PROJEKTORIAUS LEMPA LEMPUTĖ OSRAM P-VIP 230/0.8 E20.8 IR P-VIP 240/0.8 E20.8 lempa

€35.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: projektoriaus lempa, projektoriaus lempa, projektoriaus lempos lemputes, Pigūs projektoriaus lempa, Aukštos Kokybės projektoriaus lempa, Kinija projektorius lempučių lempa Tiekėjų.

Prekės specifiką NESLĖPĖ:Gyvsidabrio Lempos Voltage120V Naudojimas:Komercinės,Inžinerinės,Profesionalus Sertifikavimas:CCC,CE,FCC Prekės Pavadinimas:TS Savybės:NAUJAS Vidutinė trukmė (val.): 3000 Garantija:180Day Šviesos Srautas:3000 Bazinė Tipas:2G11 Modelio Numeris:P-VIP 230/0.8 E20.8 is_customized:Taip Produkto Aprašymas osram p-vip 230/0.8 e20.8 plikas lempos suderinama P-VIP 240/0.8 E20.8 LEMPOS Modelio Numeris: P-VIP 230/0.8 E20.8 Tipas: Projektoriaus Lempos tarnavimo laikas:iki 2500hours Garantija:180days Pristatymo Detalė:3days Kokybės Garantee: NAUJAS plikas lempos Pakuotė: 1 vienetas kiekvieno paprasto lauke MOQ: 1 vnt.

Produkto Aprašymas

Projektoriaus lempa yra vienas iš svarbiausių priedai projektoriaus. Mes siekiama tiekti aukštos kokybės projektorių lempos su compatitive kaina jums. Mes galime tiekti: Originalus Projektoriaus lempų su gaubtu, Suderinamą Projektorių lempos su korpusas, Originalus Projefctor Plikos Lemputės Suderinamos Projektorius Plikos Lemputės My dear friend, Prašome atkreipti attenton patikrinti lempos modelis prieš jūsų užsakymą. Jūs žinote, kaip ilgai, kaip mes esame pasirengę keistis lempa už jus, jei jūs įdėti neteisinga tvarka. Bet tai bus sukelti jums daug laiko. Jei nesate tikri, ar lemputė jums įsigyti galite pritaikyti savo projektorius, ar ne, Prašome nedvejodami susisiekite su manimi elektroniniu Paštu. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas. Labai ačiū.

Paketą, įskaitant:

1 x Projektorius Plikos Lemputės (Pakavimo Detalę: Standartinis paketas su maža kartoninė kiekvieno gabalo)

pristatymas

1, Lempos bus išsiųstos registruotu paštu, pvz., EMS E-EMS,DHL, ir pan. (priklausomai nuo kiekvienos šalies),

Krovinių vežimo neapima papildomų mokesčių nuotolinio regione. Tai geriau patvirtinkite su mumis prieš užsakymą. Jei jūsų vieta yra atoki vietovė mes turime teisę atsiųsti tik EMS ar Po oro paštu. Jei jūsų šalies priklauso DHL, Express Courier, bet jūs yra atokioje vietovėje, mes turime teisę siųsti jums per EMS.arba Kitas būdas siųsti!

DHL: Kanada, Australija, Jungtinė Karalystė, Prancūzija, Vokietija, Ispanija, Italija, Europos Šalyse, Pietų Korėja, Tailandas, Japonija, Malaizija, Meksika, Singapūras ir Kt.( Išskyrus Nuotolinio Srityje )

EMS: rusijos Federacija, Brazilija, Argentina, Peru, Čilė, Turkija, Indija ir Tt

2,pirkėjas gali stebėti laivybos statusą linijos;

3, Visi mūsų daiktai bus laivo į pirkėjo registracijos adresas, išskyrus tuos atvejus, pirkėjas palikti pastaba: nurodyti naują adresą pildant mokėjimo; prašome patvirtinti savo adresą, prieš jums pasiūlymą savo punktas

DĖMESIO

Prašome įsitikinkite, kad jūsų modelis-tai mūsų suderinama sąrašą, prieš jums pasiūlymą šią prekę nėra. Mes nepriimame jokių pinigų atgal dėl jūsų blogo siūlymą. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš siūlymą. Mes suteiksime jums profesionali techninė pagalba

Mes galime tiekti:

1. Originalios Lempos su Būsto

2. Originalus Plikas Lempos

3. Suderinama Lempa su gaubtu

4. Suderinama Plikas Lempos

Turime daug įvairių modelių projektorių lempos lemputė,leiskite mums žinoti, jei jūs negalite rasti savo daiktą.Daugiau informaion,prašome nedvejodami kreipkitės į mus!

Modelio Numeris p-vip 230/0.8 e20.8
Pakuotės Dydis 13cm x 14cm x 15cm (5.12in x 5.51in x 5.91in)
Įrenginio Tipas gabalas
Pakuotės Svoris 0.5kg (1.10lb.)

Panašūs produktai