2 spalvų, didmeninė 12 * 16 mm, pilka / juoda perlų auskarai

€8.67

-25%

€11.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: boucle d ' oreille noir, boucle d, boucle d ' oreille 2 perle, Pigūs boucle d ' oreille noir, Aukštos Kokybės boucle d, Kinija boucle d ' oreille 2 perle Tiekėjų.

Aš Ypatumus tem

Karoliukai: Shell karoliukai Dydis: Apie: 12*16 mm Metalo: 925ss kablys Pakavimo Maišelis

Mokėjimo

Mes mieliau mokėjimo per įsipareigojimų ir tai yra saugiausias būdas.

Prieš mokėti įsitikinkite, kad laivybos adresas ir telefono numeris yra teisingas. Ačiū.

Pristatymas

Mes laivas ir visi mūsų daiktai visame pasaulyje ems/kinija Paštu, Oro paštu. Mes išsiūsime prekes su Kinija Po Oro Pašto laisvai, nebent pasirinksite kitais vežimo būdais. Taip pat galime pasiūlyti EMS arba DHL nemokamai, jei nurodymas yra daugiau kaip 500 dolerių. Mes atsiųsime prekes per 3 dienas po apmokėjimo, nemokamas Pristatymas per China Post " Oro Paštu.

Grąžinimo politika

1. Jei mes išsiųsti negerai, arba sugedusį elementą prie jūsų, prašome susisiekti su mumis. Mes bus būti atsakingi už grąžinti ar pakeisti.

2. Jei daugiau nei 35 dienas negavote savo prekei, prašome susisiekti su mumis. Mes patikrinkite pristatymo informaciją. Visų kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes visada bus malonu jums padėti.

3. Jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis. Suteikite mums galimybę ištaisyti klaidas. Mes padarysime viską, kas įmanoma išspręsti jūsų problemą. Dėkojame už jūsų supratimą.

Atsiliepimai

1 . Jei jūs esate laimingas su daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkių žvaigždučių , Mums bus malonu padaryti tą patį už jus.

2 . Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir palikti jums nuotaiką, laimingas apsipirkti čia. Ačiū!

3. Norint gauti greitą atsakymą ir komunikacijos, mes rekomenduojame, kad jūs kreipkitės į mus TradeManager .

Medžiaga Kubinis Cirkonis
Lytis Moteris
Metalų Tipas Nėra
Elemento Tipas Auskarai
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Pagrindiniai Akmens Spalva Juoda, Juoda
Formos\modelis Vandens Lašas
Modelio Numeris Naujas
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Pakuotės Dydis 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.12kg (0.26lb.)
Įrenginio Tipas Pora

Panašūs produktai