1pair PSVANE WE211 Amp vamzdelių Vakuuminis Vamzdis Naujas Lobis Vamzdis Suderinta Pora Nuoroda Vakarų Elektros Replika Išbandyti ir

€541.28

-2%

€552.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: amp vamzdis, vakuuminis vamzdis, vakuuminis vamzdis, Pigūs amp vamzdis, Aukštos Kokybės vakuuminis vamzdis, Kinija vamzdis dulkių Tiekėjų.

Nauja PSVANE Vakuuminio vamzdelio Prekės NR.: WE211 Kiekis: 2VNT (1Matched Pora), Mokėjimo tvarką prasideda perdirbimo kai mokėjimo išvalė. Pristatymo informacija 1:Mes laivas Elementus į JAV Rusija Kinija Paštu E-Pakelis; 12-20 darbo dienų 1.Mes laivas Elementus į JAV Kinija Paštu E-pakelis; 12-20 2 darbo dienas.Paprastai, mes laivo elementų HK POST ORO REGISTRUOTU PAŠTU ARBA KINIJA PAŠTU oro paštu: 21-40 darbo dienų pasaulyje.

*Jei jums reikia greičiau laivybos paslaugas, prašome pasirinkti, tokių kaip DHL,UPS,EMS, "FeDex" ir tt. (siuntimo išlaidos yra pagrįstos svoris/Matmenys svoris savo užsakymų Visi pristatymas yra su Sekimo Numerį 3.We will ship savo daiktus per 2 darbo dienas kuo kliringo jūsų mokėjimo pardavimų 1. Mes padėsime teisės pastangas, siekiant sumažinti bet GST ar V. A. T. arba kitų Importo Mokesčių. Tačiau jokių mokestinių/muitas būtų neįtraukti į kainą. Prašome sau leisti V. A. T arba GST sau 2. Mes labai vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų, ir mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį, kad jūs, kaip ir mes užbaigti sandorį 3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/perkant 4. Pažadame kiekvienos prekės bus išsiųstos, Tačiau, kartais, mažiau nei 0,5% pakuotės gali būti prarasta apie tai, kaip šių elementų,mes norėtume, kad vėl tos pačios prekės ar visiškai grąžinti 5. Mes labai vertiname jūsų teigiamų atsiliepimų, ir mes paliks teigiamą grįžtamąjį ryšį, kad jūs, kaip ir mes užbaigti sandorius Susisiekti su mumis, Mes vertiname mūsų klientų labai daug, todėl, jei turite klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus El. paštu ar Ali Pranešimą priemonė, mes visada čia, siūlo paslaugas, kad jūs Mums bus atsakyti visi jūsų pranešimai ASAP! Mes visada esame čia, kad pasiūlyti paslaugą jums.

Tipas Pradinio Stiprintuvo
Prekės Pavadinimas papri
Kanalai 2 (2.0)
Pakuotė Taip
Modelio Numeris WE211
Maksimali Galia Vienam Kanalui 75 w
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 3.0kg (6.61lb.)
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 20cm (11.81in x 11.81in x 7.87in)

Panašūs produktai