(LS008))Amerikiečių Astronautas Lycra Spandex viso Kūno Komplektus Modelio Spalvotų Zenai Fetišas Kostiumai Helovinas Kostiumas

€41.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kostiumas juodas, kostiumas tatuiruotės, kostiumas akmens, Pigus kostiumas juodas, Aukštos Kokybės kostiumas tatuiruotės, Kinija kostiumas akmens Tiekėjais.

Aprašymas: Tai zentai yra pagamintas iš super kokybės lycra spandex medžiaga, puikus kūrinys. Pagal užsakymą pagaminti paslauga yra avialble.

Dydis: S/M/L/XL/XXL ********************************************** Custom Funkcijos plz eikite šią nuorodą:

100% Pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvieno daikto Grąžinimo/Keitimo per 1 savaites, jei nepasitenkinimą. Plz pašto prekės grįžti į pradinę būklę, jums bus gauti savo pinigus atgal. Laivybos mokestis laivybos kompanija, todėl aš galiu tik grąžinti produkto pinigų. Ačiū! Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus už mane,taigi, prašome munificent palikti man postive atsiliepimus, jei jums patinka mano straipsniai ir malonu su mano paslaugų. Jei nesate patenkinti savo produktą ar paslaugą, pasakykite man savo pasiūlymą, aš pabandyti mano geriausia tobulinti ir suteikti jums gerą sprendimą. Prašome suteikti man galimybę prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Labai ačiū už jūsų pagalbą.

Specialios Paskirties Kostiumai
Dydis S, M, L, XL, XXL
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Lytis Unisex
Medžiaga Lycra
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 45cm x 45cm (17.72in x 17.72in x 17.72in)

Panašūs produktai