Alcatraz Dėžutė su gudrybė, kurią Mickael Chatelain / close-up gatvės profesinės kortelės magija gudrybės gaminiai / nemokamas pristatymas

€18.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dvd gps toyota corolla, dvd grotuvas, nemokamas pristatymas, lauke kompasas, Pigūs dvd gps toyota corolla, Aukštos Kokybės dvd grotuvas, nemokamas pristatymas, Kinija lauke kompasas Tiekėjų.

Dabar !!! 3pcs 30% nuolaida !!! APRAŠYMAS

Bendradarbiaudami su Amerikos magas Paul Harris už RAŠALU, ir po sėkmingo SKYLĘ, Michael dabar yra malonu pasiūlyti savo naują poveikio !

Šis bendradarbiavimas leido Michael plėtoti savo idėjas kitaip, pamatyti ir galvoti apie kitus metodus ir kitus dalykus. Šiandien mes didžiuojamės galėdami pristatyti ALCATRAZ LAUKE !

ALCATRAZ DĖŽUTĖ bus siūlomas su trijų skirtingų įpročių, trijų kasdienybe, kad jūs galite pateikti savo auditorijai, kelios minutės po žiūrėti DVD, kuris lydi gudrybė! Mes dabar išsamiau tiksliai kas tris programas, kurios yra šiuo DVD, bet be abejo, jums bus rasti daug daugiau!

ALCATRAZ DĖŽĖ : UŽMOJO KORTELĖS

Imties patter įvesti kortelės atveju, jei arti rezultatai :

Ar žinote, kas magai padaryti, kad sužinoti, ar jų denio yra tikrai tokiu atveju? Nežinote? Jie atrado sprendimą. Padaryti bent keliolika skyles tai viena. Tai kaip jie gali pamatyti, jei t jis kortelės yra tikrai ten, iš pirmo žvilgsnio, neliesdami atveju. Atrodo. Matome, teisė, teisė? Jei aš paimu kortos, jūs galite pamatyti, kad per daug. (Imtis korteles iš atvejis, kaip jūs sakote, tai.) Matote, dabar mes esame tikri, kad ten absoliučiai nieko liko viduje. (Leisti, kad byla būtų išnagrinėta.) Kai viskas buvo paaiškinta ir suprantama jūsų žiūrovus, jums pasiūlys kortelės apgauti, pabrėžiantis, kad kai jums manipuliuoti nieko.Turiu vieną savo žiūrovų laisvai pasirinkti kortelę iš savo denio. Turi jį pasirašyti jo kortelės priekiniai ir atgal, jei jis nori. Prarasti savo kortelę kažkur prie denio. Pažadai t o būti nuolat! Vieta denio švariai atgal į savo byloje. Rodyti jį iš visų pusių. Nors denio yra grįžti į savo atveju, jis gali būti vertinamas, ačiū visiems skyles. Žiūrovai gali net padaryti matoma kortelę į pirmą vietą. Paspaudę viskas ne ranka ir suskaičiuoti iki trijų. 1,2, 3. Ir tuo skaičius 3, jūs bakstelėkite lauką nuo stalo, ar jūsų rankos ar žiūrovo ranka. Paprasto žvilgsnio, savo žiūrovų bus matyti kortelę, kad jis pasirinko šokti į pirmą poziciją, nors ji buvo prarasta denio. Visiškai neįmanoma. Kortos yra atveju, pasiekti bet kokį manipuliavimą. Lėtai imtis denio nuo bylos. Žiūrovų nuomone, kad tai tikrai jo kortelė, nes ji yra pasirašyta. Galima abejoti. Tegul denio būti išnagrinėta. Nėra nieko matyti. Visiškai nieko.

ALCATRAZ DĖŽĖ : SPALVA DENIO

Po nurodant savo perforuotas kortelės atveju, naudojant aukščiau pristatymą, jūs turite kortelę laisvai pasirinkti. Savo žiūrovų ženklai veidą savo kortelę ateityje, nustatymas. Kaip su ambicingas kortelės rutinos, jūs prarasite kortelę denio, po to, išmaišytos ir supjaustyti. Duok jei (taip pat) egzaminą. Savo žiūrovų leis jums žinoti, kad ten nieko matyti. Lėtai įdėti denio viduje. Denio tebėra daugiausia matomas dėka skyles. Tada rodo atveju iš visų pusių. Suskaičiuokite iki trijų ir bakstelėkite viskas nuo stalo, ranka, ar žiūrovo ranka. Manyti, tai ar ne, visą denio tada keičia spalvą. Pokytis vyksta pilnas šviesos. Lėtai pasiimti kortų kaladę ir suteikti žiūrovui patikrinti. Jis eina per korteles ir sužino, kad yra vienas kortelę viduryje denio, kad nepasikeitė spalva. Pakviesti jį įjunkite jį. Nereikia nė sakyti, kad tai jo pasirašytą kortelę!!

