Miallo Aukso Spalvos Moterys Kaspinai Pilnas Dangus Žvaigždžių Vestuvių Austrijos Kristalų Akmens Plaukų Vynuogių Mados Plaukų Grandinės Juvelyrikos Rožančiai

€12.21

-49%

€23.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: papuošalai tiara, plaukų vynuogių, plaukų grandinės, Pigūs papuošalai tiara, Aukštos Kokybės plaukų vynuogių, Kinija plaukų grandinės Tiekėjų.

Gamintojas: Miallo

Stilius: Mados

Rankų Darbo: Taip

Įpakavimas: 1pcs/opp Gražus, saugus Paketas

Padalinys: Moterų,Nuotakų,Bridesmaids,Merginos,Žvaigždės,Lady,Moteriškas

Progomis: Vestuvių Ceremoniją, Motinos dieną, Vakare Šalis, Kalėdų,Helovinas,Valentino diena, Vestuvės,Laisvalaikio Drabužiai, Prom,Paplūdimio Vestuvių Priėmimus ir bet kokia ypatinga Proga

Šventinių Dovanų: Vestuvių Dovanos,Kalėdinė dovana,Mother 's Day dovanos,Kalėdų dovanos,Naujųjų Metų dovana,Duoti dovanas artimiesiems ir draugams Pastaba: dydis visi mūsų produktai yra rankinis matavimas, gali būti 1-2cm klaidą, prašome suprasti. Prašome atskirti varis ir vario vielos,Miallo objektai yra naudojamas vario, geros kokybės,stiprios, lankstumo, atsparumo korozijai, jokių rūdžių.Kaina kainuos daugiau. Prašome atskirti cinko lydinio, geležies lydinio.Miallo objektai yra naudojami cinko lydinio medžiagos, cinko lydinys yra sveikatos, netoksiškas kaina bus brangiau.Mūsų gaminiai yra sertifikuoti pagal SGS ir CNAS, kokybės užtikrinimo. Rankų darbo, nedaug, jei jums reikia daugiau nei pradinio, prašome susisiekti su mumis, ačiū.

Dovanų dėžutė nėra laisvas ,Jei reikia , Prašome Spustelėkite šią nuotrauką eiti pirkti ,Ačiū !

1.Jeigu mūsų produktai, kad jūs patenkintas ar norite, jūs galite spustelėti ant sąrašas Širdies formos ženklą pridėti pageidavimų sąrašą arba per Facebook VK ir kitos socialinės programinės įrangos pasidalinti savo laime su savo draugais.Mes bus per tikru būdu, siekiant gauti didesnę nuolaidą, kai jūs šalia tvarka.

2 .Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų projektai ir paslaugos.

Jei turite klausimų apie mūsų projektus arba paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas, su geriausią klientų aptarnavimą.

Mes tikimės, kad kiekvienas žmogus gali turėti nuostabų apsipirkti į mano parduotuvę! Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ar paslaugomis, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, labai jums ačiū!

Jei nesate patenkinti jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti visas problemas.

Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus. Mes stengsimės išspręsti šią problemą, jums laimingas prekybos nuotaika. Ačiū!

3. Mes labai tikimės, kad jūs galite pridėti šiek tiek nuotraukų atsiliepimų. Pasidalinkite savo grožį ir laimę, kad žmonės visame pasaulyje. Ačiū už jūsų paramą.

Formos\modelis Augalų
Departamentas Moterų,Nuotakų,Bridesmaids,Merginos,Žvaigždės,Lady,Moteriškas
Medžiaga Kalnų krištolas
Metalų Tipas Cinko Lydinių,Vario
Elemento Tipas Hairwear
Rankų darbo Taip
švenčių dovanos Valentino dienos dovanos,Jubiliejus dovanos,Prom dovanos,Paplūdimio Vestuvių dovanos
Lytis Moteris
Stilius Mados
Bauda ar Mados Mados
Pakavimas 1pcs/opp Gražus, Saugus Paketas
Prekės Pavadinimas Miallo
Kartų Vestuvių Ceremonija,Motinos dieną,Vakare Šalis,Kalėdų,Helovinas
Tipas Kaspinai
Modelio Numeris SS-J4424
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 15cm (7.87in x 5.91in x 5.91in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)

Panašūs produktai