1.52x20m/Roll Raudona Metallic Matt Vinyl wrap Car Wrap Su Oro Burbulas Nemokama "Chrome" Raudona Matinė Plėvelė Transporto priemonės Įvyniojimo Lipdukas

€190.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: matinis vinilo įvyniojimas, automobilių wrap, vinilo įvyniojimas, Pigūs matinis vinilo įvyniojimas, Aukštos Kokybės automobilių wrap, Kinija vinilo įvyniojimas Tiekėjai.

Prekė: Matinis chorme vinilo

1.Medžiaga: PVC

2.Garantija:3 metai

3.dydis:1.52 m*20m

Modelis

M-3013

Produktas

matinis chrome " vinilo

Storis

0.16 mm-0.18 mm

Šilumos varža

-50°C iki +200°C

Ruožas norma

33+ paskalis

Kaukė storis prieš įspaudas

8c

Klijai medžiaga

Importuotų nuimamas klijai

Klijų storis

0,025 mm

Klijų masė

20 g/m2±2gm2

Gramo svorio leidiniai knyga

120gsm įspaudas popieriaus

Storis leidiniai knyga

0.20-0.22 mm

Atsistoti prieš

vandens, purvo, riebalų, druskos, silpni rūgščių, aliejus

Patvarumo laikotarpis

Patalpų 5-6 metus; lauko: 3-4 metai

Suderinamumas

Mirti pjovimo,automobilių apdailos,architektūros, apdaila

Galimos spalvos

9 Spalvų.

Mes siūlome labai geros kokybės Matinis chrome " vinilo produktų, siūlanti aukštos kokybės klijais ir oro išleidimo kanalus. Jei esate tuningas savo automobilį, arba nori turėti naują atvaizdą ant gatves, išbandykite mūsų Matinis vinilo. Pažvelkite į mūsų Matinis Vinilo nuotraukos ir aprašymai, mes griežtai naudotis mūsų pačių autorių akcijų nuotraukos, jie atstovauja būtent tai, ką mes parduodame ir padidinti pasitikėjimą mūsų pirkėjams.

SAUGOKITĖS kitų pardavėjų, kad tiesiog nukopijuokite ir įklijuokite vaizdų iš kitų gamintojų, kaip mus!!! Mūsų Nuotraukos ir Aprašymai, yra unikalus, atstovaujančių 100% tai, ką turime pardavimui. Mes pasidalinti prašymu stock photos " su mūsų lojalių grąžinimo klientams. Palinkėti jums malonus patirtį perkant su mūsų įmone. Čia galite įsigyti su pasitikėjimu! Saugi aplinka yra netoksiška Labai lankstus, su vidutinio karščio tampus, lengva įdiegti į vidutinio sunkumo auto kūno kreives, klijais klijuoti paprasta ir gali būti pealed ir pritaikyti dar kartą pakartotinai, jei reikia švaraus, lygaus, plokščio paviršiaus srityse. Tai Padaryti Patys! "PASIDARYK pats" - tai paprasta ir lengva įdiegti. UV apsauga sluoksnio danga ilgaamžė medžiaga, atspari vandens ir dėmių (aliejus, riebalai, druska, švelnios rūgšties, purvo ir pan.) Lengva valyti su vandeniu! Daugiau rimtų dėmių, prašome naudoti neabrazyvinis muilo vandeniu. Problemų šalinimas, nemokamai, nepažeisti atkūrimui į pradinę būseną automobilį.

Tiesiog įdiekite Matinis Vinilo kaip ir bet kuris kitas wrap vinilo produkto. Daugiausia naudojamas automobilių, bet taip pat ji naudojama motociklų, nešiojamieji kompiuteriai, mobilieji telefonai, ipad, baldų, langų ir pan... Mes rekomenduojame išbandyti mūsų gaminius, ir laukiame naujų idėjų naudojimas. Yra naujų naudoja išrado kasdien, be to, daugiausia naudojant Automobilio / Auto Įvyniojimas.

Apytikslis Naudojimą pagal dydį: 2 metrai yra pakankamai stogo ar kapoto. 5 metrų yra pakankamai išsamus motociklo wrap ar kapoto, stogo ir kamieno. 15 metrų yra pakankamai išsamus sedanas wrap. 25 metrų yra pakankamai vidutinio dydžio VISUREIGIS. 30 metrų, užtenka dviejų visiškai sedanas apsiaustas arba didelis VISUREIGIS wrap.

Pakuotė Ateina Supakuoti
Spalva Raudona, juoda, pilka, mėlyna, rožė, raudona, šviesiai mėlyna,juoda
linijinės 140gsm
dizainas Spalvos Keitimas
kategorijos PVC
Elemento Aukštis 5cm
Medžiagos Tipas PVC
Storis 0.12 mm/120 mikronų
Prekės Pavadinimas asewrap
Dydis 1.52*20m
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Pavadinimas Matinis chrome " vinilo
Elemento Ilgio 5cm
Modelis OEM
Prekės Skersmuo 5cm
Modelio Pavadinimas KAIP-1001
Elemento Tipas Lipdukai
Elemento Plotis 60cm
Tipas Klijai Lipdukas
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Lauko gyvenimas 3-5 metai
filmas aukštos polimerinės PVC plėvelė
Pakuotės Dydis 155cm x 13cm x 13cm (61.02in x 5.12in x 5.12in)
Pakuotės Svoris 12.0kg (26.46lb.)
Įrenginio Tipas gabalas

Panašūs produktai