(LS7211)Raudonos Blizgios Lycra Spandex Triko Unisex originalus Atidaryti Veido Fetišas Zentai Kostiumai Helovinas Kostiumas

€16.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fetišas zentai, blizgus triko lycra, atidaryti veido zentai kostiumas, Pigūs fetišas zentai, Aukštos Kokybės blizgiu triko lycra, Kinija atidaryti veido zentai kostiumas Tiekėjų.

Aprašymas:

Violetine spalva zentai yra pagaminti iš kokybiškų blizga lycra spandex medžiaga, puikus kūrinys. Mėgaukitės sepecial ir stora jausmas, kurį ji atneša jums! Pagal užsakymą pagaminti paslauga yra avialble. Mes galime pasiūlyti didelė nuolaida, didmeninės/grupė įsigyti, prašome susisiekti su mumis jokio tyrimo.

Dydis: S/M/L/XL/XXL

Pastaba: Mes galime padaryti Priemonė, prašome pateikti savo measu išmatavimais, jei jūs negalite pasirinkti standartinio dydžio. ********************************************** Custom Funkcijos plz eikite šią nuorodą:

100% Pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvieno daikto Grąžinimo/Keitimo per 1 savaites, jei nepasitenkinimą. Plz pašto prekės grįžti į pradinę būklę, jums bus gauti savo pinigus atgal. Laivybos mokestis laivybos kompanija, todėl aš galiu tik grąžinti produkto pinigų. Ačiū! Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus už mane,taigi, prašome munificent palikti man postive atsiliepimus, jei jums patinka mano straipsniai ir malonu su mano paslaugų. Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, pasakykite man savo pasiūlymą, aš pabandyti mano geriausia tobulinti ir suteikti jums gerą sprendimą. Prašome suteikti man galimybę prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū už jūsų pagalbą.

Specialios Paskirties Kostiumai Ir Priedai
Nepadori Nuotrauka No
Dydis S, M, L, XL, XXL
Rankovės Ilgis Pilnas
Lytis Unisex
Audinio Tipas Broadcloth
Simbolių Klasikinis Helovinas Kostiumai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Medžiaga Lycra
Elemento Tipas Kostiumai
Seksualinio Pobūdžio No
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 45cm x 45cm (17.72in x 17.72in x 17.72in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai