16pcs lauko P6 spalvotas,SMD 3535 1/8 skenavimas,576X576mm liejimo aliuminio kabinetas, Įskaitant skrydžio atvejais, siuntimo kortelės

€5 707.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: LED Ekranai, Pigūs LED Ekranai, 16pcs lauko P6-spalvotai, SMD 3535 1/8 scan, 576X576mm liejimo aliuminio kabinetas, Įskaitant skrydžio atvejais, siuntimo kortelės.

16pcs P6 lauko liejimo aliuminio Išsamus sąrašas 1x procesorius + siuntimas kortelės 17x 5AF dual kortelės

Aliuminio die-cast būsto nuomos būsto nuomos, nei bendrosios privalumai: 1.lengvas: per kvadratinė dėžutė sveria tik 24kg, viena dėžutė sveria 8KG, vienas asmuo gali būti viena vertus, taupymo įrengimo metu; 2.plona dėžutė: dėžutė su liejimo aliuminio, didelis stiprumas, kietumas, didelio tikslumo, lengvai deformacijos, jo storis yra tik 80mm; 3.Ekrano Ping: paviršiaus lygumo paklaida-mažiau nei 0,2 mm, veiksmingai panaikinti mozaika; 4.išardymo ir greitai: box prijungtas aukštyn ir žemyn su greito fiksavimo mechanizmą, traukti dvi rankenos 90 laipsnių užrakinti dvi spintos, 10s užbaigti kabineto įrengimas, aukšto montavimo tikslumo. Talpyklos ir laidų ryšį, greitas ir patikimas, kuri yra graži išvaizda, bet ir pasiekti realią prasmę greito išardymo; 5.Lengva priežiūra: modulinė projektavimo, montavimo ir išmontavimo lengvas montavimas Ekraną bet kur, paprasta išlaikyti 6.tolerancija: nauja struktūra, sukurta siekiant patenkinti kėlimo laminuotos reikalavimus, kad būtų laikomasi vidaus ir lauko reikalavimus. Lauke vienas, suderinami su įvairių pikio, vidaus-lauko modulio suderinamumas 7.Aukštos pilka didelio atnaujinimo dažnis dizainas,gradacija 14 bitų,vaizdo atnaujinimo dažnis virš 960Hz 8.Mažas puiki šilumos dizaino ir aušinimo veiksmingumą, be išorinio ventiliatorius, oro kondicionavimo sistema, žemas triukšmo lygis; šviesos lange svorio, mažo installationcosts reikalingas; Mažas kabinetas energijos vartojimo, taupymo ir veiklos sąnaudos. Besiūlis sujungimas Greitai įdiegti Įmonės informacija

1. Su profesine technikos ir plėtros komanda, mes esame tiesioginis Gamykla specializuojasi led ekranas valdymo kortele, led ekranas, modulio, maitinimo led ekranas, led ekranas, ir kiti led ekranas, priedai ir kt.

2. Su daugiau nei 10 metų patirtis, modernūs gamybos ir bandymų įrangos,puikiai įmonės valdymo sistema,aukštos kokybės mokslinius tyrimus ir valdymo komanda, aukštos kokybės led ekranas valdiklis, visi aukščiau pateikti mums tapti populiarus tiekėjas.

3. Su mūsų aukštos kokybės ir paslaugų mūsų produktai buvo eksportuojami į įvairias šalis ir regionus Pietryčių Azijoje, Australijoje, Europoje ir Amerikoje ir pan.

Mes taip pat tiekimo Skrydžių Atveju,

jei jums reikia pls susisiekti su mumis.

Pristatymas Express

1. Mes Laivas visame Pasaulyje.

2. Prekės yra vežamos iš Kinijos per EMS, UPS, FedEx, DHL, TNT ir oro paštu (su sekimo numeriu) ir kt.

3. Pristatymo laikas priklauso nuo kurjerių įmonės ,miestai, vietos muitinės ir kitų veiksnių; Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, tačiau ši tarptautinė pristatymo laivybos laikas bus, labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietinius papročius, tikiuosi, jūs galite suprasti, jei yra kokių nors krovinio vėlavimas sukelia minėtų priežasčių.

Ar Jūra

Jei norite pristatyti led ekranas, lenta jūros pls pasakykite mums, mes citata jums vandenyno krovinių.

Modelio Numeris P6
Rodymo funkcijos Video
Kabineto Dydis 576x576mm
Vamzdis Chip Spalva Spalvotas
Naudojimas Lauko
Pikselių 6mm
Garantijos laikotarpis 3 Metai
Įėjimo Įtampa AC110-220V
Modulis dydis 192x 192mm
LED tipas SMD3528
Prekės Pavadinimas SZLIGHTALL
Pakuotės Dydis 57cm x 12cm x 57cm (22.44in x 4.72in x 22.44in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 300.0kg (661.39lb.)

Panašūs produktai