Saulės Energijos Rinkinys, Nešiojamas Saulės energijos Modulį 12v 60W Saulės Įkrovimo Valdiklis 12v /24v 10A Z Laikiklis Kabelio Saulės Baterijų Namai

€81.61

-48%

€156.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Saulės Elementai, Pigūs Saulės Elementai, Saulės Energijos Rinkinys, Nešiojamas Saulės energijos Modulį 12v 60W Saulės Įkrovimo Valdiklis 12v /24v 10A Z Laikiklis Kabelio Saulės Baterijų Namai.

Pastaba:tai nemokamas pristatymas tačiau pirkėjai turi mokėti mokesčius, kai importo .Aš pareiškiu, 40% kainos laivybos lapas . Paketas Apima

1PC Saulės Skydelis 60w 12v

1 Nustatyti Saulės Įkrovos Reguliatorius 10A 12v/24v LCD Displayer

1 Set Z Laikiklis

1M Kabelis Viela

Funkcija Visų Naujų elementų ir komponentų,nėra atmesti ir / arba perdirbtą ar panaudotą energijai ląstelėse, ar naudotos parduoda . Visos panelės yra prilituotos mašina ne ranka, užlydytos. Patikimą Tiekėją .Gaminame saulės skydelis nuo 2008. Didelis Atsparumas ir vandeniui, nes iš aliuminio lydinio rėmo ir grūdinto stiklo. Aukštos kokybės :0.2% neigiamų atsiliepimų pristatymo 9 metų ir TUV,CE Sertifikuota. Trumpo jungimo apsauga, nes Diodas ir Paskirstymo Dėžutę . 90% produkcijos, 15 metų ir 80%, 25 metų. Apllication Baterijos Įkrovimo Avarinio Maitinimo Gyvenamųjų namų Elektros Apšvietimo Sistema Namuose, Biure Saulės Energijos Hibridinių Sistemų Vartų Atidarymo RV ' s Kemperiai, Valtys DC Prietaiso Energijos Oro Bokštai Eismo Bokštai ir Signalus, Kempingas, Žygiai, Medžioklės ir Tyrinėjimo Pagalbos Jūrų Taikymo Kempingas, Vietos ir Ekskursijos Jūrų Maitinimo (Jachtų) Nuotolinio valdymo srityse LED Baterija Nešiojamas Žibintas Valtis Stovykla Jachta Ventiliatorius Telefono Srautas Automobilių Jūrų Karavanas Ratų \\ Siunta

Jei galite pateikti užsakymą ,mes atsiųsime jums sklypų 3 dienas .Jei nerandate savo šalies ar tai sklypas ne laivo į savo šalis ,prašome nedvejodami susisiekite su manimi .

Customes Mokestis

Pirkėjai yra atsakingas už visas papildomas customes mokestį ir importuoti į savo šalį.Šių papildomą mokestį gali būti surinkta pristatymo metu .Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas .Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių .Ir Pirkėjai yra atsakingos už customes pareigas.

Atokioje Vietovėje

Mes paprastai laivas elementus, DHL, "FEDEX" ir UPS.Pagal mūsų expreience ,daugelis šalių ar vietų priklauso atokioje vietovėje.Bet Sklypo atokioje vietovėje, bus imamas papildomas nuotolinio valdymo srityje išsiuntimas mokestis .Yra tam tikrų šios problemos sprendimai .

(1)palikite mums kitą adresas arba pašto kodą, kuris nepriklauso atokioje vietovėje .kuris būtų geriau, būti arčiausiai jūsų tikslo.

(2)Mokėti mums papildomos atokioje vietovėje išsiuntimas mokestis.

Sulankstomas Saulės Skydelis No
Nominalus Galingumas Nešiojamas Saulės Skydelis Rinkinys 60W 12V
Rėmas Allunium Lydinio
Modelio Numeris Monokristaliniai saulės elementai 60W
Elementų skaičius 36 Vnt Monokristalinius Saulės Elementų Pardavimas
Saulės Skydelis Gamintojas Singfo Saulės
Trumpojo Jungimo Srovė (Isc) 3.42 Amp
Didžiausioji Impulsinė Srovė (Imp) 3.33 Amp
Prekės Pavadinimas Singfo Saulės
Dydis 835*540*25MM
Maks. Galia Saulės Skydelis Rinkinys 60W 12v
Stiklas Apsaugos Grūdintas Stiklas
Skaičių Plokštės >20
Garantija 25 Metų Gamintojo Ribota
Nominali galia 60 W
Didžiausią Įtampą (Vmp) 18 V
Medžiaga Monokristalinius Silicio
Atvirosios Grandinės Įtampa (Voc) 21.6 V
Lanksti Saulės Skydelis No
Tipas Saulės Skydelis
Vardinė Įtampa 12 V
Pakuotės Dydis 57cm x 56cm x 30cm (22.44in x 22.05in x 11.81in)
Pakuotės Svoris 6.0kg (13.23lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai