Stereo Mikroskopas--AmScope Prekių 20X & 40X Stereo Mikroskopas ant Vienos Rankos Bumas su Šviesos Žiedas

€240.24

-49%

€471.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mikroskopas, teleskopas, mikroskopo vaizdo, mikroskopas visata, Pigūs mikroskopas, teleskopas, Aukštos Kokybės mikroskopas su vaizdo, Kinija mikroskopu visatos Tiekėjų.

Tai žiūronų stereo mikroskopas suteikia 20X ir 40X didinimas parametrai su aštriais aiškius vaizdus ir didelės raiškos. Jis ateina su super widefield ir " high-eyepoint okuliarai, vienu rankos bumas stovėti ir fluorescencinės šviesos žiedas. Ji siūlo didelį darbinį atstumą ir universalumą. Tai yra ideali priemonė mokslinių tyrimų laboratorijose, gemologists, kolektoriai, engravers, ir bet kas, puslaidininkių ar elektronikos pramonėje. Tai stereo, zoom mikroskopą brand new langelyje. Savo mažmeninės prekybos vertė yra $1,200.

Savybės :

Aukštos Raiškos, su dideliu Lygumo ir Kontrastas

Žiūronų Galva su Super Widefield Okuliarai

8W Liuminescencinės Šviesos Žiedas Įtraukti

Abiejų Akių-Vamzdžių su Reguliuojamais Dioptrija

20X ir 40X padidinimo nuostatos

Didelė Darbo Atstumas

Full Metal Stovėti Statybos

Vienos Rankos Bumas Stendas su Kieto Pagrindo

Neprivaloma Pluošto Optikos Lemputė arba Fluorescencinės Šviesos Žiedas

Pagamintas pagal ISO 9001 Kokybės Valdymo Standartas

Puikus Penkerių (5) Metų Gamintojo Garantija

Techniniai duomenys :

Vadovas: 45 laipsniu pakreiptas 360 laipsnių swiveling žiūronų

Okuliaro: super widefield WH10X/20MM

Tikslai: 2X & 4X

Dioptrijų Reguliavimas: +/- 5dp

Interpupillary Atstumas: 2-3/16" - 2-15/16"(55-75mm)

Darbinis Atstumas: 4" (100mm)

Apšvietimas: 8 Vatų liuminescencinės šviesos žiedas

Maitinimas: 110V (Prašome el. pašto 220V versija)

Bumas Stovas: 16" vienos rankos (bendras ilgis: 24"), 17" didelis ramstis, 9" x 9" x 1-3/4" kietas lieto plieno pagrindo

Priedai: suporuotas akių apsaugai

Pakavimo Sąrašas :

Vienas Žiūronų Stereo Mikroskopas Galvos su 2 & 4X Tikslai

Viena Pora Super Widefield 10X Okuliarai

Vienos rankos Bumas Stendas su Fokusavimo Stovo

Vienas Liuminescencinės Šviesos Žiedas su Adapteriu

Viena Pora Akių-apsaugai

Pristatymo Svoris: 60 kg

Paketai: 2 (45 + 15)

Apmokėjimas: • priimame Alipay čia. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma. Pristatymas: • Mes tik siųsti daiktų į jūsų patvirtino, adresas Kapt.lt (išskyrus GOA/FPO), todėl prašome įsitikinkite, kad adresas teisingas prieš perkant. • Straipsnių, dauguma užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas gavus jūsų mokėjimo patvirtinimą ir jūs galite gauti juos per 10-28 darbo dienų. Pristatymas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 28 darbo dienų ar daugiau. • Mes nesame atsakingi už importo mokesčius ir rinkliavas. • Pažeistas apie Atvykimą: Kai prisijungiate sklypas, prašome ją atidžiai patikrinti. Tu geriau imtis vaizdo įrašus ar nuotraukas, kai jį atidaryti. Jei yra bet kokia žala arba trūksta jūsų sklypą, kreipkitės į savo Pašto arba Express " kompanija iš karto, Prašome siųsti vaizdo įrašą arba nuotraukas mūsų paslaugos darbuotojų tuo pačiu metu. Atsiliepimų: • Galime remtis Kapt.lt Atsiliepimų, ir klientų pasitenkinimą, kad pavyks. Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.Palikite 5 žvaigždžių grįžtamąjį ryšį su mumis, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Mes jums geriausią kainos ir geresnes paslaugas, kai jums padaryti užsakymą, kitą kartą. • Paliksime atgal pačiu atsiliepimų jums po gavimo jūsų atsiliepimų. • Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl Kapt.lt. Mes padėsime jums išspręsti problemą.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų. • Mums rūpi mūsų nuolatinių klientų,ir mes visada bando jums padėti. Tikimės, kad užmegzti ilgai verslą su jumis... Garantija Pažadą: • Mes teikiame VIENERIUS Metus Nemokamai Garantija visoms mūsų prekėms (įskaitant žalą, padarytą vartotojui). Apie mus: AmScope " misija yra skatinti susidomėjimą mokslo pažangą užtikrinant, kad aukštos kokybės mikroskopai prieinama pirkėjams visą ekonominės aplinkos. Projektavimas, gamyba, bei platinti mūsų pačių AmScope prekės mikroskopai ir jų priedai, mes galime išlaikyti sąnaudos mažesnės nei kitų mikroskopu pardavėjų. Įkurta Ph. D. Mechaninės Inžinerijos, kuris padarė tyrimus NASA ir JAV Energetikos Departamentas, AmScope pripažįsta, kad mūsų ateitis didžia dalimi priklauso nuo to, puoselėjant mokslinis smalsumas ir mokslinių tyrimų. Su daugiau nei 500 modelių akcijų, mes esame įsitikinę, kad galime patenkinti jūsų mikroskopas poreikius, ar esate mėgėjų, namų mokyklos mokytojas, arba išplėstinį mokslinių tyrimų įstaiga. Su komanda JAV įsikūrusi klientų aptarnavimo atstovų ir technikai, mes siūlome įrankius ir paramos jums sekti savo smalsumą—galiausiai vedantis į geresnį supratimą apie pasaulį aplink mus. Kreipkitės į mus: Jei jūsų paklausa tik patenka į mūsų verslo linija, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu jums reikia.

Didinimo Koeficientas 20X-40X
Teorija Stereo Mikroskopas
Drawtube Žiūronų
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris SWSYG-3B24-FRL
Pakuotės Dydis 65cm x 40cm x 40cm (25.59in x 15.75in x 15.75in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 27.0kg (59.52lb.)

Panašūs produktai