2017 m. Naujo dizaino 4MX2MX0.2M Gimnastikos Pripučiami Oro Akrobatikos Kilimėlį/Dainos/Home Set/Mokymo Valdybos narys/Palinkusi Motina su Nemokama Siurblys

€593.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kapt.lt, Kapt.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Oro Bėgių

gimnastikos įranga

Akrobatikos kilimėlis

pripučiami oro būgniniai dainos

gimnastikos kilimėliai

Savybės:

1,Patvarus 1000-Denier Dukart Sienos Audinio ir 3-Sluoksnių PVC. Oro kilimėliai yra hermetiški ir patvarus dėl pažangias gamybos technologijas bei aukščiausios kokybės medžiagas.

2, Priimti viela, piešimo apdailos vidinis,geros elastingumą, stiprus guolių pajėgumų, ir nėra lengva deformacija.

3, Uždarykite vožtuvą dizaino, visiškai sandarus ir nėra nuotėkio.

4,žymiausias privalumas-pripučiami oro akrobatikos kilimėliai yra tai, kad galima sulankstyti ir atsiskleisti juos greitai. Optimalus oro slėgis visose sąlygų, iki 5psi.Palyginti su tradicinėmis putų pagrindu kilimėliai, jie užima daug mažiau vietos po defliatorių, kad sandėliavimo ir transportavimo tapo gana paprastas ir ekonomiškas.

5, Visi lipnios dalys visiems naudoti klijai klijavimui, nulupkite stiprumo ir aukštos temperatūros, hidrolizės pasipriešinimo, anti-ultravioletinių eksploatacinės savybės yra puikios, net saulės poveikio, stabilumo, oro jungtimi dalys yra visiškai garantuotas.

6, Medžiagos, spalvos atsparumas, audinys spalva, kaip ilgai, kaip naujas, specialios dilimui du-spalva kūno priežiūros, todėl, kad korpuso ilgaamžiškumą.

7, Taikoma visiems lygio akrobatikos varžybose ir pasikartojančių mokymo. Jie gali būti naudojami įvairiais būdais, pavyzdžiui, šokių klubai, įvairūs fiziniai pratimai, aukštos kokybės mokymas, sporto klubuose ar Gimnastika Visiems.

Pripučiami metodas:

Naudoti specialius ventiliatorius nuo saugos savaiminio fiksavimo antgalis infliaciją, atkreipkite dėmesį, kad infliacija negali būti visiškai, taip, kad nebūtų išpūsti ir sukelti sprogo sugadinti produktą. Kai lauko temperatūra yra aukštesnė nei 28 laipsnių, dėl aukštos temperatūros leis produkto plėtra, siekiant išvengti produkto augimo pripučiami tikslinga sumažinti infliaciją.

Produkto aptarnavimas ir priežiūra:

1 produkto žala per 10cm, galite naudoti remonto klijai ir remonto filmas, sugadintas ir remonto plėvele padengtas specialių klijų, klijų 5 minutes po lipni lipni po šildymo klijavimas, tinkamas štampavimo, kelios minutės Po įprasto naudojimo.

2, jei vėjo, lietaus, sniego, rūko, krušos ir kitų oro, įranga turėtų būti griežtai draudžiama, siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų.

3, jūs galite naudoti skalbimo miltelių pašalinti paviršiaus dėmes valyti, ir tada šlapiu vandeniu, po to, saulė gali išdžiūti.

4, Jei ilgalaikio neturi švarus ir sausas, po džiovinimo gaminys bus sulenkiamas, paketai, supakuotas gerai. Saugojimo temperatūra yra paprastai -50 ~ +40 laipsnių Celsijaus yra tinkamų Produktų, turėtų atkreipti dėmesį į graužikų kontrolė, vabzdžių įkandimams.

DUK

Kokio dydžio yra?

A: Šis produktas yra suaugusiųjų&chidren , jei norite pirkti kita dydžio, prašome susisiekti su mumis.Mes galime suprojektuoti jums.

Kokios spalvos kamuoliukus galite rinktis?

A: kaina spalvingas kamuolys yra tas pats.Jūs galite rinktis iš 5 įvairių spalvų, raudona, mėlyna, geltona, žalia ir aiškiai.Prašome palikite pranešimą apie tai, kokios spalvos norite, kai jūs pateikiate užsakymą.

Yra pumb(oro pūtimo) įtraukti?

A:Taip

Kaip ilgai pristatymo laikas?

A: Jums bus gauti savo prekes per 10 dienų, jei esate Europoje, JAV ,Kanadoje, Australijoje, Azijoje, po to, kai jūs įdėti, kad ir užbaigti mokėjimo.

Kokios garantijos yra?

A: 2 metų Kokybės garantiją, kad išvengti jūsų po pardavimo, paslaugų, rizikos ir nemokamai remonto komplektas.

Tai įmanoma atspausdinti nieko kamuoliukus?

A: Jūs galite paspauskite numerius ir savo logotipą nemokamai.

Į kokias šalis ar jums pristatyti savo produktus?

A: visas pasaulis.

Kaip apmokėti?

A: šiuo Metu galite atsiskaityti visa, "MasterCard", "Western Union", Qiwi ir banko pavedimu.

Pastaba:

Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

1.Produkto rodyti

2. Produkto informacija:

3. gamybos srauto:

Modelio Numeris 4MX2MX0.2M
Prop Pasirinkimas Gimnastikos Kilimėlis
Modelis jumpsuit
Tipas sporto kilimėlis
Garantija 2 metai
Medžiaga lašas dygsnio
spalva MĖLYNA BALTA
Departamentas Pavadinimas Moteris
Prekės Pavadinimas didžiosios upės hill
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 35.0kg (77.16lb.)
Pakuotės Dydis 136cm x 40cm x 28cm (53.54in x 15.75in x 11.02in)

Panašūs produktai