ES 1 Gauja Sienos Jungiklis, Dirbti su Echo WiFi Smart Nuotolinio Valdymo Šviesos Jungiklio Skydelis, Valdymas per APP arba Balso Kontrolės Alexa

€26.44

--7%

€24.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: darbas, darbinis šviesos jungiklis, Darbo Lemputė, Pigūs darbai, Aukštos Kokybės darbiniai žibintai jungiklis, Kinija darbą šviesos Tiekėjai.

Produkto Savybės UCsmart yra namų automatikos paprastas būdas: UCsmart Šviesos Jungiklį nepastebimai pakeičia jūsų senus sienos šviesos jungiklis ir veikia su bet kuriuo vienpusio ryšio šviesos. Lengvai įdiegti, puikus DIYers. Neutralus vielos reikia. Nerekomenduojama naudoti su metaliniais faceplate. Atsisiųsti nemokamai app, ir kontroliuoti savo šviesos ir smulkūs prietaisai iš bet kur pasaulyje, tiesiai iš savo telefono. Ne koncentratoriaus arba prenumerata.

Specifikacija Mūsų liesti jungikliai ateina su 1 Gaują ir tinkami daugumai Europos šalių ir Azijos Šalyse. Crystal grūdinto stiklo skydelis niekada išnyks,jungiklis visada atrodys kaip naujas. Ugniai atsparios ABS plastiko dėžutė, apsaugo nuo pernelyg didelio karščio ar kilti gaisras, sumažinant saugumo rizika. Su LED indikatorius, labai atskirti tamsoje Vieno live wire kontrolės, lengva įdiegti, pakeisti senus pereiti tiesiogiai darbinė Įtampa: AC110V-240V/50Hz~60Hz. Nominali apkrova: kiekviena gauja mažiau nei 300W. Savarankiškai vartoja galia: Mažiau nei 1mA. Darbo aplinka: -20~50°C, Mažiau kaip 95%RH. Visą gyvenimą: daugiau nei 100.000 kartų. Matmenys colorbox:107x105x43mm. Svoris: 0.25 kg .

Prekės Pavadinimas zemismart
Valstybės Surinkimo Ready-to-Go
Savybės Nuotolinio Valdymo Pultas
Pakuotės Svoris 0.3kg (0.66lb.)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)

Panašūs produktai