Naujas Atvykimo Aukso Spalvos Afrikos Karoliukai Papuošalų Rinkinys Austos Apyrankės Karoliai Šalies Dalyvavimas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai Priedai

€9.29

-10%

€10.33

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apyrankės karoliai, afrikos karoliukai papuošalų rinkinys, zawalcowany papuošalų rinkinys, Pigūs apyrankės karoliai, Aukštos Kokybės afrikos karoliukai papuošalų rinkinys, Kinija zawalcowany papuošalai nustatyti Tiekėjų.

Naujas Atvykimo Aukso Spalvos Afrikos Karoliukai Papuošalų Rinkinys Austos Apyrankės Karoliai Šalies Dalyvavimas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai Reikmenys, Prekės: FYUAN papuošalai Punktas Stilius: papuošalų rinkinys Pagrindinis Akmuo: dervos Meterial: Cinko Lydinys spalvos:kaip nuotraukoje Progomis: Vestuvės/Šalis/ Dalyvavimas Svoris:230g

PRISTATYMAS 1.we will ship visi sklypai per 2-5 darbo dienas po mokėjimo,mes teikiame nemokamas pristatymas visiems užsakymams.

2.Ypatingas atvejis: kaip 60 dienų pasiekti į paskirties vietą, specialios aplinkybės yra: šventes, ypatingas oras, politikos pakeitimus, ir kitose atokiose vietovėse. 3.Brazilija: mes naudojame Kinija Paštu, Oro Paštu siųsti produktų. Jeigu jums reikia express, prašome susisiekti su mumis iš anksto. Grąžinimui 1. Jei jūs neturite jaustis patenkintas mūsų produktus, mes siūlome jums grąžinimui per 7 dienas. Bet prielaida, kad produkto ir jo pakuotės turi būti sveika. Ir jūs gausite visą kompensaciją po to, kai mes gauti grąžinti prekes. 2. Jei gaunate produktą, sugadintas, forma ar neteisingai rūšiuoti, prašome susisiekti su mumis laiku. Mes pasikonsultuoti su jumis apie grąžinant ir keičiant elementus. Atsiliepimai 1. Jei manote, nepatenkinti apie mūsų produktus, mes galime tiesiogiai bendrauti privačiai ir pažadame jums pasiūlyti geresnes paslaugas. Prašome nepalikite blogų atsiliepimų atkreipti mūsų dėmesį. 2. Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių, tai mūsų malonu matyti savo 5 žvaigždučių atsiliepimų. Ir mes vertiname jūsų būtina parama mums. Susisiekti su mumis galite susisiekti su mumis palikti pranešimą dėl Kapt.lt arba rašykite mums, mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.

Metalų Tipas Cinko Lydinys
Formos\modelis Geometrinio
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas 1sets
Bauda ar Mados Mados
Lytis Moteris
Medžiaga Metalo
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Stilius Madinga
Modelio Numeris B013
Proga Vestuvės
Prekės Pavadinimas FYUAN
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

Panašūs produktai