Naujo dizaino retro black metalo derliaus Vandens vamzdžių sienelių lempos su led/edison e27 šviesos loft bar lovos, miegamojo kambarį

€56.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vandens vamzdžių sienelių lempos, vamzdžių sienelių lempos, dizaineris sienos lempos, Pigūs vandens vamzdžių sienelių lempos, Aukštos Kokybės vamzdžių sienelių lempos, Kinijos dizainerio sienos lempos Tiekėjų.

Produkto Informacija: Techniniai Duomenys Punktas Svoris 3 KG Gaminio Matmenys KAIP NUOTRAUKĄ Prekės modelio skaičius, YY-FG1610 Spalva antikvariniai juoda vintage Stiliaus Apdaila geležies Medžiagos, metalo Maitinimo Šaltinis E27 MAX 1*60W Įtampa 110-240v prašome palikti pranešimą jums reikia įtampa standartinė po jūsų užsakymą dėmesį SIŪLOME įsirengti LICENCIJĄ ELEKTRIKAS. Šis šviestuvas buvo įvertintas, iki (1) 10 vatų maksimali Tipo lemputę (neįtraukta). ĮSPĖJIMAI: 1. Už saugų ir patikimą įrenginio, įsitikinkite, kad elektros dėžutė, kurioje šis šviestuvas bus montuojamas yra tinkamai pritvirtintos prie struktūrinių valstybių pastato. 2. Visi laidai yra sujungti. Po išpakavimo, būti atsargūs, ne traukti su laidais, nes blogas ryšys gali būti. 3. Nejunkite elektros energijos, kol savo rungtynių yra visiškai surinkti. 4. Siekiant sumažinti gaisro ar elektros smūgio pavojų arba kūno sužalojimo, visada išjunkite ir atjunkite rungtynių ir leiskite jam atvėsti prieš pakeičiant lemputę. 5. Nelieskite lemputės, kai rungtynių yra įjungtas, ar pažvelgti tiesiai į dega lemputė. Laikyti degias medžiagas nuo šviečia lemputės.

Korpuso Medžiaga Geležies
Yra Lemputės Įtraukti No
Atspalvis Tipas Shadeless
Šviesos Šaltinis Kaitrinės Lemputės
Naudojimas Pramonės
Jungiklio Tipas Be jungiklio
Įtampa 220V,110V,90-260V
Funkcija vandens vamzdžių sienelių lempos
Prekės Pavadinimas Newrays
Stilius Derliaus
Apšvietimo Srityje 5-10square metrų
Pagrindo Tipas E27
Šviesos šaltinių skaičius 1
Modelio Numeris YY-FG1610
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Savybės Aplinką tausojanti
Yra pritemdomi No
spalva antikvariniai juoda
Garantija 3 Metai
Elemento Tipas Sieniniai Šviestuvai
Technics Dažytos
Maitinimo Šaltinis AC
Atspalvis Kryptimi Up & Down
Medžiaga Metalo
Prašymas Tyrimas
Kūno Spalva Juoda
sertifikavimo CE,RoHS,EMS,LPD,VDE,BMK
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 30cm (9.84in x 9.84in x 11.81in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai