MAOZUA Mini GSM GPRS GPS Tracker TK102B Tk102 Automobilių Transporto Sekimo Ieškiklis su ES PLUG Vaikams Augintiniai Automobilį

€123.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stebėjimo locator, gps seklys tk102b, tracker tk102b, Pigūs stebėjimo locator, Aukštos Kokybės gps tracker tk102b, Kinija tracker tk102b Tiekėjų.

Pastaba:

Kai jūs turite šį produktą, prašome duoti man savo IMEI, jei norite įjungti arba jums negaliu prisijungti .

iš anksto, Naudojant mobilųjį telefoną, siųsti SMS komandų prietaise ir nustatykite, kad internetinė platforma

Pls įdėkite 2G GSM sim kortelė suderinama 2G GSM tinklo , atidarykite gprs funkcija ir paklausti APN name.

Raskite dabartinę padėtį GPRS/SMS

Pirmos rūšies Operacijos SMS:

Prietaisas numatytąjį slaptažodį 123456

jei pamiršti slaptažodį arba prietaiso atsakyti slaptažodį klaidos, pls siųsti reset123456

1 žingsnis: Įdėkite SIM kortelę ir bateriją į vietą (Pastaba: 2G GSM kortelės,pls paspauskite įjungimo)

2 žingsnis: paimkite prietaisą prie lauko(40-- 120 sekundžių, įrenginys pradės įgyti signalus GSM ir GPS signalus. Rodiklis bus nuolat mirksi kas 3 sekundes, kai vienetas gauna signalus.

3 veiksmas : iš Naujo nustatyti slaptažodį(prašome remeber ji, jei pamiršti slaptažodį arba prietaiso atsakyti slaptažodį klaidos, pls siųsti reset123456). Naudoti jūsų uthorized numerį, siųskite SMS:"slaptažodžio+123456+space+naujas slaptažodis"pakeisti slaptažodį. Pvz.:

tada naują slaptažodį, 234567.

4 žingsnis : Siųskite SMS: "admin+naujas slaptažodis+space+ A uthorized skaičius" prietaiso, Gauti admin ok!

Pvz.:

5 žingsnis : Naudokite savo A uthorized skaičius ryšį su prietaisu, jums bus gauti "Google" saitą

Atidaryti nuorodą ir galima pamatyti smūgis ,prietaisas buvo nustatymo normalus. prašome atkreipti dėmesį, kad SIM kortelės numerį ir uthorized skaičius turėtų būti pačios, ar ji nebus atsakyti.

Kai GPS signalai yra silpni, per 20s,GPS gali ne vieta,bus panaudoti LBS vietą,atsakė, SMS, kaip nurodyta toliau:

Jei SIM kortelės numerį ir uthorized skaičius yra vienodas, tada, kai jūs skambinate į prietaisą, jis negali atsakyti.

6 žingsnis:

Paskutinis Geo-info paskutinį kartą padėties informaciją. Dabar yra LBS padėties informaciją.

LAC: Vietos, Vietovės Kodą CID: tinklo Pazonės informacija MCC: Mobilus Šalies Kodas MNC: Mobiliojo ryšio Tinklo Kodas šių LBS informacijos, policija negali rasti vietos.

Vartotojo mobile App:

Nuskaityti QR kodą įdiegti applictions į savo mobilųjį

Q.:Ar jums siūlome gps tracker protokolą, kad gali naudoti kitų platforma arba prisijungti kitų paslaugų? A.:Taip Klausimas:ar galiu gauti mananger sąskaitą mananger mano visi kliento prietaiso? A.:aišku ,ir jūs turite institucija tą registrą sąskaitą už savo klientą, Q.:Kaip daugelis daro vieną sąskaitą? A.:ne, apriboti quaility, už vienos sąskaitos Q.:Parama mobiliojo appliction programa ? A.:Tai parama " IOS " ir "Android" APK-programinės įrangos Q.: Kai aš jį naudoti , tai rodo, paleisties žlugti. A.:Prašome patikrinti baterijos ir pamatyti, jei ji yra pilnai įkrauta, ar teisingai įdiegta. Q.: Kodėl ji negali galia ? A.:pls patikrinti baterijos neturi galios arba mažai energijos,todėl pls recharger baterija apie 8-10 valandų Klausimas:Ką daryti, kai jis rodo pakabinti nepavyksta? A. egzistuoja įgalioto numeris, neleistiną skaičių surenka iki vieneto.Prašome inicijuoti vieneto ir iš naujo nustatyti iki leidžiama numeriai. Q.: Kodėl ji turi Ne GSM Signalas? A.:įsitikinkite, kad SIM Kortelė yra GSM Net ir įdiegtas teisingai; taip pat ragina ekranas turėtų būti, tačiau jokių perduoti skambutį ir PIN kodo išjungimas. Q.:Kodėl ji negali successed ryšio prietaiso ir į prietaisą negali žinoti sim kortelę? A.:pls iš naujo įdiegti sim kortelę vėl arba pakeisti kitą sim kortelę (pastaba:sim kortelė turi remti 2G GSM tinklo) Klausimas:Kodėl ji negali atsakyti stebėjimo poziciją po skambučio prietaisas? A.:pls patikrinkite, ar prietaiso sim kortelė turėtų atviras kvietimas id funkcija ir pakankamai lieka pinigų . Q.:Kodėl ji negali atsakyti komandą? A.:pls patikrinkite, ar jūs siųsti formatas,pabaigos komandą gali ne turi bet nematomumas simbolis,pvz., tarpo klavišą,įveskite mygtuką Q.:Kodėl ji negali gauti gps signalo/negali stebėjimo / negali naudotis gps ? A.:pls nuneškite prietaisą į lauko arba pakeisti vietą.o taip pat priekinėje įrenginio link dangaus. Beause patalpų neturi gps signalas Q.: Kiek numeriai gali būti leidžiama? A.:Ten yra tik 5 mobiliojo telefono numerius, gali būti leidžiama, įsitikinkite, kad leidimas telefono numerį prieš naudojimą. Klausimas:Kodėl kai aš išsiuntė SMS begin123456, jis neturi atsakyti ? A.: Prašome patikrinti, jei turite nustatyti įgaliotas numeris,Jei nėra įgaliotas numerį, kai bet koks skaičius surenka iki vieneto, tai bus ataskaitą Geo-info;, Jei jau yra įgaliotas skaičių, tada jis bus ne reaguoti, kai neteisėtas numeris ragina jį.Taigi, jei jums nustatyti įgaliotas skaičių,prašome naudoti šį numerį siųsti begin123456,jei vis dar jokio atsakymo , prašome siųsti reset123456 iš naujo nustatyti jį.

1 x Priimančiosios

1 x magneto dangtelis

1 x vandeniui

1 x įkroviklis 1 x Baterija, įkroviklis, 1x Baterija

1 x Instrukcija

Gps Modulis Taip
GPS tipas gps tracker
Prekės Pavadinimas MAOZUA
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 vnt/lot)

Panašūs produktai