20m 360 Laipsnių sukimosi SONY CCD PTZ Povandeninė vaizdo Kamera su 7 Colių skystųjų KRISTALŲ moniot lauke

€235.45

--19%

€198.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: fotoaparatai, vaizdo kameros, kamera po vandeniu, vaizdo kamera sony, Pigūs fotoaparatai, vaizdo kameros, Aukštos Kokybės vaizdo kameros po vandeniu, Kinija kamera sony Tiekėjų.

Produkto peržiūrite yra naujausias, stilingas ir patogus povandeninį fotoaparatą sistema. Jis ne tik turi didelę ir spalvų ekrano, bet taip pat turi HD 600TV eilučių kamera su aukštos apibrėžimas. Stebėjimo gylis šio Povandeninio Vaizdo Kamera yra iki 20m, kad atitiktų jūsų poreikius.

Fotoaparatas yra 360 laipsnių besisukanti kamera, vaizdo kameros šviesos šaltinis turi 14 baltos šviesos,jūs galite padaryti, kad jūsų perspektyvos, platesnės, labiau ryškus matymo lauko

20m 360 Laipsnių sukimosi SONY CCD PTZ Povandeninė vaizdo Kamera su 7 Colių skystųjų KRISTALŲ moniot lauke Freeship

Klientams iš šių šalių, prašome susisiekti su mumis, mes galime laisvai mokesčių būdas jūsų,todėl jums nereikia mokėti mokesčių ateityje:

Vokietija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Italija, Ispanija, Lenkija, Bulgarija, Estija, Graikija, Vengrija, Lietuva, Latvija, Lenkija, Rumunija, Slovėnija, Slovakija, Kroatija, Belgija, Liuksemburgas, Danija, Nyderlandai, Austrija, Suomija, Airija, Portugalija, Švedija, Čekija, Šiaurės Airijoje .

Povandeninės Žūklės Fotoaparatas

Idealus būdas skautų upės, ežero ar jūros, nuo sausumos yra su tai povandeninės žūklės kamera. Jis ateina patogus nešti lagaminą, kad kai atvėrė turi įmontuotą 7 colių LCD monitorių, kuris yra prijungtas prie kameros per 20 m ilgio kabeliu. Puikiai tinka tikrinti, jei yra kokių nors žuvų srityje ar tyrinėti tai, kas nustato po bangos, šis povandeninis fotoaparatas sistema sukurta taip, tiesiog tai daryti, nes kabelis yra atsparus vandeniui ir antikorozinės.

Pamatyti Viską, kas Yra Aplink Su 1/3 Colių " SONY CCD Camera

Fotoaparatas yra geros kokybės, pažymėtas jo 1/3 Colių " SONY CCD vaizdo jutikliu, kuri gamina rezoliucija 600TVL, todėl visada turėsite aiškų vaizdą, kas vyksta. Net ir tada, kai vanduo yra tamsios, jūs galėsite pamatyti, bet kokia veikla, kaip ir pats fotoaparatas yra keturiolika baltos šviesos. Yra 12V 4000mA ličio baterija, kad yra nuotolinio valdymo viršuje, todėl galite rankiniu būdu valdyti fotoaparato, kaip ji gali suktis 360 laipsnių kampu, suteikia jums išsamų vaizdą apie viską, kas aplink jį, be to, galite nustatyti automatinį režimą, jei norite, kad kamera pasukti pati. Jeigu baterija pradeda atrodyti mažas, jūs galite įkrauti per maitinimo adapterį, kuris ateina kaip paketo dalis.

Visur, kur tik esate, ar žvejybos Rytų Europoje žiemą ar žiūri vandens organizmams, centrinėje Afrikoje vasarą, tai povandeninės žūklės kamera won ' t let you down, nes ji gali lengvai išgyventi temperatūra nuo -20 iki 60 laipsnių Celsijaus

1/3 Colių " SONY CCD Povandeninės Žūklės Kamera yra puikus būdas pamatyti, kas vyksta žemiau bangų, kaip jums likti sausas, ant žemės ir įvertinti tai, kas vyksta toliau, nes jis turi 360 Laipsnių Vaizdą, Nuotolinis Valdymas, 7 Colių LCD ekranu ir 14 Baltos Šviesos.

