EIOSIX BMX Aširačio 451 22inch Sulankstomas Dviratis Varantys S90 Pločio Ratlankiai 48ring 74/130mm BMX Dalys

€188.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bmx aširačio, aširačio 451, platus ratlankis, Pigiai bmx aširačio, Aukštos Kokybės aširačio 451, Kinija pločio ratlankio Tiekėjų.

EIOSIX BMX Aširačio 451 22inch Sulankstomas Dviratis Varantys S90 Pločio Ratlankiai 48ring 74/130mm BMX Dalių, Šakotuvai: 48 žiedas, 74mm/130mm Palaiko 8-11 greitis smagratis (11s gali tik paramos shiman-o smagratis) Stabdymo Sistema :: V stabdžių versija Stebulės: Priekyje dviejų guolių,16 skyles. galiniai keturi guoliai, 20 skylių. Rim: Priekiniai 16 skyles, galiniai 20 skylių. Presta Ventilio. Priekiniai varantys svoris apie 675g. Galiniai varantys svoris apie 845g. Ratų Aksesuarai: atsarginės stipinai 4 / teisės priimti du burnos pratęsti / quick release 1 pora / Smagratis šim 1 (8-10 greitis smagratis montavimas naudoti įskiepius)

1. Vežimas yra beveik pristatymas per Kapt.lt Standartinis Pristatymas , jūs turite sekimo numerį savo paketą.

2 Instrukcija:svoris ir dydis, ir mes pažymėtas pakuotės duomenys nėra faktinio svorio ir dydžio prekės, jei jums reikia žinoti faktinį svorį ir dydį, jums tereikia susisiekti su mumis.

3. Jei pirkėjas nori naudotis daugiau greičiau laivybos metodą, pvz., EMS, DHL, ir pan, prašome susisiekti su mumis pridėti laivybos krovinių.

4. Instrukcija:laivybos laikas yra priklauso nuo pirkėjo muitinio įforminimo metu, prašome būti kantriems jų laukti. mes tikrai linkiu jūs galite gauti juos anksčiau.

Garantinis aptarnavimas:

Mes patikrinti prekės kokybę, kol siuntą. Jei yra keletas netikėtų problemų atsitikti, mes tikimės, kad siekiant išspręsti problemas, su pirkėjo draugiškas šiais būdais:

1, Jei yra kokybės problemų, pirkėjas gali atidaryti ginčo per 15days gavęs prekes, pirkėjas privalo pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus ir kitus įrodymus, kad pardavėjas nustatyti.

2 piktavalių sugadintus, pirkėjų prisiimti visą atsakomybę.

3 Produkto kokybės apdorojimo programa:

1), pirkėjas prekes grąžinti mums ir yra atsakingi už grąžinti laivyba išlaidos; kai tik gausime prekių ,mes atsiųsime naują produktą pirkėjui ir mokėti už siųsti laivybos kaina.

2) Ne visi produktai yra puikus, jei produktas nėra didelis defektas ir jūs galite naudoti juos, mes atsiųsime jums parduotuvės kupono kaip kompensacija.

Atsiliepimai:

1. Jei jums nėra satisied su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis kuo greičiau jūs gaunate juos. Mes bandysime viską, kad išspręsti jūsų problemą, kol jūs patenkinti.

2. Prašome nepalikite blogų atsiliepimų, prieš jums kreiptis į mus.

Mokesčių:

Mokėti mokesčius yra pareiga kiekvienam piliečiui, pirkėjas turi atsakinga už visų mokesčių. Dėl mokesčio problema, pirkėjas atsisako priimti prekes, pirkėjas turi Atsakinga už krovinių atlikti ir namuose.

Linkiu jums turėti didelį prekybos patirtį čia!

Prekės Pavadinimas OUMIAO
Dydis 451 22inch
Rato Medžiaga Lydinys
Kalbėjo Skylę 16h 20h
Modelio Numeris 451 Aširačio
Stabdžių Sistema V Stabdžiai
Taikoma Dviračių BMX
Apdailos Puikus
Pakuotės Dydis 42cm x 42cm x 10cm (16.54in x 16.54in x 3.94in)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Svoris 2.5kg (5.51lb.)

Panašūs produktai