ACZUV Prekės Žaliosios Afrikos Aukso Papuošalų Rinkinys Nigerijos Vestuvių Karoliukai A10R001

€37.49

-49%

€73.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vestuvių karoliukai, nigerijos vestuvių karoliukai, afrikos papuošalų rinkinys, Pigūs vestuvių karoliukai, Aukštos Kokybės nigerijos vestuvių karoliukai, Kinija afrikos juvelyrika nustatyti Tiekėjų.

Objektų Aprašymas: kainos yra už vieną rinkinį. jei užsakysite sumaišyti 12piece, gabalas rinktis 12 ir sumokėti vieną pricex12 ir parašyti norimą spalvą, pranešimą Mes galime pateikti nuotraukas, pagaminti pagal užsakymą, modeliai, pasveikino plėtros nuotraukų Konsultavimo. Gali padaryti klientas, dydį ir spalvą. Mes tiekiame afrikos koralų karoliukų, kristalų karoliukai, turkio karoliukai, akmeniniai karoliukai, plastikiniai perlų karoliukai, stiklo karoliukai, papuošalų rinkiniai nigerijos tradicinių vestuvių, vestuvių papuošalų rinkinys. galite naudoti nigerijos triditional vestuves, jubiliejus, vestuves, gimtadienį, ir taip pat gali būti naudojamas suknelė collocation. Apie Pristatymas : nemokamas pristatymas oro pašto siuntinių apie 15-35days, Kanada, Brazilija daugiau dienų apie 40-60days.

jei norite greitai galima pasirinkti DHL shipping.reikia mokėti papildomai, DHL mokestis 18$.

daugiau nei 100$ galėtų nemokamas pristatymas DHL siųsti po 3-7days.

Visus elementus, bus išvežti pagal nutylėjimą laivybos būdas, jei toks keitimas skubiai užsakymą, prašome susisiekti su mumis laiku.

Atsiliepimai:

Tai būtų dėkingi jums palikti 5 žvaigždučių TEIGIAMŲ atsiliepimų, ir jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Ir jei turite kokių nors klausimų dėl sandorių, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant visus atsiliepimus .. Mes stengiamės pasiūlyti jums geriausią sprendimą.

apyrankės ilgis 8inches
Granulių dydis Crystal 6mm
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Medžiaga Crystal
Stilius Madinga
Modelio Numeris A10R001
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Formos\modelis Round
Bauda ar Mados Mados
Lytis Moterys,mylėtojų,Merginos,Unisex
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas karoliai, auskarai, apyrankės
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai
Ar gali priimti užsakymą Taip
Proga Vestuvės
Karoliai Pirmos Eilės Ilgis 18 cm
Prekės Pavadinimas aczuv
Pakuotės Svoris 0.8kg (1.76lb.)
Pakuotės Dydis 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai