Terminalo prietaiso valdymas LoRa SX 1301 bazinės stoties vartai

€413.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tinklo Plokštės, Pigūs Tinklo Korteles, Terminalo prietaiso valdymas LoRa SX 1301 bazinės stoties vartai.

Specialus priminimas: Ši versija yra mūsų naujas susitarimas, ne LoRaWAN protokolo versija,

Protokolas turi didelį lankstumą ir yra įtraukta į komandą patvirtinimo gavimo funkcija.

Turime atlikti modulio mūsų bendrovė, prašome patvirtinkite jį prieš pradėdami jį.

Jei jums reikalinga sąskaita faktūra, jums reikia pridėti, 17% mokesčių taškų Produkto modelis: Atnaujinti: LoRa SX1301 (1301 modulis, aštuonių kanalų, palaiko 16 grupių paslepia, ir gali dirbti 8 rinkiniai, komandos, paramą gauti ir siųsti atskyrimo) kaina lengvatinės paslaugos yra dideli, ir kiekis yra ribotas.

Tinklo režimas: Tinklo sąsaja (ženklu), 4G visas Netcom (atrankos, +300 juanių, kreipkitės modifikacija su klientais)

GP107 serijos vartai yra mažos galios Wan belaidžio ryšio sąsajos. Jis naudoja LoRa tinklo ir viešųjų belaidžio tinklo vartotojams suteikti tarpmiestinių duomenų perdavimo paslaugas iš terminalo mazgo programos serveris. Produkto priima aukštos kokybės pramoniniai lygio 32 bitų komunikacijos procesorius ir pramonės LoRa bevielio ryšio modulis, mano, įterptinių realaus laiko veikimo sistema, kaip palaikymo programinės įrangos platforma, ir prisijungia prie Interneto per LAN prievadas. Jis suteikia vartotojams su skaidriu duomenų perdavimo ir maršrutizavimo funkcijas. Produktas buvo plačiai naudojamas tinklų pramonės grandinės M2M verslo atstovai, pavyzdžiui, smart tinklelis, pažangių transporto, protingo Namo Buto įranga, pramonės automatizavimo, pažangi statyba, priešgaisrinės apsaugos, visuomenės saugumo, aplinkos apsaugos, meteorologija, nuotolinio stebėjimo, skaitmeninis medicinos, karinės, žemės ūkio, miškų ūkio, vandens, anglies, naftos chemijos ir kitose srityse.

Naudojimo aplinka: Vidaus ir lauko aptvarą pakuotė

Tinklo režimas: Tinklo sąsaja (ženklu), 4G visas Netcom (atrankos)

Rekomenduojami priedai: lauko atstumas bandymų, siūloma stiklo antena naudojama, ir lipnios elektrodų antena gali būti naudojami patalpų bandymams.

Kaip LoRa visą grandinę kūrėjas, suteikia Shun kai patogumai galime pasiūlyti klientams, nuo apačios.

1. Paprasta naudoti

Duomenų įkėlimas gali būti pasiekti tik konfigūruoti serverio adresas; naudotojas neprivalo derinti pagrindines inžinerijos modelis iš komandų

2. Įvairovė sąsajos

TCP/UDP lizdas; MQTT kelis sąsaja, parama; patogus įvairių platforma duomenų fiksavimas

3. Perdavimo stabilumą

Bendras išbandyti daugiau nei 100 tūkst. valandų stabilumą; tinka pramoniniams taikymams

4. Maža kaina

Be SERVERIO, serveris, kainą ir naudojimo, yra mažesnis; (N-SERVER $5-10 mln. / set palaiko tik 50 tūkst. terminalų)

5. Modelių įvairovė

Modulio siųsti patvirtinimas, MCU siųsti patvirtinimas, vartai siųsti patvirtinimo; (valstybės patvirtinimas yra labai svarbus, ypač nuotolinio atrakinimo).

6. Paprastas diegimas

Signalo intensyvumas yra suprantama realiu laiku, ir geriausia dislokacijos vieta parinkta; ši dalis buvo integruota grafinė sąsaja

7. Oro konfigūracija

Paramos grafikos sąsaja oro konfigūracija, konfigūracija yra paprastesnis, be svetainės išlaikymo, laiko ir darbo taupymą

Produkto savybės

Pramonės dizaino programos aukštos kokybės pramoninės klasės LoRa modulis naudojamas. Aukštos kokybės pramoninės klasės 32 bitų ARM procesorius bus naudojamas. Platus maitinimo įvestis (DC 5~24V);

Stabili ir patikima, savęs patikrinimo funkciją užtikrina stabilumą ir patikimumą bazinės stoties. Tinklo nuotolinio patikrinimo patikimumui užtikrinti tinklo; galia sąsaja turi built-in anti - etapas apsaugos ir viršįtampių apsauga.

Standartinis lengva naudoti standartinį LAN tinklo prieigos paslaugomis, ir kad Internetas yra tiesiogiai sukonfigūruotas. Pažangios duomenų terminalas gali patekti į valstybės duomenų perdavimo. Teikti galingas bazinių stočių ir įrenginių valdymo programinė įranga, siekiant palengvinti nuotolinio valdymo įranga Patogu stumti sąrankos paslaugų, nulinę kainą integruota platforma valdymo sistemą; nuotolinio valdymo funkcija yra paprasta ir lengva naudoti.

Galingas funkcija Parama daugelis tinklo protokolai, pvz., TCP/IP, UDP, HTTP, ir t.t. Palaikymo laikas ir downline funkcija; Paramos LoRa tinklo belaidžio duomenų perdavimo funkcija;

Bendrą vartotojo problemas:

1, visos instrukcijos mūsų verslo logika reikia grįžti patvirtinti, ar ji buvo gauta ir įvykdyta sėkmingai. Jei mes naudojame savo modulis, kaip galime užtikrinti giliai integruoti ryšių ir mūsų verslo?

Ji pateikia tris skirtingus verslo mechanizmus, kurie serijos instrukcija grįžti patvirtinimo, modulis upgoing grįžti patvirtinimo, taikant tarnybą išsiunčia patvirtinimą, kad verslo logika ir komunikacija yra visiškai integruotos, verslo perdirbimas yra veiksmingesnis ir saugesnis.

2, faktinis taikymas galinės įrangos ir daugiau, dalis įrangos siuntimo dažnis yra dažnesnis, todėl uplink dažnių juosta užima daugiau laiko, o avarinės signalizacijos duomenis, užtikrinti duomenų atvykimo, vartotojų įrangos kontrolė gali būti greitai išduotas ir įvykdyta sėkmingai?

Modulis palaiko paslaugos režimas, kuris atskiria tiekėjų iš priimamojo, tokiu būdu užtikrinant patikimumą priimamojo duomenis. Tuo pačiu metu, signalo apdorojimo mechanizmas pagalbos dažnių juosta yra naudojama siekiant užtikrinti greitą ir efektyvų perdavimo specialių renginių.

3, mūsų

Rūšis Išorinis
spalva Juoda
Prekės Pavadinimas KEFU
Tipas Belaidžio
Perdavimo Sparta .
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 1.0kg (2.20lb.)

Panašūs produktai