PKJG-EH2 Elektros nerūdijančio plieno dvi keptuvės counter bain marie maisto šilčiau

€114.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: marie, marija, marija, bain marie, Pigūs marie, Aukštos Kokybės marija, marija, Kinija bain marie Tiekėjų.

PK-JV-EH2 Dvi keptuves, Komercinės Virtuvės Elektros Bain Marie

Klausimas apie Bain-Maries

Į bain-marie yra karšto vandens vonelėje paprastai yra virėjas stalo arba intervalas srityje. Daugelį metų, bain-maries buvo labai populiarus didelių viešbučių ir institucinių virtuvės vietų turėti, padažai, sriubos, ir gravies, esant virimo temperatūrai. Į bain-maries paprastai buvo šildomas ritė apačioje bain-marie kriaukle. Kaip įrangos gamintojų sukurta moderni valda įranga, maisto įrenginiai dizaineriai sustojo, nurodydami bain-marie. Pastaraisiais metais, mažų bain-maries tapo populiarus dar kartą, nes virėjai rasti dvigubas katilas poveikis labai patogus priėmimo padažai, be baimės karštas arba deginimas.

Bain-maries dabar gali būti nurodoma, su mažomis, pridedamas prie vandens cirkuliacinis šildymo elementai, kurie prijungti tot eh pusėje bain-marie kriaukle. Šie šildymo įrenginių išlaikyti vandens 200 iki 210 pagal celsijų (93.3 į 98.9 Celsijaus).

Pirminės naudoti maisto operacija

Į bain-marie yra naudojamas surengti padažai, sriubos, ir laikant netoli virimo temperatūros.

Nustatant talpa ir dydis

Elektra šildomas nerūdijančio plieno stalai ir laikymo spintas su drėgmės kontrolės abu yra puikūs gabalai įrangos išlaikyti maisto produktus tinkamos temperatūros. Virtuvės, todėl nereikia didelių bain-maries. A bain-marie kriaukle maždaug 2 pėdų iki 2 pėdų (610 mm 610 mm) būtų pakankama dauguma restorano virtuvės ir 4 kojų iki 2 pėdų (1,220 mm 610 mm), gerai veikia, didelis institucinių virtuvė.

Apie Importo Klausimu: 1.Vietos muitinės formalumų ir pareiga netaikoma. 2. Kurjerių įmonės procesas standartinę procedūrą, svyravo dėl skirtingų vietos importo reglamentas. 3. Muito mokestis yra nuobodu pirkėjas, jeigu koks nors mokestis generuoja vietos papročius.

Priedai virėjas
Galia (W) 1.6 KW
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Šaltinis Elektrinis
Funkcija virėjas
spalva 220V50Hz
Talpa 1/2*6*2
Modelio Numeris PKJG-EH2
Įtampa (V) 220v
Prekės Pavadinimas PERFORNI INŽINERIJOS PERFOM
Matmuo(mm) 580x360x260
Naudojimas maisto šilčiau
sertifikavimo CE
Neto svoris 8kg
Kištuko Tipas JAV, ES, UK, AU, CN
galia 1.6 KW
Gebėjimai Dirbti Dubenį (Taurė) 1/2*6*2
Pakuotės Svoris 20.0kg (44.09lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 68cm x 46cm x 36cm (26.77in x 18.11in x 14.17in)

Panašūs produktai