12 mm Šilko Georgette Audinys grynas mulberry šilko audinys 140cm plotis-114cm off white 52 gramų 10 metrų mažos didmeninės SG4

€146.97

-19%

€182.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mulberry šilko audinys, šilko georgette audinys, Georgette Audinys, Pigūs mulberry šilko audinys, Aukštos Kokybės šilko georgette audinys, Kinija georgette audinio Tiekėjų.

Pavadinimas: Šilko Audinio Gerogett

Medžiaga: 100% mulberry šilkas

Spalva: Natūralus šilkas off white non dažyti

Storas: 12 mm, 52 g/cm

Plotis: 140 cm, 55 cm, 114 cm

Kaina už 10 metrų ilgio, mažų wholesame.

Laivybos ir krovinių:

Mes stengiamės, kad provied geros kokybės, natūralūs, netoksiški produktų, Mūsų paskirtį yra: "Mes esame įsipareigoję teikti aplinkos apsaugos, sveikatos, aukštos kokybės gaminiai!" mes būtume dėkingi, labai daug, jei galite pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų. mes nesame laukiami žmonės, kurie niekada jaučiasi patenkinti, už tai, ką mes padarėme, jei turite kokių nors klausimų, kviečiame suteikia mums galimybę išspręsti, jei jums duoti neigiamų atsiliepimų tuomet negali būti keičiamos, ačiū!!! Čia vėl aš vertinu, kad dauguma draugų yra taip paremti mus, mūsų parduotuvėje negali augti be vaikinai, dar kartą ačiū mano mieli draugai, telaimina jus dievas visada:)

Pristatymo Kaina: Nes kitą pristatymo išlaidas tarp skirtingų šalių, todėl aš, o daryti realius pruduct kaina neįeina siuntimo išlaidų, nei nemokamas pristatymas, tada moka tik, kiek kainuotų daugiau mugė. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir pašto kodą yra teisinga. Jums bus pastebėta su sekimo numerį, kai siunta buvo padaryta.

Šiltas priminti; Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį. Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus. Jei esate iš Vokietijos pasakykite mums savo EORI kodas( Ekonominių operacijų vykdytojų Registravimo ir Identifikavimo ) jei pasirinkote TNT, jei esate iš Brizel pasakykite mums savo CPF numerį, jei pasirinkote UPS, Kitaip prekės nebus šalinimas , arba jie būtų ne laivas, Ačiū už jūsų supratimą.

Grąžinimo politika Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Mes norėtume padaryti, kad jums, taip pat ir suteikti jums daugiau nuolaida kitą, kad forsure. Apie pritaikyti produktai ir cutted audinio neleidžiama būti grąžinti arba pakeisti, tikiuosi, jūs suprantate. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų (under3 žvaigždės), Mes darome viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Ačiū!

Tipas Georgette Audinys
Neaustinių Technics Kita
Medžiaga 100% mulberry šilkas
Storas 12 mm
Technics Audiniai
G svoris 52 g
Prekės Pavadinimas RosySL
Stilius Paprastas
Plotis 140 cm, 55'', 114 cm
Pardavimo vienetas 10 metrų / pak
Dydis 140 cm width, 114 cm width
Modelis Šilko Georgette
spalva Natūralaus šilko off white spalvos
Suede Audinio Tipas 12 mm šilko georgette
Naudojimas GGT, siuvimo, drabužių, galvos apdangalą, šalikas, suknelė, marškiniai, sijonas
Funkcija Kvėpuojantis
Produkto Tipas Ekologiškų Audinių
Megztas Modelis Kita
Pakuotės Svoris 1.2kg (2.65lb.)
Įrenginio Tipas daug (10 m/lot)
Pakuotės Dydis 15cm x 20cm x 15cm (5.91in x 7.87in x 5.91in)

Panašūs produktai