2VNT Mobilumo Atkūrimo Juostos Suspaudimo Raumenų Siūlas Juosta-Guma Atsparumas Juostos WOD/Joga/Bokso/MMA Mokymo Nemokamas Krepšys

€13.42

--13%

€11.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atsparumo juostose, suspaudimo grupė, jogos atsparumo juostose, Pigūs atsparumo juostose, Aukštos Kokybės suspaudimo grupė, Kinija jogos atsparumo juostose Tiekėjų.

2VNT Mobilumo Atkūrimo Juostos Suspaudimo Raumenų Siūlas Juosta-Guma Atsparumas Juostos WOD/Joga/Bokso/MMA Mokymo Nemokamas Krepšys

[Item]: Siūlas Grupė

[Black Size]: 0.05"(0.13 CM)Storio x 2" (5CM)Pločio x 7'(2.14 M) Ilgas

[Raudona Dydis]: 0.06"(0.15 CM) Storio x 2" (5CM)Pločio x 7' (2.14 M)Ilgas

[Applicance]: suaugusiems naudotis rankos, kojos ir t.t.

[Pakuotės]: 1* Juoda juosta+ 1* Raudona juosta+ 1* Krepšys

Visi užsakymai bus išsiųsti artimiausiu metu,paprastai 2-5days po apmokėjimo. Nemokamas Pristatymas Kinija po oro paštu trunka apie vieną mėnesį,o kartais gal atidėtas Užsakymą tikrinimo, ar blogas oras.Taigi, jei jūs negalite laukti ilgai,pls, prašome pasirinkti pristatymo būdą norite. Gerbiami Brazail Klientams ,pls maloniai pastaba: dėl griežtesnių pasirinktinį patikrinimą savo šalį,pls maloniai pasakykite mums savo CPF NR. Mokėjimo pastaba. Gerbiami Rusijos Klientams , pls maloniai pastaba: dėl griežtesnės Rusijos taisyklės,pls tipo naudoti savo 3 žodžiai, vardas ir pavardė,ar paketas bus grąžintas siuntėjui. E-Paketinio JAV trunka 10-15 darbo dienų,kartais gal vėluojama pagal Užsakymą.

Express, tokių kaip DHL, "FEDEX", UPS,TNT trunka apie 5-12 darbo dienų,o dėl to, kad skirtumas muitinės formalumų metu skirtingose šalies,laivybos laikas negali būti garantuotas.

EMS yra labai lėtas, šiemet,kartais trunka vieną mėnesį dėl griežtų pasirinktinį patikrinimą.Taigi pls maloniai išvengti EMS, jei yra geresnis pristatymas.

Tai atitinka Kapt.lt PREMIER Nemokamai Grąžinti Laivybos Politikos.

Pastaba: Jei jūs norite grąžinti ar pasikeisti elementus gavo, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo jūsų užsakymą. Ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį. Visa grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės yra grąžinami jų originalus būklės.

Teigiamų atsiliepimų () yra mums labai svarbi,prašome gerai pagalvoti prieš paliekant atsiliepimą.jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir darome viską išspręsti jūsų problemas ir suteikti patenkintas sprendimas.TIKIMĖS, KAD JŪS TURITE LAIMINGAS PIRKINIŲ PATIRTIES!!

Maitinimo Rekomendacijos specializuojasi gaminti ir pardavinėti Fitneso produktų Kinijoje. Jei jums reikia didmeninės kainos, pls, prašome susisiekti su mumis elektroniniu pranešimu arba el. paštu. Mes pasiūlysime geriausią kainą jums.

Modelio Numeris Siūlas Grupė
Taikoma vieta Namų, sporto centras, sporto klubas ir t.t.
Svoris 290G
Medžiaga Guma
Dydis Juodas Storis
Dydis Raudoną Storis
spalva Raudona ir Juoda
Punktas Siūlas Intervalai
Kilmės vieta Kinija
Ilgis 2.1M(7ft)
Funkcija Gerinti Judėjimo, Atšilimo Raumenis , Didina Apyvartą
Prekės Pavadinimas MAITINIMO REKOMENDACIJOS
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Panašūs produktai