Kilnus Alyvinė kaip 14mm Krištolo Karoliukai Aštuoniakampis,Crystal AAA,1 Skylė "Pasidaryk pats" Vestuvių ir Namų Apdailos, Kristalų Priedais Šviestuvo Dalys

€6.53

-41%

€11.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: karoliukai, karoliukai, dekoratyvinis dekoratyvinis, dekoratyvinis namų dekoro, Pigūs karoliukai karoliukai, Aukštos Kokybės dekoratyvinis dekoratyvinis, Kinijos dekoratyvinis namų dekoro Tiekėjų.

Sveiki Atvykę Į Mūsų Maža Parduotuvė,Tikiuosi, Kad Jūs Turite Gerą Laiką

Produkto Decoraion Pavadinimas:kaip 14mm Alyvinė Krištolo Karoliukai Aštuoniakampis , Crystal AAA 1Hole, "Pasidaryk pats" Vestuvių ir Namų Apdailos, Kristalų Priedais Šviestuvo Dalys Būklė:100%naujas ir aukštos kokybės Pavadinimas: Crystal Aštuonkampis Karoliukų Spalva: Alyvinė Dydis:kaip 14mm Kristalų Aštuonkampis Karoliukų Medžiagos:Kristalai AAA Naudojimas: Crystal Aštuonkampis Karoliukai Vestuvių,Užuolaidų,Namų Puošybai,Kalėdų Eglutė,Šviestuvo Dalys,PASIDARYK pats Pastaba:mokesčiai, PVM ir kitus importo muitai/mokesčiai NĖRA įtraukti į Nemokamas pristatymas kainos, kurią vartotojas moka kad už mus . Jei norite, kad didelis kiekis užsakymą, mes galime suteikti u nuolaida, informacijos, jūs galite susisiekti su tiesiogiai!!! DAUGIAU PRODUKTŲ: Nuotrauka Rodo, Susijusių Gaminių crystal aštuonkampis karoliukus į vieną skylę apie tai, kaip 14mm būti įvairių spalvų, kaip parodyta toliau: Skaidrus,AB,Konjakas,Šampanas,Arbata,Topazas,Šviesiai Geltona,Raudona,Fuksija,Rožinė,Vandens Rožinė,Violetinė,Ametistas,Alyvinė,Tamsiai Sapphire,Sapphire,Zircom blue,Light Sapphire,Akvamarinas,Zircom Žalia,Tamsiai Žalia,Šviesiai Žalia,Juoda Pilka,Juoda. jeigu norite kitų spalvų ir sumaišykite spalvas,prašome conact mums,mes padėsime jums.

crystal aštuonkampis karoliukai, dvi skyles apie tai, kaip 14mm būti įvairių spalvų, kaip parodyta toliau: Konjako,Šampano,Aukso, Šampano,Blak Pilka,Juoda Deimantų,Apaque Mėlyna,Zircom Mėlyna,Akvamarinas,Šviesiai Akvamarinas,Safyras,LIght Sapphire,Tamsus Safyras,Tamsiai Raudona,Raudona,Fuksija,Vandens Rožinis,Rožinis,Apple, Žalia,Žolė Žalia,Lakas Purpure,Violetinė,Ametistas,Alyvinė,CrystalAB,Vaivorykštė,Oranžinė Raudona,Juoda,Arbata,Gintaras,Bordo,Topazas,Šviesiai Geltonos spalvos,Skaidrus,Danga Mėlyna.

jeigu norite kitų spalvų ir sumaišykite spalvas. prašome conact mums savo turimą laiką.

pastaba: crystal aštuonkampis, karoliukų, be skylės,į vidurį skylę(vieną),trijų skylių apie tai, kaip 14mm tik aišku spalva.

turime įvairaus dydžio įskaitant 10mm,12mm,kaip 14mm,16mm,18mm,20mm,22mm,24mm,28mm,30mm,32mm,35mm,38mm,40mm,jei norite, kad kiti dydžio,prašome conact mums.

Pastaba:Išskyrus kaip 14mm dydžio. Kiti yra aišku, spalva ir turi dvi skyles

Dydis 14mm
Pavadinimas Crystal Aštuonkampis Karoliukai/Stiklo Karoliukai Aštuonkampis
Medžiaga Crystal AAA
Stilius Feng Shui
spalva ALYVINĖ
Pakuotė 50pcs/100vnt/500pcs/1000pcs/2000pcs
Formos aštuoniakampis
Temos Talismanas
skylę vieną skylę
Naudojimas Namų apdaila , Vestuves tiekimo , kryptis girliandą rankų darbo amatų
Pakuotės Svoris 0.002kg (0.00lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai