Naujas Pritaikyti Dviračių Džersis Nustatyti Trumpas Rankovės Ilgos Rankovės Dviračių Drabužių Ropa Ciclismo Užsakymą Dizaino Dviratį Dviračiu Megztiniai Rinkinys

€29.91

-42%

€52.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: džersis bayern, Džersis, drabužių gamyba, Pigūs džersio " bayern, Aukštos Kokybės jersey, Kinijos drabužių gamyba Tiekėjų.

Produkto Pavadinimas: Naujas Pritaikyti Dviračių Džersis Nustatyti Trumpas Rankovės Ilgos Rankovės Dviračių Drabužių Ropa ciclismo Užsakymą Dizaino Dviratį Dviračiu Megztiniai Nustatyti, Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje, sveiki atvykę į įprastinį savo dizainą, Jei norite, bet komanda dviračiu dėvėti,jūs galite susisiekti su mumis,mes turime labiausiai atsargų dabar Arba mes galime padaryti tai už jūsų greitai. Jei norite padaryti savo pasirinktinį dviračiu dėvėti, taip pat galite susisiekti su manimi , mes galime padaryti tai už jus ,nes mes turime mūsų pačių gamykloje.Ji yra paprasta. Kaip užsakyti: 1. Susisiekite su mumis

Jūs galite susisiekti su mumis per paštu arba internetu pranešimą,mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Jei jūs turite šabloną, prašome susisiekti su mumis, mes galime atsiųsti jums el. paštu, prašome leisti 1-3 dienas rengiant projektą. 2. Patvirtinti galutinę piešimo.

Galite siųsti mums savo projektą ir visas logotipai, Mūsų dizaineris padės galutinį piešimo jums greitai.

Tada jums patikrinti dizaino patvirtinimą dėl spalvų,rašybos klaidų,dydį ir padėtį, rėmėjai ir kt. 3. Patvirtinkite užsakymą.

Po to, kai jums patikrinti galutinis piešimo, jei tai yra ok, prašome pranešti mums tikslią jūsų užsakymą, mes įskaičiuoti į galutinę kainą. 4. Mokėti

Jei viskas gerai, galite pirkti per nuorodą, mes išsiųsti arba pirkti iš mūsų parduotuvė tiesiogiai. 5. Gamyba

Po to, kai jums mokėjimo, Po to, kai jūs padaryti mokėjimo, Mes tik pradėti gaminti tvarka gavę jūsų raštišką sutikimą/ leidimą.Gamybos užsakymo užtruks apie 2-3 savaites. 6. Vežimas

Kai elementai bus baigtas, mes patikrinti juos atidžiai ir tada mes atsiųsime juos greitai. 7.Garantinis Aptarnavimas

Jūsų rūpesčių žirgais, mes teikiame puikus aptarnavimas po pardavimo,jūs turite bet kokius komentarus ir klausimus mums vertingų patarimų,prašome susisiekti su mumis. .

Mokėjimo

Mes priimame šiuos mokėjimus: Kredito Kortelę, sąlyginio Deponavimo(Alipay), Beloto, "MoneyBookers", Vakarų Sąjunga, T/T ir pan. (Master Card, VISA, Bank of China, QIWI ir kt.)

Vežimas

(Kinija Paštu, Singpore Paštu, EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT, ir pan.)

Į Ledong Parduotuvėje, užsakymas bus pristatytas per 1-4 darbo dienas po to, kai baigsite mokėjimo, neapima savaitgalį ir kitų atostogų.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu. Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Atsiliepimai

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų padaliniai ir tarnybos. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų, yra labai svarbu mums, Yopoon Bendrovė, Kinija.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Tipas Jersey Rinkiniai
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Dviračių Jersey Kaina Pagal stilius
Sezonas Pavasarį, Vasarą, Rudenį
Dviračių Jersey Pavadinimas Priklauso nuo sau
Prekės Pavadinimas Vakarų Dviračiais
Modelio Numeris CD002
Pardavimo Metodai gamyklos tiesioginio pardavimo
Dydis 5XL, 4XL, 3XL, XXL, XL, L, M, S, XS
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Lycra
Mažiausias užsakymo kiekis 5 rinkiniai
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Rankovės Dydis Ilgomis Rankovėmis
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Medžiaga Poliesteris, Lycra
Lytis Vyrai
Dviračių Jersey Stilius Ilgomis Rankovėmis ir trumpomis Rankovėmis
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.55kg (1.21lb.)

Panašūs produktai