12332 CMAM-SKULL06 Anatomijos Kaukolė Su gimdos Kaklelio Stuburo Modelis

€59.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: anatomijos kaukolė, kaukolės anatomijos, anatomijos kaukolės modelis, Pigūs anatomijos kaukolė, Aukštos Kokybės kaukolės anatomijos, Kinija kaukolės anatomijos modelis Tiekėjų.

Neteisėtų (su pagrindu ar stovėti produktų, dydį aprašymas gali skirtis. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš darbo užmokesčio.

Pirkėjas bus atsakingas už išlaidos iš viso išduota ir grąžinta jei pirkti, nes klaidingu be ryšio.

Užsakymo metu Nacionalinės Šventės (Rugsėjo.28~Spalis.8) bus išdėstyti vienas po Spalis.9. Ačiū už jūsų bendradarbiavimą! Skelbimas:

Neseniai įvyko daug kartų, kad vagystės mūsų įmonės produktas nuotrauka parduoti netikrą elementus apgauti užsienio vartotojams. Mes iškilmingai skelbiame: yra tik viena oficiali parduotuvės svetainėje. Mes neprisiimame jokios kokybės ir po pardavimo atsakomybę už įsigyti mūsų produktų kitų parduotuvių.

mes paklausti Kapt.lt sistema padeda išvalyti svetainę, pavogti mūsų nuotraukas parduoti netikrą parduotuvių, mes suteikiame 2% ne kaip atlygis už informatorius.

ačiū už jūsų pagalba dar kartą. nuoširdžiausi linkėjimai,

Susan Wu / Direktorius

=======================================================================================

Attatention už Ypatingą Prašymą Rusija / Čilė, Brazilija Klientams:

* Sveiki Klientams iš rusijos :

Prašome pateikti savo vardą ir pavardę, kai po mokėjimo atlikimo. (Rusijos Post reikia vardą ir pavardę, pristatymo.)

* Sveiki Klientams iš Čilės :

Prašome pateikti jūsų CNPJ / BPS, kai po mokėjimo atlikimo. (Vežėjo reikia išvalyti muitinės.)

Mieli Visi Klientai:

ačiū už jūsų užsakymų prašome visiškai užpildyti savo teisingą pristatymo adresą su pašto kodas, mobilaus ryšio telefono ir asmens pavadinimas.

nes forma modelio nereguliarus, ten bus paklaida vadove matavimas. 5star teigiamą grįžtamąjį ryšį su pirkėju šou bus gauti 2% off, kaip nuolaidą kitam užsakymui!

tai padės jums gauti savo sklypo asap!

Mėgautis savo pirkinių čia!

CMAM-SKULL06 Anatomijos Kaukolė Su gimdos Kaklelio Stuburo Modelis Kinijos Medicinos Anatomijos Modelis

Kinijos Medicinos Anatomijos Modelis - Kapt.lt Parduotuvė No. 316880, mes atidaryti Rugs.6, 2011 čia. Mes profesiniai žmogaus medicinos anatomijos modelis gamyba ir eksportas. Mūsų pagrindinis produktas : žmogaus skeleto modelis, žmogaus anatomijos modelis, huamn dantų modelis ir pan., tiems modeliams, naudoti paciento bendravimas, mokyklos, mokymo, medicinos dovana gydytojai. Mūsų medicinos modelis produktai yra paslaugų už daugiau nei 20 šalių ir miestų studentų, medicinos mokyklos, ligoninės, gydytojai pasaulyje.

CMAM-SKULL06 Anatomijos Kaukolė Su gimdos Kaklelio Stuburo Modelis Siūlai, foramen ir kita informacija kaukolė yra matomi, ir jos žandikaulis pavasario montuojamas lengvai judėti. 7 stuburo kaklo slankstelių yra pateikti, kartu su gimdos kaklelio stuburo smegenų, nervų ir širdies. Būtų puikus papildymas į ligoninę tematikos vaidentis, arba tiesiog pridėti oro baisus, kad bet kokioje aplinkoje.

Kaukolė yra pritvirtintas prie stovo. Made in China/CMAM. Anatomiškai teisinga, tai gyvenimo dydis kaukolė su kaklo slankstelių yra puikus kaukolės studijoms. Pagamintas iš PVC plastiko Pastaba : Dėl neįtikėtinai kokybę ir išsamiai modelio, gamybos kartus, šis produktas gali viršyti mūsų įprastas apsisukimo laikas. Prašome susisiekti su mumis iš anksto pateikti savo užsakymą, jei jūs turite pateikti didelės apimties užsakymą arba naudojate operatyvus pristatymas. Medžiaga: ekologiškas plastikas. Švino ir Nikelio,Kadmio nemokamai. Nuotraukos ir aprašymai, yra nuoroda tik . Gamintojai kartais koreguoti duomenis , nepatogumų pranešta atskirai . Visų rūšių pirmenybę.

Laivybos Metodą & Terminas

1.Užsakytas prekes bus paskelbtas antroje darbo dieną po apmokėjimo gavimo. (Mes informuosime jūs el. paštu, jei

bet koks vėlavimas įvyko dėl atostogų įvykius.)

2.Bendras laivybos laikas yra tarp 7-12 darbo dienų. (Po to, kai laivybos paruošimas, užsakymas bus stebimi ir kelio punktas

bus paskelbta Kapt.lt.)

3.Atkreipkite dėmesį, mes ne, atsakingų už muitų, gali būti, muitų, dėl kai kurių šalies muitų politika .Kai tai

atsitiko, prašome muitinio įforminimo sau. Mokėjimo Būdas & Laikotarpio Metu, galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard , QIWI, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė , WebMoney ir banko pervedimu , Paypal. Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl Kapt.lt ateityje.

Pavadinimas Kaukolė su gimdos Kaklelio Stuburo
Kiekis Profesinės Medicinos Modeliai
Tema Medicinos Mokslas
Privalumas realus anatomija
Medžiaga Išplėstinė Plastiko
NĖRA. 12332
Tipas Skeleto Modelis
Modelio Numeris CMAM-SKULL06
Pakuotė 1 Pakelis Kaukolės Modelis
Naudojimas Ligoninė / Mokyklinio Ugdymo
Prekės Pavadinimas ENOVO
Kilmės vieta Kinija (CMAM)
Paslauga Mažmeninė, Didmeninė Prekyba
Raktiniai žodžiai Žmogaus Kaukolė
Pakuotės Dydis 30cm x 30cm x 25cm (11.81in x 11.81in x 9.84in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.1kg (4.63lb.)

Panašūs produktai