50G matinio stiklo grietinėlės indelį , kosmetikos bakas

€28.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kosmetikos bakas, stiklo indeliai grietinėlės, kremas jar, Pigūs kosmetikos bakas, Aukštos Kokybės stiklo indeliai grietinėlės, Kinija grietinėlės indelį Tiekėjų.

DYDIS: 50G

Visą Ūgis: 4.8 cm

Dia iš Apačios: 5,5 cm

Ratas: 17.3 cm

Dia " iš burnos: 3,5 cm

Dia Vidinės nagų: 2.9 cm

Visas Aukštis su dangteliu: 6.1 cm

apie prekę :

Tai labai profesionaliai atrodantį pakuotės už savo produktą. Šis butelis bus išvengta produkto kontaktas su deguonies naudojimo metu, siekiant išsaugoti veiklioji medžiaga ir išlaikyti tinkamumo laikas. Su Beoriu Siurblys Butelis padės sumažinti atliekų, kaip produktas, yra stumiamos iki siurblio per disko. Medžiaga yra saugus ir švarus.

APMOKĖJIMAS:

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO IR TT

apie laivybos :

Mes siunčiame mūsų prekes EMS,TNT,DHL, "FEDEX", JCEX ir PAN., abourt krovinių vežimo sąnaudas ,tai tiesiog referrence , nekilnojamojo kaina, gal pigiau nei jį rodo. prieš pateikiant užsakymą, pls tyrimą, mums ,mes pasistengsime jums pasiūlyti geriausią pasiūlymą .po išsiuntimo ,mes atsiųsime jums sekimo numerį .

apie mus :

mes turime tiek daug differrent kosmetikos konteinerių ,mes priimame mažų didmeninė ,mes priimame mėginio ir dizainas, jūs taip pat .jei yra koks nors tyrimas ,pls nedvejodami susisiekite su mumis .

Medžiaga Stiklas
Modelio Numeris CJGSW-50-1
Dydis 50G
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai
spalva Matinio
Pakuotės Dydis 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Pakuotės Svoris 7.0kg (15.43lb.)
Įrenginio Tipas daug (50 vnt/lot)

Panašūs produktai