Pannello Solare100w 12v 2 vnt/Daug Saulės Baterijos Kroviklis Zonnepaneel 200W Rinkinys Ratų Autocaravanas Namelių Kempingas Sistema

€223.38

-48%

€429.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saulės 200w, saulės rinkinys 200w, 200w saulės rinkinys, Pigūs saulės 200w, Aukštos Kokybės saulės energijos rinkinys, 200w, Kinija 200w saulės rinkinys Tiekėjų.

Paketas Apima

2 Vnt., Saulės Skydelis 100W 12V Monokristalinius Dear friend, Prieš jums pirkti šį produktą, prašome atkreipti dėmesį į šį pranešimą.

(1) Mokestis:

Nors kaina apima laivybos mokestis , bet mes neapima jokių mokesčių ir muito ar customes ! jūs turite mokėti mokesčius savarankiškai.

jei jums reikia mums paskelbti mažai vaule ant pakuotės,prašome pastaba pagal jūsų užsakymą. paprastai mes skelbiame 40-80USD kaip sąskaitos kainą.

Funkcija Visų Naujų elementų ir komponentų,nėra atmesti ir / arba perdirbtą ar panaudotą energijai ląstelėse, ar naudotos parduoda . Visos panelės yra prilituotos mašina ne ranka, užlydytos. Patikimą Tiekėją .Gaminame saulės skydelis nuo 2008. Didelis Atsparumas ir vandeniui, nes iš aliuminio lydinio rėmo ir grūdinto stiklo. Aukštos kokybės :0.2% neigiamų atsiliepimų pristatymo 9 metų ir TUV,CE Sertifikuota. Trumpo jungimo apsauga, nes Diodas ir Paskirstymo Dėžutę . 90% produkcijos, 15 metų ir 80%, 25 metų. Apllication Baterijos Įkrovimo Avarinio Maitinimo Gyvenamųjų namų Elektros Apšvietimo Sistema Namuose, Biure Saulės Energijos Hibridinių Sistemų Vartų Atidarymo RV ' s Kemperiai, Valtys DC Prietaiso Energijos Oro Bokštai Eismo Bokštai ir Signalus, Kempingas, Žygiai, Medžioklės ir Tyrinėjimo Pagalbos Jūrų Taikymo Kempingas, Vietos ir Ekskursijos Jūrų Maitinimo (Jachtų) Nuotolinio valdymo srityse

Vežimas

Kai jūs mokate užsakymą ,mes atsiųsime jums sklypų 3 dienas .Tai trunka apie 7 dienas Europos DHL.UPS,TNT ir "Fedex".Prašome patvirtinkite, kad telefono numeris yra teisingas ir palaikyti ryšį .Kai ji yra per 7 dienas ,prašome susisiekti su vežėjas kuo greičiau .

Customes Mokestis .jei pasirinksite DHL ar Fedex ,jūs turite mokėti mokesčius ir additionial mokestis .Bet aš pareiškiu, 30%užsakymo.

Pirkėjai yra atsakingas už visas papildomas customes mokestį ir importuoti į savo šalį.Šių papildomą mokestį gali būti surinkta pristatymo metu .Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas .Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių .Ir Pirkėjai yra atsakingos už customes pareigas.

Atokioje Vietovėje

Mes paprastai laivas elementus, DHL, "FEDEX" ir UPS.Pagal mūsų expreience ,daugelis šalių ar vietų priklauso atokioje vietovėje.Bet Sklypo atokioje vietovėje, bus imamas papildomas nuotolinio valdymo srityje išsiuntimas mokestis .Yra tam tikrų šios problemos sprendimai .

(1)mums Sumokėti papildomą nuotolinio valdymo srityje išsiuntimas mokestis.Apie 30 Eurų .

Garantija 25 Metų Gamintojo Ribota
Modelio Numeris Rinkinys Panneau Solaire 24v 200W
Sulankstomas Saulės Skydelis No
Atvirosios Grandinės Įtampa (Voc) 21.6 V
Didžiausią Įtampą (Vmp) 18 V
Lanksti Saulės Skydelis No
Saulės Skydelis Gamintojas Singfo Saulės
Nominali galia 100 w
Nominalus Galingumas Komplektas Saulės Energijos 200W 12V
Maks. Galia 200W Panneau Saulės Rinkinys
Dydis 1196*541*30MM
Vardinė Įtampa 12 V
Stiklas Apsaugos Grūdintas Stiklas
Prekės Pavadinimas Singfo Saulės
Elementų skaičius 36 Vnt Saulės Elementų 125
Trumpojo Jungimo Srovė (Isc) 5.68 Amp
Tipas Saulės Skydelis
Rėmas Allunium Lydinio
Didžiausioji Impulsinė Srovė (Imp) 5.55 Amp
Medžiaga Monokristalinius Silicio
Skaičių Plokštės >20
Įrenginio Tipas aikštelė (2 vnt/lot)
Pakuotės Svoris 19.0kg (41.89lb.)
Pakuotės Dydis 119cm x 54cm x 3cm (46.85in x 21.26in x 1.18in)

Panašūs produktai