savo vietos vyriausybės. Prašome susisiekti su savo vietos muitinės įstaigą su tolesnį tyrimą šiuo klausimu. Mes negalime būti atsakingi už bet kokius tarifus, muito ar kitų mokesčių, prašo arba reikalauja paskirties šalyse.

Apie Mus

Prekės ToAuto priklauso Greitai Pirkti Ribotas . Mes turime specilized profesionaliai CNC Sprendimas 6years , mes galime pasiūlyti pilną serijos Varikliai būti Ašinis Variklis, Servo Variklis, Žingsninių Variklių , ir turi įvairių CNC kontrolės dalys ir CNC Staklės . Be to , mes savo labai profesionalūs CNC inžinierius komandai padėti jums pasiūlyti, bet CNC sprendimus .

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame 14 dienų grąžinimo politikos. Jei norite grąžinti prekę, prašome susisiekti su mumis per 14 dienų pirma ir įsitikinkite, kad pakuotėje yra jt-atidarė. Pirkėjas turi mokėti už eikite ir atgal pristatymo kaina ir custom mokestis kiekvienoje šalyje. Kai mes gavome produkto ir tikrinama, mes, kad susigrąžinti dalį per 24 valandas.

2. Mes įsitikinkite, kad prekės yra visiškai naujos, su originaliomis paketą ir siūlome 1 metų garantija dėl kokybės.

3. Bet kokybės problema, įprastomis sąlygomis, per garantinį laiką, Mes siūlome nemokamas remontas. Pirkėjas turi apmokėti grąžinimo išlaidas, o mūsų bendrovė, mokės iš naujo laivybos kaina.

Modelio Numeris S/N
Funkcija savęs centravimas tvirtinimo
galia Elektrinis
Prekės Pavadinimas ToAuto
Prašymas CNC
Blauzdos Modelio MT3
Skaičius Nasrus 4
Pakuotės Svoris 1.5kg (3.31lb.)
Pakuotės Dydis 2cm x 2cm x 2cm (0.79in x 0.79in x 0.79in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai