Beibehang Europos stiliaus sodo gėlių ekrano užsklanda sienos 3 d Darbalaukio sienos popieriaus ritinį, Apimantis sienų tapetai-3d behang

€27.20

-25%

€36.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sienų tapetai, stiliaus tapetai, gėlių tapetai, Pigūs tapetai, sienų, Aukštos Kokybės stiliaus tapetai, Kinija gėlių tapetai Tiekėjų.

Medžiaga: neaustinis Metrinių dydis: 10 m (ilgis) * 0:53 m (plotis) = 5.3 kvadratinių metrų Imperial dydis: 32,8 pėdų (Ilgis) * 1.738 pėdų (plotis) = 57.05 kvadratinių metrų tapetų klijai nėra įtraukti, bet gali būti perkamos iš vietos aparatūros parduotuvė. ATKREIPKITE DĖMESĮ: Spalvų Tonai gali skirtis dėl skirtingų apšvietimo patalpoje. kad pakankamu kiekiu vienu metu, siekiant išvengti spalvų skirtumo iš skirtingų partijų. tapetai, kad galėtų gauti turėti kai kurie raukšles ant jo arba abiejuose galuose, bet ne poveikis ieško po klijavimas ant sienos.

8324 ↓↓

8323 ↓↓

8322 ↓↓

8321 ↓↓

mokėjimo, Mes galime priimti "western union", moneybooker, kredito kortelės, Qiwi Piniginė, Banko pavedimu. Siuntos, Daiktai bus pažymėti kaip "Dovana" ir vežamas iš kinijos. Prekės bus išsiųstos per apdorojimo laikas iš sąrašo po to, kai mokėjimas yra išvalytas. Iš esmės, tai bus imtis 10-30 dienų gausite paketą. Prašome don \\ 't palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs dar \ \ \' t gautą elementą 30 dienų, tai geriausia leiskite mums žinoti problema siunčiant laišką, mes ją išspręsti ir jums bus patenkintas. Prašome pirkti iš jūsų vietos parduotuvėse, jei jūs negalite laukti, kantriai laivybos laikas mums paskelbė. Prekybos su užsieniu ir oro paštu yra pigiausia po kelią, todėl jis ilgai užtrunka pristatymo. Jei jūs don \\ 't norite laukti taip ilgai, prašome sumokėti Express mokestį arba don \\' t buy it. Mes nesame atsakingi už muitinės pareiga.

Kas esame, Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo. Prašome padėti mums ir toliau teikti šių puikių prekių, paliekant visus teigiamus ir "tobulas" reitingą, kai mes palikti atsiliepimus. Mes vertiname jūsų verslą, ir mes bus daryti tą patį už jus. Kokybės Garantija! susisiekti su mumis, Prašome don \\ 't palikti neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei jūs dar \ \ \' t gautą elementą 30 dienų, tai geriausia leiskite mums žinoti problema siunčiant laišką, mes ją išspręsti ir jums bus patenkintas. Jei turite klausimų, pasiūlymų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, daugeliu atvejų anksčiau. Mes dirbame septynias dienas per savaitę.

Tapetai LOGOTIPĄ

Modelis Taip
Prekės Pavadinimas beibehang
Funkcija Formaldehidas-nemokamai,Atsparus Vandeniui,3D,Miltligė, Atsparus,Ekstra Storio,nekenksmingas Aplinkai
Mokestis Vienetas Juanis/Roll
Naudoti gyvenamasis kambarys
Naudojimas Komercija,Pramogos,Administravimas,Namų
Tekstilės Tapetai Medžiaga Neaustinis
Tipas Tekstilės Tapetai
Matmenys 5.3㎡
Paviršiaus Apdorojimas Įspaustu
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris tapetai roll
Medžiaga Medienos pluošto tapetai
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 55cm x 8cm x 8cm (21.65in x 3.15in x 3.15in)

Panašūs produktai