5x7ft Meno audinio audinio Fotografija Backdrops Kompiuterio Spausdinimas Fantazijos Fone fotostudija D-3267

€10.74

-34%

€16.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fono lizdo, fono geltona, fonas fotografija, Pigūs fone lizdo, Aukštos Kokybės fono geltona, Kinijos kultūrinės aplinkos fotografijos Tiekėjų.

Apie mūsų prekės HUAYI Mes esame profesionali fotografija fone gamintojas,Mes turime savo foto studija ir mūsų profesionalų komanda. Mūsų fonas yra pirmiausia skirta naujagimiams,vaikams, suaugusiems,šventes,gimtadienius,vestuves,ir kt. Mūsų dizaineriai gali sukurti įvairių fonų pagal poreikius, iš kiekvieno kliento. Jei jums reikia individualizuotos fono, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

2 rūšių medžiagų

Meno Audinio (Pagal Nutylėjimą )

(baudą, mezgimo,minkštos,0,3 mm storio ,lengvas ,non-glare)

Meno Audinys yra labiausiai komercinė medžiaga, ši medžiaga yra lengvas, mažai atsparus vandeniui, šiek tiek diaphanous.Dėl matinių, jis tinka naudoti patalpose.Ten bus kai raukšles, kai atidarote sklype, reikia, kad csutomer geležies reversas pašalinti raukšlių(ne visą).

svarbiausia,kad tai ekonomiškai efektyvu.

Medvilnės Poliesterio ( Didesnę Kainą ,prašome susisiekti su pardavėju, jei norite )

Palyginti su meno audinio fone, medvilnės, poliesteris yra plaunamas, patvarus, vientisas,reuseable ,sulankstomas,neparodo,aiškiai ir raukšlių nemokamai!

Jei fonas yra purvinas,jūs galite mesti jį į skalbimo mašiną.Storas,patvarus,ryškios spalvos,be siūlės.Gali būti naudojamas kelis kartus,tinka Profesionaliems Fotografams ir fotografijos Studijos.

Tai tinkamiausias pasirinkimas fotografams.Tai gali būti sulankstyti lengvai vykdyti.

Addit ional paslaugas,Prašome susisiekti su mumis 1.Pridėti viršaus/apačios kišenėje ar skylę 2.Valcavimo siųsti fonas 3.Gali būti pritaikyti prie bet kokio dydžio 4.Fonas gali būti individualizuotas, modelį,pridėti nuotraukas,keisti spalvą,/5 stiliaus.Drop laivyba 6.Ypač skubus,Apdoroti, kad per 24-48 valandas ir išsiųsti. F&Q Q:Koks skirtumas tarp plona vinilo(meno audinys) ir poliesterio?

A: Plona vinilo medžiagos: Nėra atsparus vandeniui;Gali būti naudojamas tik patalpų fotografijos;Daugiau už vieną kartą naudoti.Maksimalus vientisas, plotis 300cm

(kitos parduotuvės:didžiausia galima sumažinti 180cm,didesnio dydžio fono reikia spliced;)

Poliesterio Medžiagos: Storesnis ,Didžiausias vientisas, plotis-300cm,Galima išplauti ir išlyginti;Bet sulankstomas, lengvas nešti,Ekonomiškas kaina, Geresnės kokybės!Gali būti naudojama tiek patalpų ir lauko fotografijos;Gali būti naudojami ir saugomi ilgą laiką.Už poliesteris fone,galite nuplaukite jį iš geležies arba iš jos pašalinti raukšles,raukšles, yra lengvai pašalinami.

Q:Kaip man pritaikyti fone parduoti?

A:Jūs galite siųsti užsakymą informacija ir dydžio mūsų klientų aptarnavimo per Pokalbius arba Užsisakyti Pranešimus. Mūsų dizaineriai sukurs jums.

Q:Kaip man pritaikyti foną, ne ant pardavimo?

A:Jūs galite siųsti nuotraukas ar idėjų ir norimo dydžio mūsų klientų aptarnavimo ir mūsų dizaineriai bandys dizainas panašus fono jums.

Q:turiu failai gali būti spausdinami tiesiogiai, kaip jums atsiųsti?

A:pasakykite norimo dydžio.

Pikselių nuotraukos yra geriausia daugiau nei 3000px * 3000px, arba rezoliucija ne mažiau kaip 300 dpi,kitaip spausdinimo bus neryškus.

Q:Kaip pritaikyti foną?

A:Jūs galite siųsti pritaikyti informaciją pagal numerius ant nuotraukos čia.

Mūsų dizaineris padės utilizavimo už jus, tada I siųsti jums utilizavimo patvirtinti.

Q:Kiek tai kainuos siųsti fone man?

A: Mums reikia 2-4 darbo dienas pateikti po to, kai užsisakote.Paprastai reikia siųsti į jav 12-20 darbo dienų, Europoje, Azijoje, Okeanijoje trunka 15-30 darbo dienų. Afrika, Pietų Amerika laikosi 25-60 darbo dienų. Pastaba Brazilija užima 40-90 dienų. Jei nori Gauti šį paketą, prašome susisiekti su mumis pasirinkti greitas pristatymas

Prekės Pavadinimas HUAYI
Tipas kompiuteris spausdinti
Modelio Numeris D-3267
Medžiaga meno audinys
Stilius Vaikai
Pakuotė Taip
Pakuotės Dydis 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.36kg (0.79lb.)

Panašūs produktai