Savybės:

>7 colių TFT spalvotas monitorius su saulės skydelis ryškių už aplinkos

> Color CCD ir HD 600TV eilučių kamera, daug daugiau, aišku, vaizdo, nei 420TV lines " vaizdo kamera

> Vandeniui atsparus, 360 Laipsnių Vaizdas Kampas ir patvari medžiaga iš fotoaparato korpuso

> Šalta-atsparus smūgiams, vandeniui ir traukti atsparus vaizdo ir maitinimo kabelis

> Stebėjimo gylis: 20m kabelis

> 14 baltą šviesą fotoaparato šviesos šaltinis

Specifikacijos: Aukštos Kokybės Specialus Kabelis, atsparus Vandeniui, antikorozinė/Cold/Tempimo Vaizdo Jutiklis: 1/3 Colių " SONY CCD Raiška: 600TVL ekrano Dydis: 7 Colių LCD Ekranas, Kamera Vaizdą: Spalvotas Ekranas Vaizdo: Spalvotas Ekranas Įėjimo Įtampa: 12V DC 360 Laipsnių Vaizdas Kampas (Reguliuojamas per Nuotolinio Valdymo) Įkroviklis: AC100-240V DC12.6 V 1000mA Baterija: Ličio Baterija, 12V 4000mA Fotoaparato Šviesos Šaltinis: 14x Baltos Šviesos Veikimo Temperatūra: nuo -20 iki 60 Celsijaus Laipsnio Sandėliavimo Temperatūra: nuo -30 iki 80 Laipsnių Celsijaus

Paprašyti bet naras; jei jūs don\\'t get norėdami pamatyti tylus pasaulyje, you\\'re trūksta. Laimei, jūs don\\'t turi drąsus gelmių sau padaryti. Su savo Mytopia kameros, jūs galite tiesiog gauti žemyn į verslą vistiek. Skirti naudoti nuo paviršiaus gelmes iki 60 metrų, jis parodys jums razor-sharp vaizdo apie tai, kas\\'ai vyksta, kai dauguma veiksmas vyksta.

Į Mytopia kamera buvo specialiai sukurta siekiant, kad visiškai tiesus, video capture, siūlanti aštuonių SPINDULIŲ LED žibintai, kurie yra\\ \ 't matoma, kad dauguma jūrų gyvybės. Ir ačiū nuotolinio valdymo 360 objektyvo visos galvos, jūs galite lengvai nuskaityti scena, įdėti žuvies rėmo arba tikrinti siauri vamzdžiai ar kanalizaciją be perkelti fotoaparato korpuse.

Į Mytopia fotoaparatas bus patogu bet kurioje situacijoje, kai vyksta sušlapo. Pakabinti fotoaparato, apie savo žvejybos linija ir žiūrėti rykliai praryti masalą tiesiai prieš objektyvą; klijuoti ant stulpų ir gauti asmens su delfinais kreiseriniu lankas; arba nusiųsti jį tiesiai į apačią, norėdami rasti gerą ankoridžas. Kai jūs\'ve pradėjo mėgautis povandeninių video, jūs\\'ll sunku liaukitės naudojęsi fotoaparatu. Kad tavo šiandien ir pamatyti, kas tikrai plūdės savo valtis!

MĖGAUKITĖS IŠSAMŲ VAIZDO ĮRAŠAS

Atsparus vandeniui žemyn iki 60 metrų, jūsų Mytopia kamera leidžia matyti smulkiausias detales, paslėptas gelmes aukštos rezoliucijos TFT LCD ekranas net gauti jūsų kojų šlapias.

TEGUL TEN BŪTI ŠVIESOS

Su 14pcs baltos LED lemputės, jūs galite pamatyti naktį ir murkiest iš gelmių - ir papildomų aštuonių SPINDULIŲ Led teikti apšvietimo, kad isn\\'t net matomas dauguma gyvūnų, todėl už visiškai tiesus filmavimo. Kas\\ \ 's daugiau, galite kontroliuoti apšvietimo, iš kur tu sėdi. MATYTI NEMATOMĄ

Objektyvo (mm) 2,8 mm
Technologijos Infraraudonųjų Spindulių,Pan / Tilt / Zoom
Kištuko Tipas UK Kištukas,EU Plug,KN Kištuko,JAV Kištuko,AS Plug
Prekės Pavadinimas BESTWILL
Maitinimo Šaltinis Normalus
Įrengimas Normalus
Jutiklio Dydis 1/3"
Jutiklis ccd
Aiškumo 960P
Modelio Numeris CR110-7Y
Matymo Kampas (Laipsnių) 360°
Jutiklis Prekės SONY
Židinio Nuotolis 2,8 mm
Horizontali Rezoliucija 600TVL
Pakuotės Dydis 20cm x 20cm x 9cm (7.87in x 7.87in x 3.54in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 8.0kg (17.64lb.)

Panašūs produktai