ALCATRAZ DĖŽĖ : PAKEISTI KORTELĘ

Po nurodant savo perforuotas kortelės atveju, naudojant aukščiau pristatymą, jūs turite kortelę laisvai pasirinkti. Kaip žiūrovas ženklai veidą savo kortelę. jūs paaiškinkite, kad turite mėgstamą kortelių, kad jums tikrai patinka. Savo ruožtu per pirmą kortelę denio, kaip jums paaiškinti, kad tai jūsų mėgstamiausia kortele -- karalienės klubai, pvz. Vieną žiūrovą jau pasirašė savo kortelę, jūs prarasite jį denio. Paaiškinti neįtikėtinas savybes savo mėgstamą kortelę. Ji gali pakeisti į kitos korteles.. Ji net gali užtrukti apie žiūrovo kortelę. Kaip greitai, kaip jūs sakote, tai, jūs įdėti savo kortelę į bylą, kuri buvo ant stalo, nes pradžioje. Parodyti visiems, kad arti ir iš visų pusių. Jūsų kortelė yra matomas pro skyles atveju. Suskaičiuokite iki trijų ir bakstelėkite viskas nuo stalo, ranka, ar žiūrovo ranka. Tu ne melas, kaip jūsų mėgstamiausia kortelės yra tiesiog buvo transformuota į visą vaizdą į pasirašyta pasirinkta kortelėje. Imtis jį iš dėklo, ir pateikti jį atgal į jo savininkas. Patikėkite manimi, šis poveikis vien padarys didžiulį įspūdį dėl savo žiūrovams iš arti !

Prisiminti šiuos svarbius duomenys : bylą gali būti išnagrinėtas ne problema. Savo žiūrovų bus greitai patvirtinti, kad niekas negali būti paslėpta viduje. Jūsų denio yra įprasta, taip pat, be to, jums naudoti savo! Ten nieko daryti. Paslaptis tikrai yra nematomas. Jūs turėsite visą laiką, sutelkti dėmesį į savo pristatymą. Išvaizda, transformacija ir spalvų kaita yra tikrai neįtikėtina, kaip jos vyksta paprasto žvilgsnio, ir jokios užuominos, manipuliuoti. Jūs klasikinis Ambicingas Kortelės rutinos ir baigti su ALCATRAZ LAUKE AMBICINGAS KORTELĘ. Ar pakeisti spalva ir baigti galima keisti spalvą visą denio su ALCATRAZ DĖŽUTĖ SPALVA DENIO. Norėdami pakeisti kortelę į kitą naudoti ALCATRAZ LANGELĮ KEISTI KORTELĖS rutinos. ALCATRAZ LAUKE gudrybė yra geriausias įrodymas, kad jūs ne manipuliacija. Nė vienas yra įmanoma... ir dar! Ne, juostos, gumelės, laidai ir pan... ALCATRAZ LANGE yra gudrybė, įskaitant ir internete instrukcija 3 kasdienybe aprašyta aukščiau. Ši gudrybė specialių Dviračių atveju. Jums pateikti tik savo įprastą denio Dviračių Rider Atgal korteles Atsiprašau ,Dabar Kinija Užsakymą saugumo patikrinimas negali praeiti DVD,taip dabar mes negalime

Dydis One Size
Kilmės vieta Pekinas, Kinija (Žemyninė)
Savybės Pradedantiesiems,Gatvės,Profesionalus,Lengva Padaryti
Matmenys
Amžius 8-11 Metų,12-15 Metų,Suaugusieji
Medžiaga Popierius
Įspėjimas įskaitant gudrybė ir internete instrukcija
Veiklos Formos Street Magic
Modelio Numeris ALCATRAZBOX
Kategorijų
Tipas kortelės
Lytis Unisex
Produkto Kodas
Prekės Pavadinimas Hexahedron Magija
Svoris (lbs)
Pakuotės Dydis 15cm x 15cm x 1cm (5.91in x 5.91in x 0.39in)
Pakuotės Svoris 0.1kg (0.22lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai