Amžinas vestuvių Moteris Dovaną žodis 925 Sterlingas sidabro nekilnojamojo natūralių perlų karoliai, auskarai ound AAAA 3-4mm šviesos atkarpoje

€145.94

-47%

€280.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: perlų karoliai, auskarai, karoliai, auskarai, sidabro nekilnojamojo, Pigūs perlų karoliai, auskarai, Aukštos Kokybės karoliai, auskarai, Kinija sidabro nekilnojamojo Tiekėjų.

shippingPostal paslauga Kinijoje Pasiekti už 12-25 dienomis,EMS Pasiekti 7-14 dienų,DHL Pasiekti už 4-10 dienų,didmeninės pardavimo skatinimo cheapPoliciesAll daiktų gauti mūsų 30 dienų pasitenkinimo garantija jei nenurodyta kitaip produktų sąrašo. Visos prekės yra garantuotas turi būti nauja darbo būklės gavimo pirkti. Jei yra kokių nors problemų, arba, jei nesate 100% patenkintas prekei, prašome susisiekti su mumis iš karto, todėl mes galime pasiūlyti pakeisti ar grąžinti prekę.PASTABA: Visi daiktai grąžinti, turėtų būti originalioje pakuotėje su visais priedais, dokumentais, ir turinys atsiuntė iš pradžių su elementą. Padarytos žalos pirkėjas negali būti taikoma ši politika.

Taip yra 2-2.3 mm ir 3-3.5 dėvėti kontrastas diagramos

Proga Šalis
Medžiaga pearl
Elemento Tipas Juvelyrikos Rinkiniai
Stilius Madinga
Papuošalų Rinkiniai Tipas Vestuvių Papuošalai Rinkiniai
Bauda ar Mados Mados
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai
Metalų Tipas Sidabrinė
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas HUARONGKANGYOU
Įtraukti Papildomą Prekės Aprašymas vestuviniai papuošalai
Formos\modelis Round
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.22kg (0.49lb.)
Pakuotės Dydis 20cm x 16cm x 6cm (7.87in x 6.30in x 2.36in)

Panašūs produktai