7" Ekranas Vaizdo Doorbell Duris Telefono komplekte infraraudonųjų SPINDULIŲ Naktinio Matymo Aliuminio Lydinio, Durų Fotoaparato Vaizdo Domofonas vaizdo ryšio villa

€71.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaizdo ryšio, Vaizdo Domofonas, duris telefono, Pigūs vaizdo interphone, Aukštos Kokybės vaizdo domofonas, Kinija durų Tiekėjų telefono.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, pasirinkti, daugiau, produktai:

7 Colių Spalvotas LCD Vaizdo Duris Telefonas su 1 Kamera + 1 Ekranas

Tai durys telefonas, kuris gali parodyti jums tai, kas vyksta už durų aiškiai 7" spalvotas ekranas, kurio Garsumo, šviesumo ir chroma gali būti pakoreguoti, kad atitiktų jūsų poreikius. Ji gali veikti kaip monitorius, Paspauskite mygtuką Reagavimo/Stebėti, ekranas parodys jums nuotrauka už durų, todėl jums kown išorinio pasaulio, lankantis namuose.

Savybės Su "micro-apdorojimo technologijos, auto-nuotolinio valdymo, puikus veikimas ir didelis patikimumas TFT 7 colių skaitmeninis spalvotas LCD ekranas Aiškiai naktinio matymo, 24 valandų monitoringas, skambina, kalbėjimo ir atrakinimo nuotolinio & ID ir Slaptažodį, kontroliuoti ir kt Papildomos stebėti iki 6(pasirinktinai) ir 3 lauko kameros, labiausiai spalvotas TFT ekranas su mažos energijos sąnaudos, jokių spindulių ir aukštos raiškos" Hands-free jungiamųjų Ryškumą, chroma, ir garsas reguliuojamas 16-akordas melodija skamba galimybė Kabelius: 4-core ryšio kabelis

Specifikacijos ondition : Nauja: visiškai nauja, nenaudota, neatidarytas, nepažeista punktas iš originalios pakuotės Tipas: Laidinė Doorphone Video & LCD Laidinio Patalpų Stebėti Laidų reikalavimus: 30 metrų: RVV4 x 0.5 mm;50 metrų: RVV4 x 0,75 mm;100 metrų: RVV4 x 1,0 mm Ekranas: 7 colių TFT-LCD 800 x480 Vaizdo Jutiklis: 1/3 CMOS Apšvietimas: 0 Lux Darbinė temperatūra: -15-55 laipsnių, Santykinė drėgmė: 10 % ~ 90%(RH) Sklaida: stendas-Talk time delay: 60 sekundžių Stebėti laikui: 60 antrą Maitinimo Šaltinis : Adapteris įėjimo įtampa: AC100-240V 50Hz-60Hz Adapterio išėjimo įtampa srovė: DC15V 1500mA

Patalpų Ekranas: 7 colių TFT LCD (16:9 ekranas) Rezoliucija: 800 x 480 Kroviklis Adapteris įėjimo įtampa: AC100-240V 50Hz-60Hz Adapterio išėjimo įtampa srovė: DC15V 1500mA Atveju: ABS Inžinerijos Plastiko Montavimas: Paviršinis montavimo Matmenys: 240 x 150 x 26mm (W x H x T ) Duris Kamera Kameros raiška: 700line. Apšvietimas: 0 Lux. Naktinio matymo apšvietimo atstumas; 1 metro,WLED. Maitinimo Adapteris: Dalinė patalpų vienetas. Apžvalgos kampas: 92 laipsniai. Teismų: Aliuminio lydinys. Kamera: 1/3 CMOS. Montavimas: Paviršinis Montavimas.

Pakavimo apima

1x Lauko Kamera 1 x Patalpų Stebėti, 1 x Kabinti plokštė, 1 x Maitinimo Adapteriai 1 x 2-core jungiamasis kabelis 1 x Maišelis Varžtai 1 x Instrukcija

Pastaba: Mes teikiame 4-core arba 5-core arba 6-kabeliai.(žr. pakuotės turinys.) Kabeliai yra labai lengva rasti vietos rinkos, kaip jie yra tarptautinis standartas. Siūlome patikrinti duris telefono komplekte su mūsų originalus kabelis prieš montuojant, ir atstumas tarp vienetus neturėtų būti per arti(3 metrų atstumas gali būti GERAI), o bandymai, ar tai bus sukelti triukšmo garso. Bendras ilgis ryšio kabeliai gali būti NE didesnė kaip 100 metrų. Jei jūsų kabelis yra per ilgas ir NĖRA pakankamai storas,Ne grynas varis, ji sukels daug problemų, patikrinkite, ar laidai reikalavimas.

0.2mm2

0.5mm2

1.0mm2

Patalpų lauko max atstumas

30m

50m

100m

Uždarose patalpose max atstumas

20m

50m

100m

Lauko Elektros užraktas maks. atstumas

2m

3m

5m

Programos

Šios durys telefono sistema gali būti plačiai naudojamas Vila, biuro, privačių namų, ir kitos vietos, poreikius, domofonas. Tai ne tik domofonas sistema, bet ir namų apsaugos sistema.

Dėmesio: jei jums reikia pirkti Prieigos kontrolės sistemas, darbui su vaizdo durų telefonus kartu, pavyzdžiui, (Įėjimas apsaugos sistemos/Belaidis nuotolinio valdymo/Durų išeiti/Prieigos kontrolės maitinimo/ ID Keyfobs ir kitų vaizdo duris telefono dalys), Prašome siųsti laišką į mane.

Pirkėjai-Atkreipkite Dėmesį:

1. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Atsiliepimai:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neigiamų atsiliepimų, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma

Fotoaparatas spalva
Žiūrėjimo Kampas (°) 92
Samrt Namų Sąsaja Taip
Įrengimas Tvirtinimas Prie Sienos
Dydis Ekranas Spalvų TFT-lcd 7 colių
Prisijungimo Būdas Laidiniu
Ekrano Tipas spalva
Modelio Numeris 803M21
Atsparus vandeniui Taip
Pavadinimas Vaizdo duris telefono / durų bell / domofonas
Vaizdo kameros Jutiklio tipas CMOS
Jutiklio Dydis(Coliai) 1/3
Ekrano Dydis(coliai) 7
Skambinti Taip
Prekės Pavadinimas AMOCAM
Ryšio Sąsajos Laidiniu
galia 100V-240V
Lauko kamera IR,Spalvos,Atsparūs
Tipas 7 colių vaizdo domofonas doorbell
Rinkinio Sąrankos Vienas prie vieno doorphone video
Atsakyti Režimas "Hands-free
Patalpų stebėti "Hands-free, kalbėti, stebėti,domofonas,video,atrakinti
Naktinis matymas Paramos infrared naktinio matymo
Rezoliucija 700TVL
Medžiaga Aliuminio lydinys skydelis
IP Kameros Sąsaja No
Prieigos Kontrolė Nuotolinio Valdymo Pultas
Technologijos Skaitmeninis
Įėjimo Zona Nėra
kreiptis Šeimos/grindys/vilos/butai
Funkcija Prieigos Kontrolė
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 29cm x 20cm x 13cm (11.42in x 7.87in x 5.12in)

Panašūs produktai