Buildreamen2 Automobilių Padengti Lauko Anti-UV Saulės Pavėsyje, Lietaus, Sniego Nulio Raštas Auto Padengti Seat Mii Alhambra Arosa Kordoba Leonas

€19.35

-28%

€27.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: auto dangtis, Automobilių Apima, automobilių apima lauko, Pigūs auto dangtis, Aukštos Kokybės automobilių apima, Kinijos automobilių padengti lauko Tiekėjų.

Savybės: -Fit / Už Seat Mii Alhambra Arosa Kordoba Leonas -100% visiškai naujos ir aukštos kokybės-Spalva: Sidabrinė Pilka Medžiaga: Poliesteris Taftos ir PVC dangos, medžiagos -Apsaugo jūsų automobilį nuo UV spindulių, vėjo, lietaus, sniego, ledo ir įbrėžimams,taip pat dulkių ir purvo atsparus -Padeda sumažinti nyksta jūsų automobilio dažų -butas Su elastingas diržas užtikrina tight fit-Su vėjo sagtį,kad išvengti automobilių padengti grandymo nuo vėjo -Su laikymo krepšys,lengva tvarkymas ir laikymas Paketų Sąrašas: 1 x Automobilio Dangtelis 1 x Saugojimo Krepšys Pastaba: -Kai jis yra nedidelis lietus, ar smarkus lietus,kai vanduo gali prasiskverbti į automobilių padengti,jei norite, 100% atsparus vandeniui automobilių viršelis,prašome apsilankyti mūsų parduotuvėje,mes taip pat parduoda vandeniui automobilių viršelis. -Jei norite, automobilių padengti kitų automobilio modelio, prašome nedvejodami susisiekite su manimi. -Kokybės automobilių padengti yra GERAI ! bet tai nėra labai storis,nes jis yra nešiojamas dizainas.

Prekės Svoris 0.94kg
Medžiagos Tipas Poliesteris Taftos ir PVC dangos, medžiagos
Automobilio modelis Už Seat Mii Alhambra Arosa Kordoba Leonas
Elemento Ilgio 4.7m
Specialios Funkcijos Apsauga nuo dulkių,Anti-UV,Visas Oras Tinkamas
Metų visus metus
spalva Sidabro Gėjų
Elemento Tipas Automobilių Apima
Elemento Aukštis 1.7m
Elemento Plotis 1.85m
Prekės Pavadinimas Buildreamen2
Pakuotės Svoris 0.989kg (2.18lb.)
Pakuotės Dydis 31cm x 19cm x 8cm (12.20in x 7.48in x 3.15in)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai