Belaidžio RT "Flash" Įspėjimas Gaisro Signalizacijos Nepriklausomų Gaisro Dūmų Detektorius, Jutiklis, Signalizacija Office Home Security

€9.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: signalizacijos, namų, belaidžio signalo, signalizacijos, dūmų detektorius, Pigūs signalizacijos, namų, Aukštos Kokybės belaidžio signalo, Kinija signalizacijos, dūmų detektorių Tiekėjų.

Belaidžio RT "Flash" Įspėjimas Gaisro Signalizacijos Nepriklausomų Gaisro Dūmų Detektorius, Jutiklis, Signalizacija Office Home Security

Nepriklausoma Photoelectronic Gaisro Dūmų Detektorius, Jutiklis, Signalizacija Mūsų Office Home Security

Produktas yra naujas dūmų detektorius, toliau vadinamas detektorių. Unikali struktūra, dizainas ir pažangi MCU tvarkyti photoelectronic signalus, tai yra pateikiamas su dulkėms, mothproof ir anti-light kišimosi ir pan. funkcijas, užtikrinant detektorių stabilumo nuo projektavimo pagrindas ir tinka visų rūšių diegimo aplinkoje . Jis reaguoja labai greitai matomas dūmų išleistas rusenantis gaisro ir ugnies liepsna, ir tinka priešgaisrinės signalizacijos namų, gamyklų, prekybos centrų, viešbučių, restoranų, biurų pastatų, mokymo pastatų, bankų, bibliotekų, sandėliuose ir kt.

Pastaba:Šis Dūmų detektorius reaguoja labai greitai matomas dūmų išleistas rusenantis gaisro ir ugnies liepsna,tačiau ji veikia tik vienas ,jis negali dirbti su signalizacija,pls žinote, kad .

Specifikacija

Modelis: CA-160

Jutiklis: Linijiniai detektorius

Darbinė įtampa: 9V baterijos /12vdc

Darbinė srovė:

Darbinė aplinka: -10° — 50°; Drėgmė:

Buzzer tūris: 85dB/m

Aliarmo išėjimas: NC/NO

Aptikimo zona: 20 ㎡

Montavimas: Lubų montuojamas

Pakuotės matmenys: 12*12*3.5 cm

Svoris: 120g

Paketas Apima

1 X RT Nepriklausomų Dūmų detektorių (su baterija)

Grąžinimo ir atlyginimo

>>Grąžinimo ir atlyginimo yra priimtinas, kai prekė yra skaldytų siuntimo metu, ir paketas grąžinti per 7 dienas nuo gavimo. Prašome būti kantriems, kad mums 3-5 darbo dienas apdoroti jūsų grąžinimo ir atlyginimo

>> Visi produktas yra 90 dienų garantija.

Susisiekite su mumis

>>Mes nuoširdžiai tikimės, kad mes galime būti laimingi sandorį, Jeigu yra tam tikra problema, kad sandoris, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis laisvai.

>>Prašau, nepalikite bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei nėra jokio ryšio. Mes tikime, kad galime išspręsti bet kokias problemas, su gerų ryšių ir yra laimingas sandorio. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Modelio Numeris CA160
tCommunication Inerface Belaidžio
Prekės Pavadinimas zhizaibide
Tipas Dūmų Detektorius
Baterija DC 9V 6F22 Baterija
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.2kg (0.44lb.)

Panašūs produktai