Daug 50pcs Ekologinio popieriaus pen,medinės įrašą žalioji koncepcija, aplinkai draugiškų tušinukas didmeninė prekyba,pritaikytas skatinimo logotipas dovana

€13.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dovanų rašiklį, pen ds, pen audinys, Pigūs dovanų rašiklį, Aukštos Kokybės rašiklį ds, Kinija pen audinio Tiekėjų.

Sveiki atvykę! Savybės: 50pcs EKOLOGINIO pen įtraukti, kokios spalvos yra per savo galimybė, Mes galime padaryti, logotipas spausdinti šį rašiklį ir spausdinimo trunka papildomai nustatyti mokesčio ir papildomo apdorojimo laikas,išsamiai pls susisiekti su mumis. Resycled popieriaus barelį,resycled mediniai įrašo Papildymo juodu rašalu, su sklandžiai rašyti Ilgis atskirų produktų:apytiksl.14cm (5.512 colių) Skersmens atskirų barelį:apytiksl.1cm(0.39 colių) W aštuonių atskirų produktų:apytiksl.6g (0.013 svarų)

Ačiū už Apsipirkimo

Kad jūsų pirkimo, taip paprasta ir greitai, kaip įmanoma, prašome kreiptis į parduotuvę, politikos žemiau

Apmokėjimas:

Mes rekomenduojame SĄLYGINIO mokėjimo šiuo metu. Rasite mus visų pirma, jei jūs norite mokėti per kitą metodą. Jokių Pardavimo Mokesčių reikalingas šią prekę. Pirkėjai yra atsakingas už visų importo muitų ir kitų mokesčių, kuriuos GALI nustatyti savo šalies muitinės biuras.

Komunikacijos Pirma:

Mes meilės ryšių ir visų rūšių pranešimų yra sveikintina. Mes atsakyti į jūsų pranešimą per 24 valandos .Laivybos gali būti išjungti švenčių dienomis, tačiau mes vis tiek turime atsakyti savo pranešimų nors jis ir yra šventė. Mes gali gauti ne kiti?s pranešimo sistemos blokas, suskirstymas ir kt. Šiuo atveju prašome rašyti mums E-mail, siekiant išvengti bet kokių neteisingai suprantame. Mes patikrinti ir reaguoti į mūsų pašto per 24 valandas, taip pat.

Laivybos ir Tvarkymo:

Mes rekomenduojame, kad jūs naudojate patvirtino laivo adresą . Palikite mums savo telefono Nr. mums laivas adresą arba pranešimus. Tai galėtų padaryti, padės sklandžiai ir siuntinių pristatymo saugus. Visus daiktus (įskaitant prioritetinius pristatymas) kuriems 1-3 darbo diena tvarkymo laikotarpis, kol jie išvežami. Mes jus informuosime visiems klientams elektroniniu paštu, kai jų užsakymai yra siunčiami. Tarptautinės laivybos laikas iš esmės priklauso nuo laivybos programą, ir savo buvimo vietą. Jis taip pat labai priklauso nuo kurjerių ir vietos muitinės ir (arba) muitai. Ir laisvalaikis, blogas oras ir pan. gali atidėti pristatymas. Mes išsaugoti savo pinigus, o ne prekės kaina, bet ir dėl laivybos mokestis. Mes išbandyti mūsų gali pasirinkti tinkamą laivybos programa jums, ir turbo tvarkymo paštu. Teisingas mokestis, gali mano atveju norite greitai laivybos programą, nei mūsų į šį sąrašą. Jei taip, prašome susisiekti su mumis prieš atlikdami mokėjimą. Atsiprašau, jeigu pristatymas vėluoja, bet kokiu būdu, net jei jis iš mūsų kontrolės. Jums bus taikomi mūsų laivybos apsaugos programa .

Garantija ir Grąžinimo:

Visi mūsų produktai buvo griežtai tikrinami, gamintojų ir mūsų pačių QC prieš pristatymas. Jokių Hassles - Mūsų prioritetas yra teikti geriausias paslaugas; štai kodėl mes norime turėti geriausią grąžinimo politika prieinama. Jei dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas savo pirkiniu, jūs galite grąžinti prekę grąžinti. Grįžta turi būti originalioje būklės. Kai tik gausime grąžintas prekes, mes bus kredito savo sąskaitą per 7 darbo dienas. Pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į grąžinami kainą. Siekiant grąžinti elementą, turite susisiekti su mumis prašyti Prekės Grąžinimo Leidimo.

Paslaugos ir Atsiliepimai:

Mes žinome, kad paslaptis veikia sėkmingą verslą yra išlaikyti savo klientus laimingus. Mes, nustatytus siekiant suteikti mūsų klientams pasaulinio lygio paslaugas! Jūs taip pat galite būti tikri, kad jūsų slapta informacija išliks tik tai, kad konfidenciali . Jūsų vardas niekada nebus platinamas, parduodamas, arba nuomojamas. Jei jums iškilo kokių nors nepatenkinama su mumis prašome susisiekti su mumis pirmą kartą. Neigiamą arba neutralų atsiliepimą negali išspręsti problemų ir negali duoti jums geriausią patirtį prekybos.

Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Modelio Numeris WP001_Z50
Trinamą Ar Ne No
Naudoti Reklaminė Rašiklis
Medžiaga Popieriaus barelį,Medinės įrašą
Rašalo Spalva Juoda
Reklaminė Rašiklis Tipas Simbolis Pen
Reklaminė Pen Kėbulo Tipas EKOLOGINIO pen
Rašyti Taškas 1.0 mm
Tipas Tušinukas
Naujovė No
spalva žalia, mėlyna, juoda, šviesiai žalia, oranžinė
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 8cm x 8cm (5.91in x 3.15in x 3.15in)
Pakuotės Svoris 0.4kg (0.88lb.)

Panašūs produktai