100vnt Visą Papuošalų Mados Emalio Sidabro Sidabrą, Žiedus, Daug Vyrų Žiedas Urmu Paketai Nemokamas Pristatymas RL009

€39.74

-22%

€51.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: daug džinsai, daug žiedų, daug aukso, Pigūs daug džinsai, Aukštos Kokybės daug žiedų, Kinija daug aukso Tiekėjai.

Tipas vyriški emalio sidabro sidabrą, žiedus, Materialinę vyrų emalio sidabro sidabrą, žiedus Kiekis 100 vnt./partijos Dydžio 17-22(Lygus JAV, dydis 6-12) Būklė Brand new A++ Pastaba Žiedai tik, ekranas juostelę ir dėžutę neįtraukiami Spalvos Žr. foto

· Pažadame, kad mes išsiųsti savo daiktus pagal imties užsakymų Kapt.lt su 24-48 val. (išskyrus švenčių dienas ) po confir informacijos pirkėjo mokėjimo pavedimais (Kapt.lt dažnai reikia pasiimti val. 24 valandas audito jūsų mokėjimas )

· Tiesiog siųsti Kinija Paštu, Oro Paštu,reikia apie 20-35 dienų atvykti.

1 . Jei užsisakote daugiau nei 120 USD, tuo metu,mes siūlome DHL/EMS/TNT express " paslauga visiškai nemokama už jus, ir jūs galite gauti savo daiktus sparčiau nei įprasta siuntą.(Ši akcija tiesiog taikyti prie didžiųjų šalių, kurios turi normalų krovinių vežimo taisykles,Jei jūs gyvenate kitoje šalyje,prašome contast mums apie DHL laivybos mokesčius,ačiū iš anksto!) 2 . Jei užsisakote daugiau nei 150USD metu,mes siūlome DHL/EMS/TNT express " paslauga visiškai nemokama ir jums, ir mes turėjome paruošti gana dovanos jums, kurios vertė daugiau nei 20USD!!!

Mes priimame grįžti. Jei esate nepatenkinti su prekės arba prekės, atvyko į neveikia,pls susisiekti su mumis nedelsiant iš dalies grąžinti ar išsiųsti dėl toliau nurodytų sąlygų: 1.Deklaracijoje turi būti tai pradinę būklę; 2.Grąžinti per 7 dienas; 3.Pirkėjai moka grąžinimo pašto išlaidas.

· Mes visada pasiruošę pasiūlyti jums geriausius produktus ir paslaugas!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų geriausias paskatinimas!Jei turite kokių klausimų ar nebuvo gauti. Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti abejingų atsiliepimą arba 1-3 star gerų atsiliepimų . mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Kas gali būti išspręsta per bendravimą,

· Jūsų komentaras yra labai svarbus mūsų verslo sėkmę,Jei jūs patenkinti mūsų visų paslaugų,skirkite keletą minučių ir duoti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

· Prašome nedvejodami susisiekite su mumis per mūsų parduotuvėje. Mes atsakymą jums per 24 valandų darbo dienų.Ačiū ir nuoširdžiausi linkėjimai. Prašome tiesiog mėgautis savo pirkinių,jei turite kokių nors klausimų,prašome susisiekti su mumis šiltai,mes esame labai laimingi galėdami suteikti jums geriausias paslaugas!

Prekės Pavadinimas EcooLin
Formos\modelis Skeletas
Stilius Madinga
Medžiaga Akrilo
Elemento Tipas Žiedai
Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Nustatymo Tipas Šakės nustatymas
Lytis Vyrai
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris 009
Proga Šalis
Metalų Tipas sidabro padengtą
Įrenginio Tipas daug (100 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 14cm x 10cm x 4cm (5.51in x 3.94in x 1.57in)
Pakuotės Svoris 0.6kg (1.32lb.)

Panašūs produktai