Quinceanera Suknelės 2018 Karšto Pardavimo Prabanga Saldus Gėlių, Prabangos Spalva Šalis V-kaklo Ballgown Pigūs Quinceanera Suknelės

€30.41

-10%

€33.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pigūs quinceanera suknelės, quinceanera suknelės, pigūs quinceanera, Pigus pigūs quinceanera suknelės, Aukštos Kokybės quinceanera suknelės, Kinija pigūs quinceanera Tiekėjų.

[xlmodel]-[custom]-[44021] Describtion

Gerbiamas kliente, prašome perskaityti žemiau pažymi, atidžiai prieš priimant užsakymą

1. Suknelė yra off white (ryžiai, balta), tai ne baltas.

2. Paprastai, Dydis 2-14 yra sandėlyje, mes galime išsiųsti per 3 dienas. Dydis 14W-28W nėra invertory, ji turės 5-7 dienas išsiųsti.

3.Suknelė ilgis dydžio 2-14 yra pats, tai 140CM, ji suitbable už ūgis 160-170CM.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Produkto Nuotraukos

[xlmodel]-[custom]-[11487] skaitykit

Prašome perskaityti žemiau žodžiai labai atidūs befor jūsų užsakymo. U gali susisiekti su mumis laisvai, jei u turite bet kokių klausimų apie žemiau politikos.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Labiausiai užsakymai bus išsiųsti per 3-5 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

"Nemokamas Pristatymas" punktas bus įdėjo "China Post" Arba "ePacket" registruotu oro paštu, prekės gali būti tikrinama ir stebima internete.

Europos ir Amerikos šalys pristatymas paprastai trunka nuo 7 iki 21 darbo dienų. Dauguma straipsnių bus pristatytas per 2 savaites , o ten bus nedelsiant už tai, ko mes negalime kontroliuoti (pavyzdžiui, blogas oras). Kitose šalyse ir regionuose paprastai trunka 30-60 dienų. Jei tai atsitiks, tiesiog susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums patikrinti ir išspręsti bet kokią problemą.

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

PS: pardavėjų metodas pasikeis, kai krovinių vežimo pakeitimus.

Spustelėkite dalis, raudonas apskritimas, galėtų pasirinkti šalį ir pristatymo būdą.

!!! Mes atsisakys grąžinti pinigus, jei u nepadeda patvirtinimo muitinės. Taigi, prašome perskaityti atidžiai politikos PATVIRTINIMO žemiau. Ačiū.

Apie Mokesčių

Mūsų vestuvių suknelės kainos yra forma 30USD iki 200USD, mes bus paskelbti suknelė kaip dovana ir vertę, yra 20USD, kad 150usd. Tikiuosi, kad tai galima padaryti u išvengti mokesčių. Tačiau skirtingos šalys turi skirtingus standartus, pabandykite sužinoti jūsų countys politiką apie tarifų pirkti pirkti prekes iš oversea.Ir prašome padėti patvirtinimo, jei reikia, ačiū. Kaip Kapt.lt politiką, leidimas yra pirkėjų pareiga. Mes matome, u, sutinku, tai jei pirkti mūsų prekes. Ačiū.

Apie kokybę

Mes turime daug vestuvių suknelės, kurios kaina yra apie 30USD, 40USD. Ji yra labai pigi kaina ir nemokamas pristatymas į daugelį šalių. Suknelės paprastai svoris 1kg, krovininio nėra pigus. O šios suknelės yra viskas rankų darbo. Taigi, jei u galvoti apie šių pigiai, u papratimas nuvilti dėl šių vestuvių suknelė. Jei u wanna išskirtinį,porcelianas vestuvių suknelė, prašome pasirinkti mūsų vestuvių suknelė, kurios kaina per 50USD. Ačiū.

Apie tvarkymo laikas

Mes gamykla, mes gaminame daug klientų, pažadame, kad laivas iš prekių 3-5 dasy po to, kai mes gauti mokėjimo. Jei ur dydis yra individualus, suknelė bus išsiųsti per 5-7 dienas. Prašome dont ask me gabenti prekes labai greitai. paprastai 3-5 dienas. Prašome suprasti, ačiū.

Apie grąžinimo & ginčą

1. Kaip aukščiau žodžiais tariant, mes bus padaryti visa grąžinamoji išmoka, u, jei prekių nėra pristatymas po shiped iš 60 dienų ( Brazilija yra 90 dienų), todėl prašome dont atidaryti ginčų afer shiped iš 1-40 dienų. Prašome atkreipti dėmesį, kad prekių, susisiekite su mumis prieš atvirą ginčą, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą.

2. Už individualų dydį, mes dont priimti grąžinti pinigus.

Apie spalvas

Kai kurie klientai, paprašyti, jei balta yra balta, mes visada sunku atsakyti, suknelė yra gali ne vaiskiai balta ar sniegas baltas, tai tarsi baltos spalvos, kuri netoli dramblio kaulo, bet ne iš dramblio kaulo. Taigi, prašome žinoti, kad prieš perkant.

Mes labai tikimės, kad jums yra malonu su jūsų pirkti iš jav.

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ji bus tik jums 1 minutę.

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo. Jei jūsų netenkina, prašome leiskite mums žinoti, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Ačiū už jūsų paramą!

[xlmodel]-[produktai]-[44022] Karšto Pardavimo

Built-in Liemenėlė Taip
Audinio Tipas Nėriniai
Medžiaga Šilko
Apdaila Gėlės,Nėriniai,Kristalų
Suknelės Ilgis Kelio Ilgis
Prekės Pavadinimas Ponia laimėti
Siluetas Kamuolys Suknelė
Tikrasis Vaizdai Taip
Elemento Tipas Quinceanera Suknelės
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Rankovės Stilius Nuo Peties
Iškirpte V-Kaklo
Modelio Numeris Q16
Proga Quinceanera
US Dydis 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, 26W, 28W, Pasirinktinis Dydis
Pakuotės Dydis 40cm x 20cm x 10cm (15.75in x 7.87in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai