Trinokulinis Metalurgijos Mikroskopu--AmScope Prekių Trinokulinis Metalurgijos Mikroskopą, 40X-800X

€517.78

-48%

€1 015.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikroskopas lemputė, mikroskopas coverslip, mikroskopas, teleskopas, Pigūs mikroskopu lemputė, Aukštos Kokybės mikroskopas coverslip, Kinija mikroskopas, teleskopas Tiekėjų.

Tai yra visiškai nauja trinokulinis metalurgijos mikroskopą, kuris siūlo šešis didinimo parametrus, 40X, 80X, 100X, 200X, 400X & 800X, ir pažangių funkcijų. Jis ateina su 30 laipsniu pakreiptas 360 laipsnių swiveling trinokulinis galvą, kad galima pridėti foto ar video galimybes. Šis mikroskopas yra puikus metalurgijos labs", liejyklos silicio plokštelių kontrolės ir kokybės valdymo programas. Ji ateina visiškai naujas ir gamyklos, užsandarinti box. Jo mažmeninė vertė yra virš $2,200. .

Savybės: Aukštos kokybės trinokulinis profesinės vertikaliai metalurgijos metalografines mikroskopas, Puikiai tinka išsamiai tyrimo ir mikro analizę, paviršiaus struktūros metalinių medžiagų! Puikus kokybės kontrolė pramonės ir mokslinių tyrimų programas, įskaitant silicio plokštelių tikrinimo ir liejyklos! Šeši iš viso didinimo parametrai: 40X, 80X, 100X, 200X, 400X & 800X 30 laipsniu pakreiptas 360 laipsnių pasukti stumdomas trinokulinis galva Pilnai dengtos optinės sistemos su aukštos rezoliucijos 23 mm universalus/standartinis foto uosto pridėti fotografijos ar vaizdo pajėgumų Reguliuojamas interpupillary atstumas Reguliuojamas dioptrijos abiejų akių vamzdžiai Trys aukščiausios kokybės PLANAS DIN tikslų, 4X, 10X ir 40X (pavasario) Dvi poros widefield okuliarai, 10X ir 20X Advanced EPI-apšvietimo dizainu, siūlo puikią halogeninės lempos ir optimalų vaizdo ryškumą Epi-Apšvietimas turi nepriklausomą, filtro laikikliai, aperature/lauko diafragmos ir diafragma derinti kontrolės, Geltona, mėlyna, žalia, ir matinio stiklo filtrai įtraukti Bendraašius šiurkščiavilnių ir bauda fokusavimo sistema Dviguba pusėje fokusavimo kontrolė Fokusavimo įtampa kontrolės mechanizmo Blokavimo mechanizmas kontroliuoti rupi fokusavimo diapazonas ir apsaugos tikslų ir pavyzdžių, Didelis matavimo mechaninė etape su dėmėms atsparus apdaila Žemas pozicija bendraašius X-Y etapą keliauja kontrolės Kieto metalo rėmo konstrukcija su dėmių atsparios emalio apdaila Pilna optinio stiklo elementai Tikslios žemės stiklo lęšiai Visi metalo mechaninės dalys, Pagamintos pagal ISO 9001 kokybės valdymo standartus, Puikiai penkių (5) metų gamyklos garantija Neprilygstama žemiausios kainos garantija ar skirtumas atgal! Pasitenkinimo garantija arba savo pinigus atgal!

Specifikacijos: Nosepiece: triple Fokusavimo Diapazonas: 1-9/16" (40mm) Interpupillary Reguliavimo Diapazonas: 2-3/16" - 3-0" (55 - 75mm) Mechaninė Vamzdžio Ilgis: 6-5/16" (160mm) Vadovas: 30 laipsniu pakreiptas trinokulinis Trinokulinis Uostą: 23 mm, universalus/standartinis foto vamzdis Okuliarai: WF10X (18mm laukas), Widefield 20X Tikslai: PL 4X (0.1 NA), 10X (0.25 NA), 40X (pavasarį, 0.65 NA Stadijoje) Matmenys: 5-1/8"x 4-13/16" (130x122mm) Etapą Keliauja Diapazonas: 1-3/16"x2-3/4" (30x70mm) Vernier Skyrius: mažoje 0,004" (0,1 mm) Apšvietimas: 20W halogeninės Maitinimas: 110V (Adapteris iš 220V versiją), CE sertifikuota pristatymo Svoris: 25 kg

Pakavimo Sąrašas: Vienas Trinokulinis Metalurgijos Mikroskopu Įstaigai Perduodami ir EPI Apšvietimo Sistemos Viena Pora Widefield 10X Okuliarai Viena Pora Widefield Okuliarus (20X Trys Plano Tikslai: 4X, 10X, 40X Keturių Filtrai: Geltona, Mėlyna, Žalia ir matinė plėvelė (įmontuota jau)

Apmokėjimas: • priimame Alipay čia. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. Pristatymas: • Mes tik siųsti daiktų į jūsų patvirtino, adresas Kapt.lt (išskyrus GOA/FPO), todėl prašome įsitikinkite, kad adresas teisingas prieš perkant. • Straipsnių, dauguma užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas gavus jūsų mokėjimo patvirtinimą ir jūs galite gauti juos per 10-28 darbo dienų. Pristatymas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 28 darbo dienų ar daugiau. • Mes nesame atsakingi už importo mokesčius ir rinkliavas. • Pažeistas apie Atvykimą: Kai prisijungiate sklypas, prašome ją atidžiai patikrinti. Tu geriau imtis vaizdo įrašus ar nuotraukas, kai jį atidaryti. Jei yra bet kokia žala arba trūksta jūsų sklypą, kreipkitės į savo Pašto arba Express " kompanija iš karto, Prašome siųsti vaizdo įrašą arba nuotraukas mūsų paslaugos darbuotojų tuo pačiu metu. Atsiliepimų: • Galime remtis Kapt.lt Atsiliepimų, ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Palikite 5 žvaigždžių grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Mes jums geriausią kainos ir geresnes paslaugas, kai jums padaryti užsakymą, kitą kartą. • Paliksime atgal pačiu atsiliepimų jums po gavimo jūsų atsiliepimų. • Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt. Mes padėsime jums išspręsti problemą.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų. • Mums rūpi mūsų nuolatinių klientų,ir mes visada bando jums padėti. Tikimės, kad užmegzti ilgai verslą su jumis... Garantija Pažadą: • Mes teikiame VIENERIUS Metus Nemokamai Garantija visoms mūsų prekėms (įskaitant žalą, padarytą vartotojui). Apie mus: AmScope " misija yra skatinti susidomėjimą mokslo pažangą užtikrinant, kad aukštos kokybės mikroskopai prieinama pirkėjams visą ekonominės aplinkos. Projektavimas, gamyba, bei platinti mūsų pačių AmScope prekės mikroskopai ir jų priedai, mes galime išlaikyti sąnaudos mažesnės nei kitų mikroskopu pardavėjų. Įkurta Ph. D. Mechaninės Inžinerijos, kuris padarė tyrimus NASA ir JAV Energetikos Departamentas, AmScope pripažįsta, kad mūsų ateitis didžia dalimi priklauso nuo to, puoselėjant mokslinis smalsumas ir mokslinių tyrimų. Su daugiau nei 500 modelių akcijų, mes esame įsitikinę, kad galime patenkinti jūsų mikroskopas poreikius

Drawtube Trinokulinis
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris MEAKG300TB
Teorija Biologinis Mikroskopas
Didinimo Koeficientas 40X-800X
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 60cm x 30cm x 30cm (23.62in x 11.81in x 11.81in)
Pakuotės Svoris 13.0kg (28.66lb.)

Panašūs produktai