Naujas Atvykimo Spinta Skėtis 3 Lankstymo Vėjo Visiškai Automatinis Skėtis Lietaus Pavara Skėtis dėl Vyro, Vaikų Nemokamas Pristatymas

€21.31

-40%

€35.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skėtis nuo lietaus, visiškai automatinis skėtis, automatinis skėtis, Pigūs skėtis, lietus, Aukštos Kokybės visiškai automatinis skėtis, Kinija automatinis skėtis Tiekėjų.

Prašome Pažymėti: Šis punktas turi dvi galimybes:Automatiniai ir neautomatiniai .Kai jūs įdėti šį užsakymą,prašome tai patikrinti, ar palikti pranešimą mane. Prašome Pažymėti, Kad:visiškai automatinis skėtis sistema, spalva-sidabrinė balta,ne mechaninė sistema, spalva juoda. Turime ir kitų skėčiai su juoda danga,jei reikia,prašome susisiekti su mumis,kaina yra tokia pati. Aukštos kokybės desgin pastatytas paskutinis ir atlaiko stipriausius vėjus. Super lengva ir patogu viena ranka operacijos.Turite savo rankose visą lengvai atsidaro per vieną sekundę paspaudus mygtuką, norėdami apsaugoti jus nuo netikėto lietaus. Kompaktiškas ir itin lengvas laisvalaikio skėtis vyrams ir moterims.Laikykite jį savo rankinėje,portfelyje,kuprinė,arba bagažas.Skėčio svoris mažesnis nei svaras ir priemones, tik 28cm ilgio . Kreivų paviršių 108cm ilgis atidaryti skersmuo 96cm . Jūs galite naudoti juos saulėtą dieną, ar lietus, dieną .

Visiškai automatinis skėtis sistema

Modelis Trys-sulankstomas Skėtis
Svoris 0.32-0.45kg
Medžiaga Poliesteris
Lauko Veikla Žvejyba
Skersmuo 96cm
Lytis Moterų skėtis/Vyrams skėtis/Vaikų skėtis
Išorės Rėmas Medžiaga Eponžas
rankena Plastikų ir gumos
Dydis 48-53cm radius
Modelio Numeris vaikai skėtis
Tipas Unikalus Skėtis Skėtis
Punktas Visiškai automatinis ir neautomatinis skėtis
Kontrolės Visiškai automatinis
Funkcija Lankstymo
Produktas Skėtis
Prekės Pavadinimas FGHGF
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Pakuotės Dydis 30cm x 5cm x 5cm (11.81in x 1.97in x 1.97in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.45kg (0.99lb.)

Panašūs produktai