1/5 1/6 Traxxas X-MAXX Galinis Hub Vežėjas Ašigalio Ašies Vežėjų Rc Hobis Automobilių 7752 6061-T6 Brushless Elektros Monster Truck

€39.98

--70%

€23.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vežėjas dviratį, ašies korpusas, vežėjas namuose, Pigūs vežėjas dviratį, Aukštos Kokybės ašies korpusas, Kinija vežėjas namų Tiekėjų.

Sveiki atvykę Į RCAWD

Produkto Pavadinimas : galinė stebulė vežėjas RC Transporto priemonės Tipas : RC Automobilių Skalė : 1/5 1/6 Spalvų Variantai : Spalvota Medžiaga : apdirbtas aliuminio lydinio Pakuotėje vienetų Pak. : 2 VNT ( Pora)

1/5 1/6 Traxxas X-MAXX Galinis Hub Vežėjas Ašigalio Ašies Vežėjų Rc Hobis Automobilių 7752 6061-T6 Brushless Elektros Monster Truck radijo kontroliuoti rc modelis hobis automobilių modernizuotos dalis Hop-up pa

____________________________________________________________________________________________________________________________

Apie Produktus, Apie Spalva : Metalo gaminiai buvo nuspalvintas anodinio oksidavimo gydymas . Kartais spalva bus šiek tiek kitoks, kaip anodinio oksidavimo gydymas . Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą. Apie Scratch :, Nes metalas yra labai lengva subraižyti. Metalo gaminiai gali būti kai kurie defektas ant paviršių, pvz., įbrėžimams. Mes tikimės, kad jūsų supratimą. Apie Skirtingų gamybos Procese: gal kas partijomis bus kai įvairiais su išvaizda, tai neturės įtakos produktų darbo. Tikimės, kad jūs žinote, tai prieš užsakymą.

Apie Pristatymo Adresas 1. patikrinkite, ar teisingą adresą, prieš užsakymą . Jei jums reikia pakeisti adresą po užsakymo , prašome atšaukti ir turi naują tvarką, su teisingą adresą . 2. prašome pasiūlyti adresą į anglų. Analphabetic sistemą adresas nebus siunčiamos iš laivybos kompanijos . Ir ši nutartis gali būti panaikinti .

Kapt.lt Premium Pristatymas Į Rusijos Pirkėjo 1. Gavėjas Pavadinimas mush būti paso pavadinimas. 2. Mėnesio vertė turėtų būti ne mažesnė kaip 1000 eurų ir svorio turėtų būti mažesnė nei 31kg . Ar jūs turite mokėti mokestį . 3. Produkto kiekis vienoje dydis ar spalva , neturėtų būti daugiau nei 5 vnt . Ar jūs turite mokėti mokestį . 4. Po išsiuntimo Tvarka, vežėjui bus paprašyti jums pasiūlyti paso numerį , paso pavadinimas ir paso Išdavimo Data . Ir jūs turite pasirašytą Muitinės licencijos sutartis internetu.

Susisiekite su mumis grąžinti per 15 dienų, jei jums nereikia gauti po 60 dienų pristatymas. Siūlome sekimo numerį, kuris yra stebėjimo informaciją . Piktintis, jei produktas bus sulaužyta pristatymas.

Atnaujinti Dalys/Priedai hub vežėjas
Transporto Priemonės Tipas Automobiliai
Įrankis Prekes Surinkti klasė
Keturi varomi Ratai Atributai Surinkimas
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas RCAWD
Modelio Numeris 7752
Naudoti Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių hub vežėjas
RC Dalys ir Acc Jungtys/Laidai
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Dydis 18cm x 23cm x 5cm (7.09in x 9.06in x 1.97in)
Pakuotės Svoris 0.11kg (0.24lb.)

Panašūs produktai