Vestuvių Suvenyrai Svečių šalis dovana 20pcs/daug Atkurti senovės su crystal kampas alaus butelio atidarytuvas Virtuvės Aksesuaras

€30.33

-7%

€32.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: suvenyrų lėlės, suvenyrų taurė, suvenyrų kelionės, Pigūs suvenyrų lėlės, Aukštos Kokybės suvenyrų taurė, Kinija suvenyrų kelionės Tiekėjų.

kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje:

Gal rasite ką nors jums patinka, vakarėlį ar vestuves ir gausite geriausia kaina.

Vestuvių Suvenyrai Svečių šalis dovana 20pcs/daug Atkurti senovės su crystal kampas alaus butelio atidarytuvas Virtuvės Aksesuaras

Vestuves, jubiliejus šalys ir šeimos susitikimai buvo rasta draugiška vieta kruiziniuose laivuose, ir Beter Dovanos yra populiarus šalies naudai puikus šventės okeano rojus-ar paplūdimio tematikos renginyje! Mūsų antikvariniai inkaro butelio atidarytuvas pasirodo su gryno dėkingumą!

Svoris:49G

size e:9.2x9.2x1.8cm

Foto, kaip nurodyta toliau:

Jei šis straipsnis yra įvairių spalvų ar dizaino ir jums nereikia palikti pranešimą kurių vienas jūs norite, mes pristatymo atsitiktinai.

[Pastaba] :Prieš jus, kad, brangusis, pls prašome patikrinti, jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, jei atokioje Vietovėje, reikia pridėti 30 JAV dolerių už atokioje vietovėje pristatymo mokestis, ačiū iš anksto!!!

mes taip pat teikti kitų rūšių, panašūs į šį punktą taip:

Proga Gimtadienio,Šalis,Baigimo,Vestuvių,Vaikų Diena,Jubiliejus,Vestuves & Sužadėtuvių
Skaičius, Vnt 1pc
Medžiaga Metalo
Modelis Nėra
Tipas Kiti Šventiniai & Šalies Prekių
Modelio Numeris ww
Pakuotės Svoris 1.1kg (2.43lb.)
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Įrenginio Tipas daug (20 vienetų/lot)

Panašūs produktai