JEXXI Naują Dovanų Rinkinį, Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Su Baltu Kubinis Cirkonis Tabaluoti Auskarai Pakabukas Karoliai Moteris Papuošalų Rinkinys

€6.42

-33%

€9.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Juvelyrikos Rinkiniai, Moterų Papuošalų Rinkinys, nustatyti 925, Pigūs papuošalai rinkiniai, Aukštos Kokybės moterų papuošalų rinkinys, Kinijoje nustatyti Tiekėjų 925.

925 Antspaudu Medžiaga: 925 Sterling Silver/Akmuo Cirkonis

Spalva: Skaidrus Cirkonis Kiekis: Vieną Rinkinį

1. Visą mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo pateikimo jūsų užsakymą.

2. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.

Nemokamas Pristatymas tikėtis imties tvarka ! Sekimo Numerį bus išsiųstas į jūsų elektroninio pašto arba, jūs galite gauti jį Kapt.lt po jūsų užsakymai yra pristatomi. Susisiekite su mumis, jei jums nereikia gauti Stebėjimo Numeber per 7 dienas po to, patvirtinantį, kad sumokėtas.

Vežėjo Pavadinimas

Pristatymo Laikas JAV(Darbo Dienas)

EMS

5-13 dienų

DHL

2-8 dienomis

UPS

2-8 dienomis

"FedEx"

2-8 dienomis

Epacket

6-18 dienomis ( išskyrus piko sezonus )

Kinija Paštu, Oro Paštu

15~40 dienų(išskyrus piko sezonus)

Hongkong Post Oro Pašto

12~35 dienų(išskyrus piko sezonus)

Mes pasiryžę jums pasiūlyti aukščiausios kokybės elementus su geriausias paslaugas, tai bus labai dėkingi, jei galite palikti savo teigiamą atsiliepimą. Jei jums buvo ne visiškai patenkintas, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti disput.

Labai ačiū.

Jūsų Apie Mus informacija bus įdėta čia. Galite sukurti Apie Mus skyriuje, kaip dalis Pardavėjas Duomenis iš Pardavėjo duomenų puslapyje pagal Profilius Tab. Sukūrus pardavėjas informacijos, galite pasirinkti, kad ji būtų įtraukta į jūsų įtraukimo į lister puslapį, kitą į savo šablono pasirinkimas. Jei neturite jokios informacijos Apie Mus, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Grąžinimo Sąlygos

Jūs galite grąžinti prekę originalioje pakuotėje ir per 2 dienas po gavimo, jei nėra turinio su juo. Mes kompensuosime jums arba siųsti pakeitimas jums per 3 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė iš jūsų. Pardavėjas neatsako už pašto grįžti elementus. Mes grąžinsime jums kainos, prekės, atėmus pašto.

David Papuošalai yra profesionalus juvelyrikos bendrovės Shen Zhen Miestas. Kaip gamintojo ir didmenininko įvairūs papuošalai(mados juvelyriniai dirbiniai didmeninė prekyba, sidabras juvelyriniai dirbiniai didmeninė) ir kiti apdailos, mes užtikriname Palankias kainas bazę aukštos kokybės. Linkime jums malonus pirkimo!

Proga Šalis
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Antspaudu 925
Bauda ar Mados Mados
Metalinis Antspaudas 925,Sterling
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas 1 Grandinės, 1 pakabukas, 1 pora auskarai
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Metalų Tipas Sidabrinė
Prekės Pavadinimas JEXXI
Modelio Numeris S4101
Lytis Moteris
Papuošalų Rinkiniai Tipas Karoliai/Auskarai
Stilius Madinga
Formos\modelis Round
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Pakuotės Svoris 0.15kg (0.33lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti

Panašūs produktai