Gėlių Spaudinių Medvilnės Parodijos Korsetas Liemenėlė Push Up kalnų krištolas Bustier Viršuje Derliaus Korsetai ir Bustiers Gotikos stiliaus Drabužiai Moterims

€17.95

-16%

€21.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liemenėlė apatinis trikotažas, liemenėlė plungė, korsetas stiliaus prom dress, Pigūs liemenėlė apatinis trikotažas, Aukštos Kokybės liemenėlė plungė, Kinija korsetas stiliaus promenadzie suknelė Tiekėjų.

Puiki Proga!

Funkcija

Plastikiniai Kaulai Skaičius Bonings: 9 Nugaros Trys Linijos, kabliukai ir kilpelės uždarymo Nuimamas Dirželiai, Push up Underwire Liemenėlė Taurės Nėrinių Apdaila Spaudinių ir Stud Cirkonio Spalva: Armijos Žalia, Juoda , Mėlyna, Rožinė Ilgis: 14 " (Dydis M) Audinio Aprašymas: Medvilnės Biustas linija: Overbust, Brangioji Dydis rasti: S,M,L,XL,XXL

Dydžių Lentelė

Paveikslų Paroda

Paslaugų teikimo sąlygos

Laivybos Metodą Mes laivas visame pasaulyje ir partneris, su pagrindinių tarptautinių laivybos kompanijų, tokių kaip DHL, UPS, FedEx, ir...t.t. Mes teikiame nemokamas pristatymas su oro paštu.

Mes siūlome šias laivybos metodus pasauliniu mastu:

1. NEMOKAMAS PRISTATYMAS - 14 iki 30 dienų pristatymas oro paštu (Parašas, reikalaujama)

2. Nuolaida SIUNTIMO - nuo 3 iki 10 dienų, operatyvus pristatymas su DHL/Fedex/UPS užsakymo

Grąžinimo Politika, ir Daugelis daiktų, įsigytų iš mūsų interneto svetainėje, gali būti keičiamos arba grąžinamos per 14 darbo dienų nuo jų gavimo užsakymą. Kaip Steigėjas mūsų kompanija, mes pasisakome už mūsų produktų. Tik daiktų, kurie buvo sugadinti ar su defektais, galima grąžinti. Tačiau, mes negali būti atsakinga už žalą pristatymas. Daiktų, kurie nėra tinkami nekeičiamos ir negrąžinamos. Prašome susisiekti su mumis dėl dydžių, spalvų ir kt, prieš perkant daiktus.

Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekes ir paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad slove jokių problemų ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Stilius Parodijos & Gotikos & Rave
Medžiaga Medvilnė,Spandex
Apdaila Spaudinių ir kalnų krištolas
Modelio Tipas Spausdinti
Tiekimo Tipas sandėlyje
Medžiagos Sudėtis Medvilnės
Dydis S, M, L, XL, XXL
Lytis Moteris
pristatymo laikas Per 3 Darbo Dienas
Modelio Numeris 2269
Funkcija Seksualus,overbust, Spausdina, Parodijos, Underwire, Push Up
Kilmės vieta Guangzhou, kinija
Elemento Tipas Bustiers & Korsetai
Sezonas pavasario,vasaros,rudens, žiemos
Dydis rasti S,M,L,XL,XXL
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Spalva Armijos Žalia, Juoda, Mėlyna, Rožinė
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 45cm x 25cm x 6cm (17.72in x 9.84in x 2.36in)

Panašūs produktai