PP001 Wholsale 1000pcs 20color Organza Vestuvių Dovana Prabanga Organza Vestuvių Naudai Kalėdos Dovanų Krepšiai, Juvelyriniai dirbiniai Maišeliai 9*12cm

€82.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: papuošalų maišelis, dovanų maišeliai, maišeliai juvelyriniai dirbiniai, krepšys juvelyriniai dirbiniai, Pigūs papuošalų maišelis, Aukštos Kokybės dovanų maišeliai, maišeliai juvelyriniai dirbiniai, Kinija maišelį juvelyrinių dirbinių Tiekėjų.

Prekės Medžiagų:organza juostelės

DYDIS 9*12CM

Nuotrauka yra išdidinama, kad būtų rodoma daugiau informacijos , prašome patikrinti aprašymas tikrąjį dydį prieš siūlymą,ačiū.

Mes priimame sąlyginio Deponavimo ,Bank of China ir Vakarų Sąjunga ,Kreditinė kortelė.

We will ship nustatytą tvarką 1-3 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta. Kadangi tai yra tarptautinė laivyba,pristatymo laikas yra apie 7-20 dienų arriver daugumai šalių. Mes tik siųsti tvarka pagal sąlyginio Deponavimo sąskaitos ,adresas, negali būti keičiama kartą mes paketą užsakymą, prašome patvirtinti tai, prieš siųsdami mokėjimo.(verslo dienų nėra įtraukti savaitgalio ir atostogų)

jei turite papildomų klausimų dėl pristatymas, prašome leiskite man žinoti. Mes galime aptarti, kaip geriausiai išspręsti bet kokias problemas ar klausimus. Vėl, klientų aptarnavimas yra mano prioritetas numeris vienas!

Kai jūsų prekė atvyksta tinkamos būklės,prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ir aukštos dsr žvaigždė mums, jei prekės yra paskelbtas Festivalio metu,pristatymo data bus atidėtas.

Atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, ir prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys. Mes išspręsti problemą, kol būsite patenkinti. Labai ačiū už jūsų pagalbą. Tikrai, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų rūšies pirkėjų.

S

Prekės Svoris 0g
Elemento Ilgio 0inch
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Maišeliai
Elemento Aukštis 0inch
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Elemento Plotis 0inch
Prekės Pavadinimas nevstop
Prekės Skersmuo 0cm
Medžiaga Audinys
Pakuotės Svoris 2.0kg (4.41lb.)
Pakuotės Dydis 16cm x 16cm x 5cm (6.30in x 6.30in x 1.97in)
Įrenginio Tipas daug (1000 vienetų/lot)

Panašūs produktai